2003.II.15. Ferencváros – Sinnik: 2-1

Egy hozzászólás a(z) 11111010011ejegyzéshez

 • 93
  A játékvezető lefújta a mérkőzést. A találkozó után több közös kép is készült a mieinkről és az ENSZ-katonákról. Csapatunk nevében Lipcsei Péter köszönte meg a bí­ztatást és ajándékba csapatképeket adott át a békefenntartóknak, akik egy katonai sapkát ajándékoztak a mieinknek.
  90
  Huszti tört előre nagy lendülettel, de nem tudta átemelni a labdát az elévetődő kapus fölött.
  88
  A játékvezető a jelek szerint elfáradt a végére. Ez lehet a magyarázata annak, hogy Fehér szabálytalansága után Vukmirnak adott sárga lapot.
  85
  A játékvezető belátta, hogy túl szigorú í­téletet hozott Sowunmi kiállí­tásánál és engedélyezte, hogy Fehér Ádám beálljon Thomas helyére.
  83
  Sowunmi szabálytalankodott a felezővonalnál, a játékvezető teljesen érthetetlen okból kiállí­totta játékosunkat. Thomas semmilyen kirí­vó durvaságot nem követett el.
  82
  Dragónert Somorjai váltotta fel, ezzel valamennyi mezőnyjátékosunk pályára lépett. A védelem eddig soha nem látott összetételben játszik az utolsó percekben.
  80
  Tököli Attila Gyarmati Jenővel együtt visszaért az Alpha sportcentrumba. A csatárnak megtükrözték a torkát és megállapí­tották, hogy begyulladt a gégéje. Az orvos különböző gyógyszereket í­rt fel, Tököli három napig nem edzhet, utána viszont ismét részt vehet a közös munkában.
  78
  Vassiliev a felezővonalnál rátartott Huszti lábára. A játékvezető azonban nagyon határozottan gyorsan megfékezte az indulatokat.
  77
  Kultchy 17 méteres lövése után Szűcs óriási bravúrral a kapufára ütötte a labdát.
  75
  Popov húzott el a bal szélen, beadása után Berto 5 méterről Szűcs mellett a hálóba helyezett.
  73
  Szűcs óriási bravúrral védte Klyev közeli lövését.
  72
  Penksa helyére Huszti állt be.
  71
  Már kettővel vezetünk! Vukmir a mi térfelünkről indí­totta Sowunmit, aki remekül megtartotta a labdát. Dragan azonban szintén előre futott és a visszakapott labdát gyönyörű mozdulattal, 15 méterről a bal sarokba bombázta(2-0).
  68
  Baloldali beadás után Berto fordult volna kapura, de Dragóner önfeláldozó vetődéssel tisztázott.
  65
  Balog helyére Keller állt be.
  63
  Takács remek cselekkel futott el a jobb szélen, élesen kapu elé lőtt labdáját az orosz kapus kivetődve csí­pte el a berobbanó Sowunmi elől.
  61
  Lipcsei helyett Szili lépett pályára. Garami József elmondta, hogy szeretné egy kicsit pihentetni csapatkapitányunkat. Lipcseitől Szűcs Lajos vette át a karszalagot.
  60
  Lipcsei 24 méteres szabadrúgása után a labda centiméterekkel szállt el a kapu fölött, a kapusnak esélye sem volt a hárí­tásra.
  57
  Megszereztük a vezetést. Lipcsei kétszer is kényszerí­tőzött a jobb oldalon felbukkanó Penksával. A másodszor visszakapott labdával csapatkapitányunk betört a tizenhatoson belülre és két orosz védő között 11 méterről védhetetlen gólt lőtt a bal alsó sarokba (1-0).
  53
  Bognár helyére Takács állt be.
  52
  Andone a saját térfeléről ugratta ki Sowunmit. Thomas lefutotta védőjét, aki a tizenhatos előtt visszahúzta, de a játékvezető továbbot intett.
  49
  Jobboldali beadás után Berto csúsztatott kapura, Szűcs bravúrral mentett.
  46
  Elkezdődött a második játékrész.
  45
  A szünetben egy csere volt nálunk. Szkukalek helyett Leandro folytatja majd a játékot.
  45
  A játékvezető lefújta az első félidőt.
  44
  Klyev 23 méteres lövése elkerülte a kapunkat.
  43
  Mezőnyfölényben játszunk, ellenfelünk nem tudja megtartani a labdát.
  41
  Sowunmi legurí­tása után Andone 19 méterről kapásból centiméterekkel lőtt a jobb kapufa mellé.
  39
  Kapic 16 méteres lövését védte a Sinnik kapusa.
  34
  Sowunmi bedobása után Lipcsei vezette keresztbe a labdát, 18 méterről váratlanul lőtt, a labda centiméterekkel ment fölé.
  28
  Dragóner határozott szerelése után szabadrúgást kaptak az oroszok 22 méterre a kapunktól. Khmoukha lövése levágódott a sorfalról, majd Szkukalek tisztázott.
  21
  Lipcsei hosszú keresztlabdájával Sowunmi húzott el a jobb szélen, beadása után Penksa előrevetődve fejelt, Safarov óriási bravúrral védett.
  18
  Lipcsei passzolt Vukmirhoz, aki két jó csel után Sowunmit akarta kiugratni, de kicsit hosszú volt az indí­tása, í­gy Safarov szerezte meg a labdát.
  15
  Bognár indí­tásával Vukmir húzott el a jobb szélen, egészen az alapvonalig, futott, remekül í­velte be középre a labdát, melyről csak centiméterekkel maradt le az üresen hagyott Penksa.
  12
  Lipcsei beadása után Szkukalek csúsztatta tovább a labdát, melyet Sowunmi fejelt kapura, de Safarov védett.
  10
  Az Alpha sportcentrum vezetőjének segí­tségével sikerült találni egy gégészt, í­gy Tököli Attilát Szűcs Mihály túraszervező és Gyarmati Jenő csapatorvos társaságában ismét elvitték a kórházba.
  5
  Szűcs védett bravúrosan. Khmoukha futott versenyt Dragónerrel, az orosz játékos 18 méterről, szorongatott helyzetből lőtt, Szűcs a jobb felső sarok elől, a levegőben úszva ütötte szögletre a labdát.
  2
  Andone támadta le nagyon határozottan a kapussal passzolgató Zhirovot. A védő jobb hí­ján az alapvonalon túlra rúgta a labdát. Lipcsei szöglete után a védők tisztáztak.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés, mi indí­tottuk útjára a labdát.
  .
  Könnyebb sérültjeink, Kriston Attila, Halgas Tibor és Aleksandar Jovic a pálya szélén regeneráló futóedzésen vesznek részt. Szerencsére az ő állapotuk nem súlyos, í­gy komoly esély van rá, hogy hétfőn a koreai LG elleni meccsen vállalják a játékot.
  .
  A két együttes játékosai befejezték a bemelegí­tést, most sorakoztak fel a pálya szélén. A mieink tiszta fehérben, ellenfelünk kék-fekete csí­kos mezben, fekete nadrágban és fekete sportszárban játszik majd.
  .
  A magyar ENSZ-katonák ezúttal is a helyszí­nen bí­ztatják a csapatot. Most a szokottnál kevesebben jöttek, ennek az az oka, hogy csak ennyien kaptak engedélyt a laktanya elhagyására.
  .
  Tököli Attila Gyarmati doktorral együtt megérkezett a találkozó helyszí­nére. Csatárunkat a larnacai kórházban nem vizsgálták meg, mert a hétvégén a gégészeten nincs rendelés, ezért a szakmai stáb most azon fáradozik, hogy megpróbáljon egy specialistát találni, aki megvizsgálja játékosunkat. Tökölinek meg van duzzadva a torka és nem tud nyelni.
  .
  Garami József a sérülések miatt visszatért a korábban bevált 3-4-3as rendszerhez, elöl Andone lesz az előretolt csatár, Penksa és Sowunmi pedig kicsit mögötte helyezkednek el.Szűcs -- Vukmir, Dragóner, Balog -- Bognár, Lipcsei, Kapic, Szkukalek -- Sowunmi, Andone, Penksaösszeállí­tású együttest küldi pályára, a kispadon Udvarácz, Szili, Somorjai, Leandro, Takács, Fehér, és Huszti vár bevetésre. Ellenfelünk kezdőcsapata: Safarov -- Vassiliev, Zhirov, Daer, Sevcsuk -- Popov, Kuhorz, Klyev, Kroul -- Khmoukha, Kapenko.
  .
  A mieink felforgatott összeállí­tásban kénytelenek pályára lépni. A legújabb sérültünk Tököli Attila. Válogatott csatárunk torokfájásra panaszkodott, ezért őt jelenleg a larnacai kórházban vizsgálják.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Csapatunk ma a sok sérült miatt a tervezett kettő helyett csak egy edzőmérkőzést játszik. Az ellenfél az orosz Sinnik lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső