2002.I.31. Ferencváros – Baja: 9-0 (edzőmérkőzés)

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

 • 92
  Vége a mérkőzésnek. 9-0! A csapat még ilyen arányban is megérdemelten nyert, főleg Gera kiváló játékának köszönhetően. A szurkolók a meccs után autogrammra vadászva megrohanták a játékosokat és az edzőt Garami Józsefet. Kezdetnek nem rossz…
  84
  Szili 22 méteres lövését a bajai kapus még a lécre tolta, azonban a kipattanót a nagy lendülettel érkező Gera bekotorta a hálóba. 9-0!
  77
  A jól játszó Szili szólója után kicsit kisodródva a kapusba lőtte a labdát.
  76
  Szkukalek baloldali beadását Horvát Péter centikkel fejelte fölé.
  74
  Egy kavarodás után Jovic öt méterről a kapusba lőtte a labdát.
  71
  A sérülést szenvedett Pilcsukot műteni kell a sportkórház orvosai szerint.
  69
  Pinte jobboldali beadását Horvát a levegőben úszva lőtte kapura. Újabb kapusbravúr.
  68
  Szűcs hosszú kirúgását Gera ollózva tette Jovic elé. A csatár lövését a kapus bravúrral védte.
  67
  Hrutka visszaállt Dragóner helyére.
  66
  Négy csere a Bajai FC-nél. Iváncsán helyett Bakó, Csepregi helyett Dervaderics, Viszmeg Zoltán helyett Tirner és Teket helyett Tettinger a pályán.
  65
  Horvát jobboldali beadását Jovic lőtte kapura. A kapusról kipatanó labdát Pinte estében lőtte a kapuba. 8-0!
  63
  Gera 18 méteres szabadrúgása centikkel szállt a léc fölé.
  61
  Horvát Péter a 16 vonalánál két csellel elfektette a védőket, majd beadása a kapufáról Jovic elé pattant. Jovic próbálkozását a védők hárí­tották.
  58
  Jovic öt méterről fejelt a rövid sarokra, a kapus szögletre mentett.
  57
  Kapic nagy taps kiséretében jött le a pályáról, helyette mostantól Szabó Tibor játszik.
  54
  Szili szögletét Dragoner fejelte a léc alá. 7-0!
  48
  Újabb gól! Kapic indí­totta a félpályánál Gerát, aki lefutotta a védőket, majd a közepén üresen érkező Jovic elé játszott, aki 8 méterről a kifutó kapus mellett lőtt a hálóba. 6-0!
  46
  Hrutka János helyett Balog Zoltán
  46
  Viszmeg helyett Goretich lépett pályára a Bajai FC-nél.
  46
  Milasin helyett Hász, Cifra helyett Nagy a Baja szí­neiben.
  46
  Kriston Attila helyett Aleksandar Jovic állt be
  45
  Vége az első félidőnek
  42
  Egy hosszú indí­tást Horváth Péter csúsztatott Gera felé. A kétgólos csatár egy esernyőcsellel átemelte a kifutó kapust, majd 8 méterről az üres kapuba fejelt. 5-0!
  39
  A bajaiak eddig szinte semmi veszélyt nem jelentettek a kapunkra. A középpályán Gyepes, és Kapic rengeteg labdát szerez, és a védelem is jól zár, í­gy a lelkes vendégek még nem jutottak el Szűcs Lajos kapujáig.
  38
  Gerát buktatták 18 méterre a kaputól. A szabadrúgást Hrutka fél méterrel küldte a léc fölé.
  36
  Egy kavarodás után a kaputól 14 méterre álló Szili elé pattant a labda, és a remekül játszó középpályás jobbal kicsivel bombázott csak a kapu fölé.
  31
  Gera egyedül tört be a 16-oson belülre a bal oldalon, és miután megcsúszott, estében laposan centikkel lőtt a kapufa mellé.
  29
  Potyognak a gólok! A 16-oson belül Kriston passzolt Horváth Péterhez, aki 5 méterről a kimozduló kapus felett a hálóba emelt. 4-0!
  24
  Újabb gól esett. Ezúttal Horváth Péter kapott remek kiugratást, és okosan lőtt 8 méterről a kapuba.3-0!
  22
  Szilitől indult az újabb góllal véget érő támadás. A középpályás Gerához passzolt laposan, és az első gól szerzője lemásolta az egy perccel korábbi teljesí­tményét, mivel ballal kilőtte a felső sarkot. 2-0
  22
  Szilitől indult az újabb góllal véget érő támadás. A középpályás Gerához passzolt laposan, és az első gól szerzője lemásolta az egy perccel korábbi teljesí­tményét, mivel ballal kilőtte a felső sarkot. (2-0)
  21
  Kriston átí­velését Gera vette le a 16-oson belül, majd nagy lövést zúdí­tott a jobb felső sarokba.1-0!
  19
  Szili remek indí­tásával Gera lépett ki, és miután kicselezett két embert pontosan adott középre, de Horváth hiába lőtt a hálóba, a bí­ró les miatt nem adta meg a gólt.
  13
  Horváth Péter átadását Szili lőtte 22 méterről laposan kapura, de Székely fogta a labdát.
  12
  A Bajai FC sérült játékosát Pilcsukot mentővel kórházba kellett szállí­tani.
  10
  A bokasérülést szenvedett Pilcsuk helyére Viszmeg Zoltán állt be a vendégeknél.
  9
  Gera előtt adódott újra nagy lehetőség, de ezúttal sem sikerült góllal befejezni az akciót. A támadás Pintétől indult, aki Kristont ugratta ki. A jobb oldalról érkező beadást Gera továbbí­totta a kapu felé, de a labda kevéssel a kapufa mellett suhant el.
  8
  Pilcsuk lábát jegelik és elképzelhető, hogy a vendégeknek cserélniük kell majd, mert a játékos bokája megsérült.
  6
  A ferencvárosi térfél közepén ütközött Szili Attila és a vendégek középpályása, Pilcsuk. Az ütközést követően Pilcsuk a földön maradt, í­gy egyelőre áll a játék.
  5
  Gera előtt adódott az első helyzet, de a kitörő csatár hosszú vágtát követően 8 méterről a kifutó Székely kapusba lőtte a labdát.
  2
  Az első percekben csak a bajai térfélen pattogott a labda. A Fradi első akciója egy célt tévesztett Szkukalek lövéssel zárult. Megközelí­tőleg 3 500 néző állja körül a pályát, de továbbra is érkeznek a csapatra kí­váncsi drukkerek.
  1
  Megkezdődött a mérkőzés. A Fradi tiszta fehér szerelésben lépett pályára, és a nézők nagy tapssal fogadták az őket üdvözlő játékosokat, valamint Garami Józsefet. A Baja fekete dresszben játszik.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Rövidesen megkezdődik a Ferencváros idei első előkészületi mérkőzése. A Baja elleni 14.30-kor kezdődő találkozón az új szerzemények közül először lép majd pályára Szili Attila és Adem Kapic. A csapatból sérülés miatt hiányzik Lipcsei Péter és Marek Penksa. A szlovák légiós állapota azonban már javul, amit az is bizonyí­t, hogy ezekben a percekben futóedzést végez az Üllői úti stadionban. A mai mérkőzés minden fontos pillanatát figyelemmel kí­sérhetik élő közvetí­tésünkben. Jó szurkolást! Hajrá Fradi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ