2002.IX.7. Simon serleg, Matáv-Sopron – Ferencváros: 1-1

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

 • 91
  A játékvezető lefújta a mérkőzést. A találkozóra felajánlott Simon Tibor Kupát a klubvezetők előzetes megállapodása értelmében döntetlen esetén a vendégcsapat, tehát a Ferencváros kapta meg. A két együttes a tervek szerint tavasszal az Üllői úton is játszik egymással egy jótékonysági mérkőzést, melynek bevételét Simi gyerekei kapják meg.
  89
  Orabinyec jó cselekkel húzott el a jobb oldalon, beadása után Komódi kapásból a kapu fölé lőtt.
  87
  Tiber egyedül tört volna kapura, de a játékvezető les miatt megállí­totta a támadást.
  84
  Újabb két csere a vendéglátóknál: Csiszár helyett Javrjan, Pintér helyett pedig Gyurcsányi állt be.
  82
  Rendkí­vüli csere a mieinknél: Andone heléyre Igor Nicsenko állt be. A jelenleg a Győrben futballozó légiós korábban a Fradiban csapattársa volt Simon Tibornak, ezért eljött a mérkőzésre és Garami József szakmai igazgató úgy döntött, hogy Igornak is lehetőséget ad a játékra.
  80
  Tiber indí­totta Komódit, aki kézzel tette maga elé a labdát, majd kicselezte Udvaráczot és az üres kapuba gurí­tott, de a játékvezető ezúttal jól vette észre a szabálytalanságot és nem adta meg a gólt.
  77
  Majoros beadása után Udvarácz ütötte el a labdát Tiber elől.
  74
  Szili végzett el szabadrúgást a jobb oldalról, a tizenegyes ponttal egy magasságból. Élesen belőtte a labdát a kapu elé, de a berobbanó Andone és Jovic is lemaradt a beadásról.
  71
  Szili kényszerí­tőzött Andonéval a soproni tizenhatos előtt, majd a visszakapott labdát egyből rá akarta lőni, de egy védő közbecsúszott és szerelt.
  69
  Csere a mieinknél: Kapic helyére Cheregi tért vissza a pályára.
  67
  Somogyi indí­totta a szélen elfutó Majorost, akinek középre gurí­tása után Bausz kapáslövését Udvarácz fantasztikus reflexszel tolta a léc fölé.
  64
  Újabb két csere a hazaiaknál: Somogyi helyére Majoros, Tóth I. helyére pedig Orabinyec állt be.
  62
  Somogyi beadása után mindenki fölött átszállt a labda, Udvarácz sem érte el, a hosszú oldalon érkező Komódi kapásból azonban nem vállalkozott lövésre és amí­g levette a labdát, a védőink szerelték.
  60
  Komódi szöglete után Horváth R. 12 méterről a kapufára fejelte a labdát.
  58
  Soproni szöglet után védőink röviden szabadí­tottak fel, Komódi kapáslövését Udvarácz bravúros mozdulattal védte.
  57
  Pintér lapos beadása után Csiszár öt méterről leadott kapáslövését Udvarácz óriási bravúrral, lábbal védte.
  54
  Újabb csere a hazaiaknál: Tóth M. helyére Bausz állt be.
  52
  Szabados maradt egyedül a tizenhatosunkon belül, jól le is vette a beadást, majd 13 méterről szerencsére a kapu fölé emelt.
  50
  Somogyi indí­totta Tibert, a csereként beállt játékos betört a tizenhatoson belülre, félmagas lövését Udvarácz óriási bravúrral védte.
  47
  Hármat cseréltek a szünetben a hazaiak is: Farkas helyett Horváth T., Perger helyett Tiber, Sira helyett pedig Komódi lépett pályára.
  46
  Ebben a pillanatban elkezdődött a második félidő, a szünetben három csere volt a mieinknél: Cheregi helyett Keller, Leandro helyett Zombori és Szkukalek helyett Kriston állt be.
  45
  A játékvezető lefújta az első félidőt.
  43
  Somogyi nagy lendülettel tört előre, de Vukmir egy remek ütemű becsúszással szerelte a hazaiak játékosát.
  40
  Bognár a jobb oldalról egy szép csel után középre emelt, Jovic ugrott föl fejelni, de Horváth kézzel elütötte előle a labdát. A játékvezető a nyilvánvaló tizenegyes megí­télése helyett továbbot intett.
  37
  Tóth I. gurí­tott középre, de Somogyi tiszta helyzetből, 15 méterről a kapu fölé bombázta a labdát.
  34
  Egyenlí­tettek a soproniak. Bognár a tizenhatoson belül próbálta szerelni Tóth M-t, de sajnos a csatár lábát találta el, 11-es! A büntetőt Somogyi a jobb sarokba lőtte (1-1).
  32
  Tóth M. egy csel után az üresen álló Csiszárhoz passzolt, aki 12 méterről kapásból a kapu mellé lőtt.
  30
  Kapic visszatért a pályára.
  28
  Szabadrúgáshoz jutottunk 24 méterre a soproni kaputól. Leandro remekül csavart el a sorfal fölött, de Farkas látványos vetődéssel kiütötte a labdát a jobb felső sarok elől.
  26
  Kapicot Pintér lerántotta, szlovén játékosunk ráesett a kezére és az oldalvonalnál kell ápolni. Egyelőre kérdéses, hogy Adem folytatni tudja-e a játékot.
  24
  Vukmir 40 méteres, hajszálpontos passzal indí­totta a bal szélen Leandrót, ő egyből középre emelt, ahol azonban Farkas bátor kifutással lehúzta a labdát az egyedül érkező Jovic elől.
  22
  Kapic, Andone, Leandro volt a labda útja. Brazil légiósunk 20 méterre a kaputól éppen lőni készült, amikor az egyik hazai védő becsúszva szerelte.
  19
  Somogyi kapu elé lőtt labdáját Udvarácz szerezte meg Tóth M. elől.
  17
  Pintér jó cselekkel futott le az alapvonalig, de beadását Udvarácz könnyedén lehúzta.
  14
  Szili passzolt Leandróhoz, akinek kapáslövése után Farkas óriási bravúrral ütötte szögletre a jobb felső sarokba tartó labdát.
  12
  Somogyi í­velte keresztbe a labdát, a hosszú saroknál érkező Tóth I. 8 méterről a kapu fölé fejelt.
  10
  Szili 20 méterre a kaputól váratlanul lőtt, a labda centiméterekkel kerülte el a jobb alsó sarkot. A soproniak kapusa meg sem mozdult a labdára, tőle bemehetett volna.
  7
  Tóth M. 25 méterre a kapunktól egy csel után laposan lőtt, de Udvarácz magabiztosan fogta meg a labdát.
  5
  Megszereztük a vezetést! Kapic emelt Leandro elé, brazil légiósunk a tizenhatos sarkánál megvárta mí­g egyet pattan a labda, majd óriási gólt rúgott a bal sarokba (0-1).
  3
  Szili indtásával Andone lépett ki a védők közül, de a partjelző lest jelzett, a játékvezető pedig lefújta az akciót.
  1
  Ebben a pillanatban elkezdődött a mérkőzés. Mi indí­tottuk útjára a labdát. A mieink tiszta fehérben, a soproniak szürkében játszanak.
  .
  A csapatok kivonultak a pályára. A mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődik majd, a kezdőrúgást ifj. Simon Tibor fogja elvégezni.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik Sopronban a Simon Tibor-emlékmérkőzés. A találkozó bevételét a meggyilkolt Simon Tibor sí­rkövének elkészí­tésére fordí­tják.
  .
  A két csapat játékosai már a pályán melegí­tenek. A lelátón ezúttal nincsenek rendőrök, a soproni és a ferencvárosi szurkolók közösen nézik végig a mérkőzést. A játékosok már a pályán melegí­tenek, mindkét együttes futballistáit vastaps fogadta.
  .
  Garami József szakmai igazgató a válogatott izlandi fellépése miatt nem számí­that Szűcs, Dragóner, Gyepes, Lipcsei, Tököli és Gera játékára. Távollétükben a mieink Udvarácz -- Balog, Vukmir, Cheregi -- Bognár, Kapic, Szili, Szkukalek -- Andone, Jovic, Leandro lépnek pályára, a kispadon Szabó K., Földvári, Keller, Zombori és Kriston vár bevetésre. A hazaiak kezdő tizenegye: Farkas -- Horváth R., Szabados, Tóth A., Perger -- Pintér, Csiszár, Somogyi, Tóth I. -- Sira, Tóth M.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső