2003.VII.15. Ferencváros – Balassagyarmat: 2-0 (edzőmérkőzés)

2 hozzászólás a(z) 2003.VII.15. Ferencváros – Balassagyarmat: 2-0 (edzőmérkőzés) bejegyzéshez

  • ftc.hu: A Szuper Kupa előtti utolsó felkészülési mérkőzésünkön csapatunk Jovic és Javrujan góljaival 2-0-ra legyőzte a Balassagyarmat csapatát, de a játék továbbra is kí­vánnivalót hagyott maga után.

    Ferencváros – Balassagyarmat: 2-0 (2-0)
    Népliget, 500 néző, vezette: Sütő (Téglási, Bozai)

    Ferencváros: Szűcs -– Balog Z., Vukmir, Kiss Gy. (Földvári 46.) -– Bognár, Zováth (Kapic 46.), Lipcsei (Leandro 62.), Leandro (Károlyi 46.) -– Javrujan (Somorjai 58.), Jovic, Penksa (Zováth 75.)

    Balassagyarmat: Szabó I. – Palaticzki, Lenkei, Csatlós, Rubint (László 63.) – Baranyai (Zornyánszky 63.), Szilágyi (Maczó 46.), Szatmári (Mohácsi 46.), Ivitz – Szabó II. (Forgó 68.), Bardi

    Gól: Jovic (9.), Javrujan (12.)

    Az első félidőben ugyan biztatóan mozgott a csapat, és különösen támadásban voltunk lendületesek, ami két gyors gólt eredményezett. A gólok után azonban érezhetően lassult a tempó, majd a szünet után látványosan visszaesett a mieink játéka, és sajnos Kiss György is rúgást kapott a térdére, ami miatt Garami József cserélni kényszerült.

    -- Javrujan erőszakos, jó játékos. Remekül fedezte a labdát, nem igazán tudták szerelni. Viszont az is látszott rajta, hogy az utóbbi időben kevesebbet edzett, ezért vannak erőnléti problémái.

    A mérkőzésről Garami József azt mondta, hogy az első félidőben jól játszottunk, a másodikban a cserék és a szerkezeti átalakí­tások után már nem volt olyan gördülékeny a játékunk.

    -- Több játékost számára szokatlan poszton és feladattal szerepeltettem a második 45 percben. Rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodtam a mai meccs után.

  • 90
    A játékvezető lefújta a találkozót, melyen csapatunk az első félidőben bí­ztatóan, a szünet után viszont gyengébben futballozott.
    85
    Gólt szerezhettek volna a vendégek, de Bardi kiugratása után az egyedül kilépő Palaticzki lövését Szűcs védeni tudta.
    77
    Bardi beadását Lenkei csúsztatta Szűcs Lajos kapujába, de a játékvezető les miatt érvénytelení­tette a találatot.
    76
    Somorjai ugrott ki, elhúzta a labdát a kapus mellett is, de túlságosan kisodródott, és a kapuba tartó gurí­tását Lenkei kivágta.
    75
    Leo három remek csellel az összes rátámadó védőt elfektette, majd 11 méterről centikkel lőtt a kapufa mellé.
    75
    Penksa helyett Zováth folytatja.
    70
    Bardi 20 méterről bal lábbal veszélyeztetett, de a lövést Szűcs magabiztosan fogta.
    68
    Újabb csere a vendégeknél. Szabó II. helyett Forgó állt be.
    67
    Zornyánszky helyett Baranyai állt be a Balassagyarmat csapatába.
    65
    Leandro 40 méteres labdája Károlyit találta meg a bal oldalon. A fiatal játékos beadása után Somorjai lőtt, de próbálkozásába belevetődött egy védő.
    63
    A sérült Rubint helyett László folytatja a vendégeknél.
    62
    Lipcsei lejött a pályáról és Leo állt vissza.
    59
    Kapic próbálkozott egy távoli lövéssel, de a gyenge kí­sérlet magasan fölé szállt.
    58
    Javrujan helyett Somorjai lépett pályára.
    57
    Szabó II. ugrott ki veszélyes helyzetben, de Szűcs jól lépett ki és öklözve menteni tudott.
    51
    Lipcsei a térfél közepéről indí­totta Földvárit, akinek 18 méteres lövése a léc fölé szállt.
    48
    Jovic cselezgetett a 16-os előterében, majd jobbal kapura lőtte a labdát, de Szabó védeni tudott.
    46
    A venédeknél Szilágyi helyett Maczó, Szatmári helyett pedig Mohácsi játszik a második félidőben.
    46
    Elkezdődött a második félidő.
    46
    Leandrótól azt kérte Garami József, hogy maradjon mozgásban, mivel a 60. perc környékén szeretné még visszaküldeni a pályára. Várhatóan akkor kerül sor majd Somorjai játékára is.
    46
    Garami József három cserét is végrehajt a szünetben. Leandro helyén Károlyi játszik majd, Kiss Györgyöt Földvári váltja, mí­g Zováth helyett Kapic lép pályára. Kiss György bal térdét jegelik, a védő ugyanis egy összecsapásnál megsérült. Bognár Zsolt is jegelést kért, de ő tudja folytatni a játékot.
    45
    A játékvezető lefújta az első félidőt.
    45
    Majdenem szépí­tettek a vendégek, de Szatmári beadása után Csatlós fejese a jobb oldali lécet találta telibe.
    42
    Megjött Lipcsei lövőkedve. Csapatkapitányunk 28 méteres szabadrúgása a sorfalon megpattant és a jobb alsó sarok felé tartott, de Szabó kapus szép vetődéssel hárí­tani tudott.
    40
    Penksa gurí­tott vissza a jobb oldalról és Lipcsei 19 méterről lőtt fölé.
    35
    Az első valamirevaló próbálkozás a vendégek részéről. Ivic 18 méteres szabadrúgása centikkel kerülte el Szűcs kapuját.
    34
    Leo végzett el gyorsan egy szabadrúgást, és legurí­tását Jovic fél méterrel lőtte a kapu mellé.
    33
    Áttértünk a 4-4-2-es játékrendszerre, melyben Javrujan és Jovic játszanak éket, mí­g a középpálya jobb oldalán Penksa, a bal oldalon pedig Leo futballozik.
    22
    A jól játszó Bognár húzta meg ismét a szélen, ám ezúttal nem passzolt, hanem egyedül fejezte be az akciót, és 18 méteres, félmagas lövését Szabó vetődve öklözte a mezőnybe.
    17
    Javrujan szerezte meg harcosan a labdát az ellenfél térfelén, majd Jovichoz passzolt, aki 17 méterről egyből tüzelt és Szabó kapusnak minden tudására szüksége volt, hogy a jobb alsó saroknál szögletre tolja a labdát.
    15
    Lipcsei a saját térfelén szerzett labdát, remekül indí­totta Penksát, aki elfutott, majd Leandro elé játszott, de a brazil játékos lövésébe bele tudtak érni a védők, a lepattanó labdát Javrujan próbálta még a kapu felé továbbí­tani, ám lövése fölé szállt.
    12
    Újabb gólt szereztünk, ezúttal Javrujan volt eredményes. A gól előtt Leandro robogott el a bal oldalon, majd remek labdával ugratta ki Penksát, aki az alapvonalig futott és onnan adott tökéletes gólpasszt Javrujannak, aki 4 méterről helyezett a hálóba.
    9
    Jovic megszerezte a vezetést! Javrujan ment el a jobb oldalon és Rubint csak szabálytalanul tudta szerelni. A szabadrúgást Lipcsei végezte el, akinek beadását Jovic fejelte a kapu közepébe.
    7
    Lipcsei szögletét követően a kapus Penksa elé öklözte a labdát, és a szlovák támadó egy csel után 2 méterrel lőtt a jobb felső sarok mellé.
    2
    Mi vezettük a találkozó első támadását. Bognár ment el a jobb oldalon ügyesen, és jó beadását Lenkei az utolsó pillanatban vágta ki Leandro elől.
    1
    A vendégek kezdték a találkozót. A mieinknél ezúttal nem Udvarácz Milán, hanem Szabó Kálmán a cserekapus.
    .
    Már a bemelegí­tés is kuriózumértékű, hiszen ellenfelünk mezén az “Anettka” felirat dí­szeleg…
    .
    A Balassagyarmat összeállí­tása a következő lesz: Szabó I.-Palaticzki, Lenkei, Csatlós, Rubint-Baranyi, Szilágyi, Szatmári, Ivitz-Szabó II., Bardi.
    .
    Garami József a második félidőben vélhetően játéklehetőséget biztosí­t majd Károlyi Sándornak, Somorjai Tamásnak, Földvári Csabának, és Adem Kapicnak is.
    .
    A csapatok lassan befejezik a melegí­tést. A mieink tiszta zöldben játszanak majd, mí­g a vendégek fehér szerelésükön kék csí­kkal lépnek pályára. Az edzőpálya mellett a nézőtéren ott van a sérüléséből lábadozó Sowunmi Thomas és a napokban már egyre intenzí­vebben edző, de még játékra nem kész Gera Zoltán.
    .
    Garami József a mérkőzés előtt elmondta, hogy ma ismét 3-4-3-as rendszerben játszik majd a csapat, és a középpálya közepén Lipcsei mellett újból Zováth kap majd lehetőséget, mí­g Kapic a kispadra szorul.
    .
    Csapatunk Szűcs – Balog, Vukmir, Kiss – Bognár, Zováth, Lipcsei, Leandro – Javrujan, Jovic, Penksaösszeállí­tásban kezdi majd a mérkőzést.
    .
    Köszöntjük kedves olvasóinkat, megkezdjük csapatunk Balassagyarmat elleni edzőmérkőzésének közvetí­tését. Ez lesz a szombati Szuper Kupa döntő előtti utolsó erőfelmérése a csapatnak, de Garami József még mindig kénytelen kí­sérletezgetni, mivel a keretbe továbbra is várható új játékosok érkezése. A mai nap folyamán már ott lesz a pályán a ma délelőtt egy éves szerződést hosszabbí­tó Aleksandar Jovic, ugyanakkor Garami József kipróbálja Eugia Javrujant is. Az örmény utánpótlás válogatott támadó szerződtetése még egyáltalán nem biztos, hiszen a szakmai stáb ma teszteli azt, hogy az előző bajnokságban 7 gólt szerző csatár miként illeszkedik a csapatszerkezetbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ