2002.II.9. Ferencváros – Dragon: 1-0

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

 • 90
  Az utolsó percben Jovic előtt adódott még egy nagy lehetőség, majd a játékvezető lefújta a mérkőzést.
  87
  A játékvezető 11-est í­télt a koreaiak javára, miután egy kapu előtti kavarodás során kezezést látott a mieinknél. A büntetőt Cesar végezte el, de csúnyán a jobb kapufa mellé lőtt.
  79
  Gera lőtt 11-esből a koreaia kapuba. A büntető azért járt, mert a kiugró Jovicnak a kapus elhúzta a lábát a büntetőterületen belül. (1-0)
  77
  Kriston gurí­tott le egy szabadrúgást Gerának a 16-os előtt. Gera a jobb oldalról becselezte megát a 16-oson belülre, majd laposan a bal alsó sarokra lőtt, de a kapus hárí­tott.
  72
  Gera ment el szép cselekkel a bal oldalon, és visszagurí­tását Kapic bombázta 22 méterről egy méterrel a léc fölé.
  71
  Cesar ugrott ki egyedül, de a kilépő Szűcs jól zárta a szöget és í­gy a csatár a kapu mellé gurí­tott.
  61
  A koreai védők által kivágott labdát Szili fordulásból lőtte kapura, de Park Jong biztosan fogta a rövid felső sarokra tartó lövést.
  60
  Sang Rae helyett Sung Jong lépett pályára.
  53
  Jovic visszagurí­tását Gera tüzelte 20 méterről kevéssel a kapu fölé.
  51
  Szili bombaerős 18 méteres szabadrúgása a sorfalat érintve centikkel szállt a léc fölé.
  48
  Újabb meleg helyzet a kapunk előtt. Ezúttal a meccs eddigi legnagyobb helyzete maradt ki. Sang Rae 14 méteres lövése után a labda a felső kapufáról a jobb kapufára pattant, majd végiggurult a gólvonalon és a bal kapufát érintve pattant vissza a mezőnybe.
  47
  Sun Kyun cselezte be magát a 16-oson belülre majd erős lövést küldött a rövid felső sarokra, de Szűcs kiöklözte a labdát.
  46
  Horváth Péter helyett Jovic lépett pályára.
  45
  A játékvezető lefújta az első félidőt, melyben a Ferencváros játszott mezőnyfölényben, és játékosaink előtt több gólszerzési lehetőség adódott.
  40
  A jól játszó Pinte a jobb oldalról befelé hozta a labdát, majd 24 méterről 2 méterrel a bal kapufa mellé lőtt.
  39
  Szili jobb oldali szabadrúgása után Horváth Péter fejelt a léc fölé.
  37
  Gyepes ment el a bal oldalon két védőt kicselezett, de 8 méterről az oldalhálót találta el.
  27
  Pinte lőtt kapufát. Az akció Szilitől indult, aki keresztbe játszott a 16-oson kí­vül, a labdát Kriston tovább perdí­tette Pinte elé, akinek lapos, erős lövése a jobb kapufán csattant.
  23
  Pinte tökéletes ütemben ugratta ki Horváth Pétert középen, aki kivárt egy ütemet, í­gy a koreai védő szorí­tásában már csak balról kisodródva lőhetett, és a labda a kapu mellé szállt.
  17
  Szűcs Lajos védett nagyot. Sokáig nem tudtunk felszabadí­tani a kapunk előtt, és végül Jin Won fejelt veszélyesen kapura, de a léc alá tartó labdát Szűcs reflexmozdulattal hárí­totta.
  16
  Gyepes lépett ki jól a védösorból és két csel után jól futatta Pintét, akinek a beadását Szili ollózva próbálta kapura juttatni,de a védők blokkolták a próbálkozást.
  14
  Egyelőre mezőnyjáték folyik a pályán. Az imént Gera maradt egy pillanatra a földön, amikor ráesett egy koreai, de szerencsére Gerzson folytatni tudta a játékot.
  7
  Gyepes remekül ugratta ki Szkukaleket,aki keresztbe lőtte a labdát a kapu előtt, és a berobbanó Horváth Péter centikkel maradt le a kapu torkában a beadásról.
  .
  Köszöntjük Kedves olvasóinkat. Kicsit késve kezdődött az FTC-Dragon mérkőzés, a mieink tiszta zöldben, mí­g a koreaiak sárga mezben és fekete nadrágban játszanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.28. 17:30 m4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső