2002.X.3. UEFA, Kocaelispor – Ferencváros: 0-1

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

 • 92
  Vége a mérkőzésnek! Csapatunk kettős győzelemmel, 5-0-ás összesí­téssel jutott tovább és várhatja a második forduló keddi sorsolását.
  90
  Emrah két jó csel után 18 méterről centiméterekkel lőtt a jobb felső sarok mellé.
  88
  Faruk sérülése komolyabbnak tűnik, nem tud visszaállni, mentőautóval szállí­tják el a stadionból. A házigazdák már nem cserélhetnek többet, í­gy az utolsó, percekben tí­z emberrel játszanak.
  85
  Faruk ápolása miatt állt a játék. A török játékos Andonéval ugrott fel a labdáért, s a földre érkezésnél kibicsaklott a bokája.
  82
  Engin nem engedte, hogy elvégezzünk egy szabadrúgást a felezővonalnál, ezért a portugál bí­ró sárga lappal figyelmeztette.
  81
  Mindkét szakvezető kihasználta harmadik cserelehetőségét is: a mieinknél Gera helyére Andone, a hazaiaknál Volkan helyére Ugur B. jött be.
  78
  A törököknél is megvolt a második csere: Lazarov helyett Dirlik állt be.
  77
  Elképzelhető, edzőt buktatunk a mai meccsen. A hazai szurkolók kórusban követelik Hikmet Karaman távozását.
  76
  Emrah beadása után Jordanov 8 méterről fejelt kapura, Szűcs óriási bravúrral ütötte ki a léc a alól a labdát.
  75
  A szablytalanság utná Gera 16 méteres szabadúgása lepattant a sorfalról, Szkukalek próbált meg egyből ismételni, de az ő lövésébe is beleléptek.
  74
  Faruk a tizenhatos vonala előtt ellökte Gerát, amiért sárga lapos figyelmeztetést kapott.
  73
  A játékvezető szerint a lecserélt Kriston Attila túl lassan jött le a pályáról, ezért talán egy kicsit túl szigorúan, sárga lappal büntette játékosunkat.
  73
  Másodszor is cseréltünk: Kriston helyére Bognár állt be.
  72
  Leandro a felezővonalnál lerántotta Emrahot, amiért sárga lapot kapott. Mivel brazil légiósunknak ez volt a harmadik figyelmeztetése az UEFA Kupában, automatikusan egy mérkőzésre szóló eltiltás vár rá. Ezért a második forduló első meccsét csak a lelátóról nézheti végig.
  71
  Dragóner próbálta meg egy hosszú indí­tással kiugratni Tökölit, de a labda megpattant a vizes füvön és í­gy S. Ahmet szerezte meg.
  69
  A stadion mellett kivilágí­tották a mecsetet, melynek “természetesen” szí­ne zöld-fehér.
  67
  Ismét erősebben esik az eső.
  65
  A törökök birtokolják többet a labdát, de fegyelmezett, zárt védekezésünknek köszönhetően képtelenek a kapunk közelébe kerülni.
  62
  Csere a mieinknél: Szili helyett Leandro lépett pályára.
  61
  Emrah nyújtott lábbal, kí­méletlenül rátartott Vukmir lábára, de még sárga lapot sem kapott. Szerb légiósunk rövid ápolás után szerencsére folytatni tudta a játékot.
  60
  Volkan 30 méteres, léc alá tartó bombáját Szűcs óriási bravúrral ütötte szögletre.
  59
  Kriston vitte végig a labdát a jobb szélen, majd 17 méterről laposan lőtt, S. Ahmet vetődve védett.
  57
  Cem beadása után Gyepes jó ütemben szerelte a lőni készülő Lazarovot.
  54
  Lazarov kapott jó labdát a tizenhatosunkon belül, de nem tudott befordulni, mert Vukmir remek ütemben szerelte.
  51
  Jobboldali beadás után Lazarov fejese Vukmirról lepattant, a bolgár csatár öt méterről lőhetett, de Szűcs óriási bravúrral védett.
  49
  Cem 18 méterről lőtt a kapu mellé.
  47
  A törökök a szünetben egy helyen változtattak a csapat összetételén: Ugur Y. helyére Jordanov állt be.
  46
  Elkezdődött a második félidő.
  46
  Félidei nyilatkozatok:
  Lipcsei Péter:
  -- Láttam, hogy a gólom előtt a szabadrúgás körül vita alakult ki, Vukmir valamelyik török játékossal összeszólalkozott, Szilit is láttam, í­gy neki passzoltam. Ő jó ütemben ugratott ki, nekem pedig sikerült elrúgnom a kapus mellett. Most már tényleg nyugodtan játszhatjuk a saját játékukat.
  Dragóner Attila:
  -- Akadt ugyan helyzetük a törököknek, de az idegenbeli meccseken megszokott, hogy a hazai csapat az aktí­vabb. A Kocaeli kapufát is rúgott, egyszer pedig Szűcs hárí­tott bravúrosan. A csapat hozzáállása abszolút dicséretes, mindenki jól küzd, elől és a középpályán is sok labdát szerzünk, a gól pedig remélhetőleg végleg elvette a törökök kedvét.
  Szili Attila:
  -- Gyakran gyakoroljuk ezt a szabadrúgás kombinációt, most bejött. Láttam, hogy Lipcsei figyel, ezért neki passzoltam, örülök, hogy gólpasszt tudtam adni.
  Gera Zoltán:
  -- Hátul jól védekezünk. A törökök próbálni nyomni, í­gy hátul kinyí­lnak, van lehetőségünk kontrázni. Bí­zom benne, hogy még több helyzetünk lesz a fordulás után. A félidő utolsó percében a 16-os vonalánál ellöktek, nem értem, miért nem fújta le a bí­ró az egyértelmű szabálytalanságot.
  Somorjai Tamás:
  -- Jól kezdtünk, aztán a törökök átvették az irányí­tást, több lehetőségük is volt. A vezetésünk után megnyugodhattunk, többet próbálkozhattunk a kontrákkal. Jól láthatóan a törököknek a védelem a leggyengébb pontjuk.
  45
  Lazarov tört be a tizenhatoson belülre, megcélozta a bal sarkot, de Szűcs látványos vetődéssel szögletre ütötte a labdát.
  44
  Gera fordult le az őrzőjéről, de 15 méteres lövése elkerülte a kaput.
  42
  Lipcsei kényszerí­tőzött Gerával, a visszakapott labdát egyből beadta, de Capone fejjel mentett.
  39
  Lazarov lőtte be a labdát a kapunk elé, de középen senki sem kí­sérte a támadást.
  37
  Volkan szöglete után Ugur lövése a bevetődő Sziliről pattant le.
  34
  Volkan előreí­velt labdáját Dragóner fejelte vissza a mezőnybe.
  33
  A gólunk után a lelátón kisebb lökdösődés alakult ki a török szurkolótáboron belül, aminek a határozottan fellépő rendőrök vetettek véget. A stadionban egyébként rengeteg az egyenruhás, még a kispadunkat is állandóan őrzi egy rendőr.
  31
  Megszereztük a vezetést! Szili indí­tásával Lipcsei lépett ki a török védők közül és a kapus mellett a hálóba gurí­tott(0-1).
  30
  Volkan játszotta be a labdát a védőink mögé, melyet Cem emelt a kapunk elé, de Dragóner jól helyezkedett és fejjel tisztázott Lazarov elől.
  28
  Kriston lőtte be a labdát a török kapu elé, melyet Faruk vágott ki.
  27
  Kriston indí­totta volna a bal szélen felfutó Szkukaleket, de Emrah megelőzte játékosunkat.
  24
  Volkan í­velt be szabadrúgást a kapunk elé, a legmagasabbra ugró Faruk azonban a kapu mellé csúsztatta a labdát.
  22
  Kimaradt az eddigi legnagyobb helyzet: Lazarov lépett ki a védőink közül és 14 méterről a bal kapufára lőtte a labdát.
  20
  Kriston lapos beadása után Szilitől túl messzire pattant a labda, í­gy a hazaiak végezhettek el kirúgást.
  18
  Emrah beadásáról mindenki lemaradt, a labda Bülent elé került, aki 17 méterről szerencsére csúnyán mellé lőtt.
  17
  Lipcsei ugratta ki Gerát, de a partjelző lest jelzett. Határeset volt.
  15
  Volkan beadását Gyepes fejelte ki, Lazarov lábbal próbálta elérni a labdát és kis hí­ján fejbe rúgta Gyepit. A portugál játékvezető nagyon helyesen a mi javunkra í­télt szabadrúgást.
  13
  Egy szabadrúgás után a védőinkről lepattanó labdát A. Ahmet ollózva emelt vissza a kapunk elé, Capone 8 méterről fejelt, de Szűcs jól helyezkedett és magabiztosan védett. Az esetnél Kapic szenvedett kisebb sérülést, de rövid ápolás után folytatni tudta a játékot.
  11
  A. Ahmet beadása után Dragóner fejelte ki a labdát a kapunk előteréből.
  8
  Volkan tört be a tizenhatosunkon belülre, Lazarovhoz passzolt, akinek 15 méteres lövése legalább egy méterrel a kapunk fölé ment.
  6
  Lipcsei lőtte be a labdát a tizenhatoson belülre, melyet S. Ahmet szerzett meg Tököli elől.
  5
  Gera két ember között próbált meg kilépni, de Faruk feltartotta.
  3
  Szkukalek egy gyorsan elvégzett szabdrúgás után Tökölit ugratta ki, de a partjelző lest jelzett.
  1
  Ebben a pillanatban elkezdődött a mérkőzés. A mieink indí­tották útjára a labdát.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Rövidesen kezdődik csapatunk UEFA Kupa-visszavágója a Kocaelispor otthonában, Izmitben. Az első találkozón a mieink 4-0-ra nyertek, í­gy nagyon kedvező helyzetből várhatjuk az első forduló második felvonását.
  .
  A stadiont nagyon érdekesen alakí­tották ki, az öltözők a nézőtér alatt vannak, a játékoskijáró meredeken lejt. Közvetí­tésünkben, a bajnoki meccsekhez hasonlóan minden lényeges mozzanatról azonnal, élőben számolunk be és a legérdekesebb jeleneteket képekben is megörökí­tjük.
  .
  A csapatok kivonultak a pályára, a mieink tiszta fehérben, a hazaiak zöld-feketében játszanak majd.
  .
  A mieink most fejezték be a melegí­tést. A ferencvárosi szurkolók megérkeztek a stadionba és a fedett lelátó egyik sarkában helyezték el őket. Most is zuhog az eső, a stadionban rengeteg rendőr vigyáz a rendre, de ez teljesen természetes, játékosainkat mindenhova rendőrök kí­sérték. A lelátón mintegy négyezren vannak.
  .
  Garami József szakmai igazgató taktikai okokból a kispadra ültette Leandrót. Brazil légiósunknak már két sárga lapja van az UEFA Kupában és a harmadik figyelmzetetés automatikusan egy mérkőzésre szóló eltiltást von maga után. Leo helyére Szili került a kezdőcsapatba. A mieinkSzűcs – Vukmir, Dragóner, Gyepes – Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek – Gera, Tököli, Szili összeállí­tásban lépnek pályára. A kispadon Udvarácz, Keller, Cheregi, Bognár, Leandro, Andone és Jovic vár bevetésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső