1968.V.1. Siófoki Bányász – Ferencváros 2:0 (edzőmérkőzés)

W_siofok-ftcBarátságos labdarúgó-mérkőzések – Kikapott a Ferencváros Siófokon


Május 1-én megyeszerte barátságos labdarúgó-mérkőzéseket játszottak a csapatok. A somogyi NB-s együttesek közül a legnagyobb sikert a Siófoki Bányász aratta. A siófokiak 2-0-ás győzelmének értékéből az sem von le semmit, hogy a Ferencváros csapatából Novák, Szűcs, Varga és Albert hiányzott. Az összeállí­tás mutatja, hogy milyen játékosok pótolták a válogatottakat.

Siófok – Ferencváros 2:0 (1:0)
Siófok, 2000 néző. V.: Köő

Siófok: Iszak – Farkas, Fehér, Babán (Kerényi) – Györfí­, Schádl – Erdei, Csupor, Szép, Németh I (Németh II), Takács

Ferencváros: Géczi (Takács) – Havasi, Bálint, Páncsics – Juhász, Horváth – Karába, Mezei, Branikovits, Fenyvesi dr, Katona

Gól: Takács (2)

A kezdetben kényelmeskedő Ferencváros ellen Takács révén vezetést szerzett a Siófok. Ezt kővetően már nagyon rákapcsolt a Fradi. A ferencvárosi csatárok kétszer a kapufát találták el, viszont Szép egy 11-est hibázott. Takács újabb gólja állí­totta be a végeredményt.

Lakat Károly, a zöld-fehérek edzője a következőket mondta: – Kitűnő csapatot ismertem meg a Siófoki Bányászban. Ha ez az együttes a bajnoki találkozókon a mostani játékának hetven százalékát tudja nyújtani, akkor nem lesz baj Siófokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ