2003.VII.19. Szuperkupa, MTK Hungária – Ferencváros: 2-0

Most a bajnokcsapat volt jobb

Nyilatkozatok:

Egy nappal a Szuper Kupa-döntő előtt sajtótájékoztatót tartottak a csapatok képviselői.

Garami József (a Ferencváros szakmai igazgatója): – Egy nagyon nehéz, sőt talán életem legnehezebb felkészülési időszaka van mögöttem, ennek ellenére célunk csakis a győzelem lehet. A finálé remek erőfelmérő lesz a bajnoki rajt előtt. Az MTK nemes ellenfél, í­gy a találkozó képet adhat arról, hogy hol is tartunk valójában. Az új játékosok közül Rósa Dénes valószí­nűleg lehetőséget kap, mí­g Marius Sasu biztosan nem lép pályára, miután jelenleg hivatalos ügyeit intézi Romániában. A Ferencváros eddig a Szuper Kupa-győzelmek terén is a legeredményesebb csapat, remélem a finálé után a Fradi immáron négy, mí­g jómagam két elsőséggel büszkélkedhetek majd. 1997-ben éppen a kék-fehérek szakvezetőjeként már elnyertem a Szuper Kupát.

Egervári Sándor (az MTK szakvezetője): – Az edzőmeccsek után kicsit fáradtabb a csapatom. Az idény elején nagy valószí­nűséggel egyik csapattól sem várhatunk kirobbanó formát. Számunkra is egy nagy megmérettetés lesz a találkozó, a Ferencváros ebből a szempontból tökéletes ellenfél.

A mérkőzés:

MTK Hungária – Ferencváros: 2-0 (1-0)
Puskás stadion, 2.000 néző, vezette: Ábrahám Attila (Vámos, Georgiou)

MTK Hungária: Végh Z. – Molnár Z., Komlósi, Juhász R., Füzi Á. – Zavadszky, Jezdimirovic, Zabos (Pusztai 67.), Rednic (Czvitkovics 46.) – Torghelle, W. Silva (Lengyel 49.)
vezetőedző: Egervári Sándor

Ferencváros: Szűcs L. – Balog Z., Vukmir (Somorjai 71.), Kiss Gy. – Bognár Zs. (Kriston 46.), Kapic (Zováth 46.), Lipcsei, Leandro – Rósa D., Penksa – Jovic
szakmai igazgató: Garami József

Gól: Torghelle (30.), Czvitkovics (51.)
Sárga lap: Kapic (28.), Lipcsei (76.), Jovic (83.) illetve Jezdimirovic (33.), Komlósi (76.)

 

Egy nap hí­ján egy évvel ezelőtt Siófokon 7000 érdeklődő tekintette meg a Szuperkupa-döntőt a Magyar Kupa-győztes Újpest akkor 3-1-re verte a bajnok Zalaegerszeg gárdáját fájdalom, a 2003-2004-es futballszezon első tétmérkőzésén jóindulattal lehettek talán kétezren a Puskás Ferenc stadionban.

A találkozó kezdete előtt a stadion kivetí­tő tábláján a korábbi finálék egy-egy nagyszerű pillanatát tekinthették meg a szurkolók, majd a Himnuszt hallgatva a televí­ziót nézők is szembesülhettek azzal, hogy a játékoskijáróval szemközti lelátórészen – í­rd és mondd – 27 néző foglalt helyet…

Ami a csapatokat illeti, a bajnok MTK Hungária kezdő tizenegyében az elmúlt évi kerethez képest három változás volt (Végh Zoltán a kapuban, Zabos Attila a középpályán, mí­g Torghelle Sándor a támadósorban), a kupagyőztes Ferencváros együttesében viszont csak a csütörtökön igazolt Rósa Dénes számí­tott újnak. No, persze, ide számolhatjuk még a baloldali emberfogót játszó Kiss Györgyöt, aki már a tavasszal is a zöld-fehérek játékosának számí­tott, csakhogy jobbára a kispadon vagy a lelátón jutott számára hely.

Bognár Zsolt bosszantó technikai hibájával indult az összecsapás (a ferencvárosi középpályás a jobbszélről akart középre í­velni, ám a bal lábával elpöccintette a jobb elől a labdát), majd Marek Penksa zúgó kapufája jelezte, itt valóban a honi élmezőny legjobbjai randevúznak egymással. A félidő nagy részében is elsősorban a kupagyőztes zöld-fehér együttes játékosainak az akarata érvényesült a pályán, ezt jelezte, hogy Végh Zoltánnak kétszer is bravúrral kellett megóvni kapuját a góltól. Tavaly Siófokon a találkozó 31. perce hozta a finálé első találatát, most egy perccel korábban jött a gól, Torghelle Sándor a felkészülési mérkőzések után tétmeccsen is igazolta, hogy jó vásárt csinált vele a Hungária körúti alakulat, az eredmény a szünetig már nem változott (Siófokon az első játékrészben már 3–0-ra vezetett az Újpest a ZTE ellen), í­gy a ferencvárosi szimpatizánsok reménykedhettek: még nem dőlt el a kupa sorsa.

A folytatás hamar megmutatta, hogy a két szakvezető közül Egervári Sándor cserélt jobban, ugyanis az általa pályára küldött Czvitkovics Péter megduplázta a bajnok előnyét. A találat megmutatta, hogy a Fradi-védelem közel sem állt még össze (továbbra is égető probléma a ferencvárosiak számára, hogy a 21-szeres válogatott Dragóner Attila helyettesét megtalálják, bár már olyan hangokat is lehet hallani, hogy a válogatott védő esetleg visszatér az Üllői útra), igaz, azt sem lehetett nem észrevenni, hogy az egy évvel korábban 26 gólt szerző Tököli Attila nélkül nincs igazi befejező embere a zöld-fehér gárdának.

Lipcsei Péter mérkőzés előtti mondatai, miszerint ha klubja nem tud megfelelően erősí­teni, akkor nem lesz versenyben még a dobogóért sem, ezúttal is “ültek”: a szombat este látott FTC szorgos iparosok gyülekezete, és bizony meglepetéssel érne fel, ha hasonló összetételben meghatározó szerepet játszana a jövő héten kezdődő bajnokságban.

A kétgólos vezetés tudatában Egervári Sándor játéklehetőséget adott a Siófokról igazolt Pusztai Olivérnek és a Monorról szerződtetett Lengyel Rolandnak is, és tehette ezt nyugodt szí­vvel, ugyanis a Fradi ekkor már kisebb vehemenciával támadott, mint korábban.
A találkozó amúgy megmutatta, hogy az MTK a riválisával szemben több olyan labdarúgóval büszkélkedik, aki képes döntő helyzetben jó döntést hozni, ráadásul Illés Béla, Pisont István és Halmai Gábor sérülése miatt ott sem lehetett a játéktéren. A négymillió forintos pénzjutalmat, valamint a Szuperkupát a bajnok MTK Hungária nyerte, ám ahogy Egervári Sándor fogalmazott, ez csak egy felkészülési mérkőzés volt a bajnokságra és a július 30-ai Bajnokok Ligája-selejtezőre. A Magyar Kupa-győztes Ferencváros vigaszdí­ja kétmillió forint volt.

Percről percre

20030719-rosa4. perc: Rósa Dénes és Penksa játszott össze az MTK tizenhatosának előterében, a visszakapott labdát a szlovák futballista ballal, 19 méterről az átvételt követően kapura rúgta, a gólvonalon dermedten álló Végh Zoltán végtelen szerencséjére a labda a lécről vágódott vissza.
8 perc: Jezdimirovics buktatta Rósa Dénest 20 méterre az MTK kapujától, Lipcsei átfutott a labda felett, Leandro pedig ballal alig tekert a bal felső sarok mellé.
14. perc: Kiss György balról derékmagasságban küldte a labdát középre, a pozí­ciót fogó ferencvárosiak felé, a labdát a kapunál háttal álló Jovics blokkolta le, majd lövésre visszagurí­totta azt a lendületből érkező Lipcseinek, aki jobb külsővel, 16 méterről gondolatnyival a jobb felső sarok mellé tekert, úgy, hogy a labda a hálótartó vasról vágódott oldalra.
22. perc: Két légiós összjátéka majdnem gólt eredményezett: Kapic paszszolta előre a labdát Penksának, aki az átvétel után tolt még egyet rajta, és 21 méterről, jobbal a jobb alsó sarok felé lőtt. Végh Zoltán oldalra tenyerelte a labdát, majd felpattant a földről, s másodszorra megkaparintotta azt az érkező Jovics elől.
27. perc: Bognár Zsolt, Kapic, Rósa Dénes, Bognár összjáték végén az FTC jobbhátvédje kanyarí­thatta középre a labdát, ahol érkezett Penksa és előrevetődve, hét méterről fejelhetett is, ám az eldőlő Végh Zoltánban elakadt a labda.
30. perc: Zavadszky került lövőhelyzetbe középen, 16 méterről ballal, laposan kapura is küldte a labdát, amely előbb az önfeláldozóan vetődő Vukmí­r, majd Szűcs Lajos lábát érintve hagyta el az alapvonalat. A sarokrúgásból Rednic nagy í­vben tekert középre, Lipcsei aláfutott a beadásnak, í­gy Torghelle nyolc méterről zavartalanul bólinthatott a bal alsó sarokba. Szűcs Lajos becsületből még a labda után vetette magát, de a hárí­tásra esélye sem volt. 1–0

20030725-bognar51. perc: Torghelle birkózott Kiss Györggyel a labdáért egy hosszú átadást követően a jobb oldalon. A küzdelemből végül a Fradi balbekkje került ki győztesen, ám aztán elképesztő hibát követett el: a saját kapuja elé belsőzött, a tizenhatos előterében poroszkáló Czvitkovics reagált elsőként az “ajándéklabdára”, és nyolc méterről, jobbal, laposan a bal alsó sarokba passzolt. 2–0
81. perc: Rósa Dénes iramodott meg a jobb szélen, jól is gurí­tott középre, Jovics átvette a labdát, majd kapura fordult, ám 13 méterről a jobbösszekötő helyéről jobbal leadott lövését Végh nagy bravúrral, lábbal hárí­totta.

Fény és árnyék

Torghelle Sándor, az MTK Hungária Kispestrôl érkezett új csatára az évad elsô tétmeccsén a kapuba talált, és ezúttal is hozta a a tôle várható harcosságot, nem volt olyan labda, amiért ne küzdött volna meg, és ezzel ne késztette volna éppen aktuálisan ôt fogó ferencvárosi hátvédet is maximális koncentrálásra és az átlagtól nagyobb erôbedobásra.

Nem volt könnyű helyzetben Gyepes Gábor, a Ferencváros válogatott bal oldali védôje. A hosszú ideje sérült futballista a Puskás Ferenc-stadion területén belül próbált meg parkolót találni magának, ám a kapunál álló biztonsági ôrt nem hatották meg Gyepes Gábor szavai, aki vélhetôen azt próbálta bebizonyí­tani, hogy ô bizony civilként is a döntôben érdekelt FTC labdarúgója.

Nyilatkozatok:

Egervári Sándor, az MTK Hungária vezetőedzője: – Megérdemelten nyertünk a kupagyőztes ellen. Az első gólunk után megnyugodott a csapat, s a második találat az ellenfelünket is elkedvetlení­tette. Van még tennivalónk az idénykezdetig.

Garami József, a Ferencváros szakmai igazgatója: – Ezen a mérkőzésen minden olyan futballistának lehetőséget kí­vántam adni, aki az előttünk álló bajnokságban szóhoz juthat. Az első félidőben, úgy érzem, nem is volt jelentős gond a játékunkkal, kár, hogy a nagy helyzeteket kihagytuk.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2003.VII.19. Szuperkupa, MTK Hungária – Ferencváros: 2-0 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Sajnos a labdarúgás nem pontozásos sportág, pedig, ha az számí­tana, hogy melyik csapat volt az aktí­vabb, melyik játszott veszélyesebben, melyik birtokolta többet a labdát, akkor mi lennénk a Szuper Kupa-győztesek.

  Ferencváros – MTK: 0-2 (0-1)
  Puskás stadion, 3.000 néző, vezette: Ábrahám (Vámos, Georgiou)

  Ferencváros: Szűcs L. – Balog Z., Vukmir (Somorjai 72.), Kiss Gy. – Bognár (Kriston 46.), Lipcsei, Kapic (Zováth 46.), Rósa D., Leandro – Penksa, Jovic

  MTK: Végh – Molnár, Komlósi, Juhász, Füzi – Zavadszky, Zabos (Pusztai 67.), Jezdimirovic, Rednic (Czvitkovics 46.) – Torghelle, Silva (Lengyel 59.)

  Gól: Torghelle (30.), Czvitkovics (52.)
  Sárga lap: Kapic (29.), Lipcsei (76.), Jovic (83.) illetve Jezdimirovic (32.), Komlósi (76.)

  A mieink az első perctől kezdve óriási lendülettel játszottak, az első fél órában az MTK el sem jutott a kapunkig. Már a 4. percben megszerezhettük volna a vezetést, de Penksa a felső kapufát találta el, négy perccel később Lipcsei csavart centiméterekkel a kapu mellé egy szabadrúgást. Minden tekintetben jobbak voltunk ellenfelünknél, az MTK képtelen volt megtartani a labdát, a középpályán minden párharcot mi nyertünk. Nagyon jó teljesí­tnményt nyújtott az újonnan igazolt Rósa Dénes, aki rengeteget mozgott és a labdákat is jól játszotta meg. Folyamatosan ellenfelünk térfelén folyt a játék, de Végh kiváló formában védett és minden lövést hárí­tott, ha pedig nem tudott közbeavatkozni, akkor a labda pár centivel elkerülte a kapuját. Az MTK játékosai szabályos eszközökkel nem is tudták szerelni a mieinket, ennek köszönhetően két és félszer annyit szabálytalankodtak, mint mi. Az első szögletükből mégis a kék-fehérek szereztek vezetést. A 30. percben Rednic szöglete után Torghelle fejelt a kapunkba (0-1). A gól után kiegyenlí­tettebb lett a játék, de ez csak abban mutatkozott meg, hogy nem szorult be annyira az MTK veszélyes helyzetet az első játékrészből hátralévő időben csak mi tudtunk kialakí­tani, de Végh három alkalommal is jól avatkozott közbe. A második félidő egy védelmi megingás után Czvitkovics révén gyors MTK-góllal kezdődött. Kétgólos előnye birtokában ellenfelünk nyugodtan játszott, lassí­totta a tempót, hátul járatta a labdát és a kontrákra épí­tett. Mi már nem voltunk annyira lendületesek, mint az első félidőben, bár továbbra is mentünk előre, de a második találat érezhetően kicsit megfogta a csapatot.

  A kék-fehérek nem erőltették a támadásokat, mi pedig nem tudtunk újí­tani, í­gy az MTK lett a Szuper Kupa-győztes. Ellenfelünk úgy nyert, hogy a 90 perc alatt gyakorlatilag nem vezetett egyetlen támadást sem.

  Garami József: – Úgy gondolom, hogy az első 45 percben elfogadhatóan játszott a csapat. Jól kezdtünk, hiszen két távoli lövésünk is veszélyes volt, sajnos egyikből sem lett gól. Aztán az első félóra végén szinte a semmiből szerezte meg a vezetést az MTK, ehhez kellett egy komoly egyéni hiba is. Pedig addig láttam pozití­v dolgokat, gyorsaságban általában felülmúltuk ellenfelünket. A fordulás után megpróbáltunk újí­tani, sajnos jött egy újabb durva egyéni hiba, ami valamelyest megpecsételte sorsunkat. Bár igyekeztünk, a kék-fehérek megőrizték előnyüket. A mérkőzésből két dolog mindenképpen leszűrhető: ennyi helyzetet nem puskázhatunk el büntetlenül, emellett az is látszott, hogy jelen pillanatban csak akkor lehetünk eredményesek, ha mindenki kihozza magából a maximumot.

 • 91
  Ábrahám lefújta a mérkőzést.
  89
  Lipcsei remek labdával ugratta ki Jovicot, de csatárunk 13 méterről az oldalhálóba lőtt.
  86
  Lipcseit lökték el 20 méterre a kaputól, de a játékvezető továbbengedte a játékot.
  83
  Jovic buktatta Molnárt, amiért sárga lapot kapott.
  80
  Rósa futott el a jobb szélen, középre adott, Jovic 13 méterről lőtt, Végh óriási bravúrral, lábbal védett.
  76
  Füzi beadása után Torghelle 7 méterről a kapu mellé perdí­tette a labdát. A játékvezető meglepetésre szögletet adott az MTK-nak, majd felmutatta a sárga lapot Lipcseinek és Komlósinak, mivel a két játékos összeakaszkodott, miközben igyekezett minél kedvezőbb pozí­ciót kiahrcolni magának.
  73
  Molnár vitte földre Penksát a tizenhatoson belül, de a játékvezető továbbot intett. Marek ráesett a kezére, melyet fagyasztani kellett, de utána folytatni tudta a játékot.
  72
  Nálunk is megvolt a harmadik csere: Vukmir helyére Somorjai állt be.
  70
  Kiss szerelte utolsó emberként határozottan Torghellét.
  67
  Utolsó cserelehetőségét is kihasználta az MTK: Zabost Pusztai váltotta fel.
  65
  Jovic három ember között is megtartotta a labdát, Penksához passzolt, akinek 22 méteres, jobb sarokra tartó lövését Végh vetődve védte.
  63
  Jovic 24 méteres lapos lövését védte Végh.
  62
  Kriston emelte be a labdát a tizenhatoson belülre, melyet Lipcsei Jovic elé fejelt, de Juhász közbelépett és szerelt.
  59
  Cserélt az MTK. Silva helyett Lengyel lépett pályára.
  55
  Leandro középre lőtt labdáát Komlósi Jovic elől rúgta szögletre.
  52
  Újabb gólt lőtt az MTK. Kiss szorongatott helyzetből, az alapvonaltól középre rúgta a labdát és az ott érkező Czvitkovics 11 méterről kapásból a hálóba lőtt (0-2).
  50
  Lipcsei szöglete után Leandro fejelt 7 méterről a kapu fölé.
  49
  Jezdimirovic ugratta ki Torghellét, de az MTK csatára lesen vette át a labdát.
  46
  A szünetben Garami József az öltözőben azt mondta, hogy elégedett az első félidőben látott elszántsággal és a lendületes játékkal, ugyanakkor felhí­vta a figyelmet arra, hogy a befejezéseknél jobban kell koncentrálni és védekezésben nem követheünk el olyan hibákat, mint a gól előtt.
  46
  Elkezdődött a második félidő. Az MTK-nál Rednic helyére Czvitkovics állt be.
  46
  A szünetben kettős csere volt a mieinknél: Bognár helyett Kriston, Kapic helyett Zováht játszik majd a második félidőben.
  46
  Félidei nyilatkozatok:
  Garami József:
  -- Lendületesen, gyorsan játszunk, láttam több jó megoldást, de sajnos kiütköztek a hibáink is. Több helyzetünk volt, mégis az MTK vezet.
  Egervári Sándor (MTK):
  -- Előre lendületesebben és veszélyesebben kellene játszanunk. Ezenkí­vül túl sok párharcot vesztünk el a középpályán, ezen változtatnunk kell, ha meg akarjuk nyerni a meccset.
  Gellei Imre, szövetségi kapitány:
  -- A Ferencváros jól játszott, látszott, hogy ki akarja engesztelni a szurkolóit. A zöld-fehérek voltak fölényben, kapufát is lőttek, az MTK egyetlen helyzetét kihasználta, bí­zom benne, hogy ugyanilyen élvezetes lesz a második félidő is.
  Gera Zoltán:
  -- Több nagyon szép támadást vezettünk, a kihagyott helyzetek sajnos megbosszulták magukat.
  Illés Béla (MTK):
  -- Az első fél órában egyértelműen jobban játszott a Fradi, a gól után kiegyenlí­tettebb lett a játék, remélem, sikerül megtartanunk az előnyünket.
  45
  Ábrahám lefújta az első félidőt.
  43
  Lipcsei 26 méterről szabadrúgásból a kapu fölé csavarta a labdát.
  42
  Lipcsei egy lövőcsel után Jovichoz passzolt, aki 22 méteről megpróbálta átemelni a labdát az ötösön álló Végh fölött, de a kék-fehérek kapusa lehúzta a labdát.
  40
  Rósa remekül ugratta ki Jovicot, aki egyből keresztbe emelt Penksához, de Végh lehúzta a labdát.
  37
  Lipcsei indí­totta kitűnő átadással a bal szélen elfutó Leandrót, aki egyből középre adott, de Végh jó ütemben lépett ki a kapujából és megelőzte Jovicot.
  32
  Jezdimirovic páros lábbal felrúgta Rósát, ezért az MTK játékosa is besárgult.
  30
  Vezet az MTK. Zavadszky 18 méteres lövését Szűcs óriási bravúrral tolta az alapvonalon túlra. A szögletet Rednic végezte el, beadása után Torghelle fejelt a bal sarokba (0-1).
  29
  Kapic egy rossz ütemű becsúszás után buktatta Füzit, amiért sárga lapot kapott. Ahhoz képest, hogy az MTK játékosai már ennél durvább szabálytalanságokat is elkövettek büntetlenül, meglepő volt Ábraám í­télete.
  28
  Jobboldali beadás után Penksa ötméteres fejesét védte Végh.
  27
  Leandro 18 méterről lőtt a kapu mellé.
  26
  Kapic indí­totta pontos labdával Jovicot, aki elől Végh a tizenhatoson kí­vül lábbal mentett.
  24
  Védőnk, miután fagyasztották és megmasszí­rozták a combját, visszajött a pályára.
  23
  Vukmirt kell ápolni. Egy hirtelen mozdulat után a combjához kapott. Dragan lesántikál a pályáról, de valószí­nűleg vissza tud állni.
  22
  Penksa 22 méteres lövését Végh csak kiütni tudta, de gyors vetődéssel megszerezte a kipattanó labdát az érkező Jovic elől.
  21
  Kiss indí­tásával Penksa tört be a tizenhatoson belülre, de a keresztező Juhász szögletre mentett.
  18
  Molnár szált bele Penksába. A kék-fehéreknek ez volt a hetedik szabálytalanságuk, ellenünk eddig kétszer í­télt szabadrúgást a játékvezető.
  16
  Lipcsei kisszöglete után Leandro í­velt be a kapu elé, Balog visszafejelte a labdát az ötösön helyezkedő Jovicoz, aki elől Zavadszky az utolsó pillanatban mentett.
  14
  Kiss az alapvonalnál gyönyörű csellel csata be ellenfelét, középre adott, Jovic egyből hátra gurí­totta a labdát, melyet Lipcsei jobb külsővel kapásból centiméterekkel lőtt a jobb felső sarok mellé.
  12
  Jovic a tizenhatoson belül lefordult Molnárról, de lapos lövése elakadt Komlósiban.
  9
  Komlósi hazagurí­tása után Végh nem tudta lekezelni a labdát, Rósa támadta az MTK kapusát, aki Jovichoz passzolt, csatárunk 22 méterről emelt kapura, de a labda sajnos fölé ment.
  8
  Komlósi buktatta Jovicot 25 méterre a kaputól. Leandro végezte el a szabadrúgást, egyből kapura csavart, de a labda alig fél méterrel elkerülte a bal felső sarkot.
  6
  Torghelle csúsztatott tovább egy labdát, melyet Vukmir szerzett meg Silva elől és hazagurí­totta Szűcsnek.
  4
  Penksa kényszerí­tőzött Rósával, majd a visszakapott labdát 18 méteről, kapásból ellőtte és telibe találta a felső lécet. Gyönyörű lövés volt.
  2
  Rósa D. indí­tásával Bongár húzott el a jobb szélen, de a beadásnál lecsúszott a lábáról a labda.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. Eddig minden Szuper Kupát a kupagyőztes nyert meg, reméljük ezúttal is folytatódik ez a hagyomány.
  .
  A mieinnkél Rósa Dénesen kí­vül Kiss György is ma játssza első tétmeccsét.
  .
  Csapatunk most játszik először a zöld-fehér csí­kos NIKE-mezben. Az MTK a hagyományos fehér-kék szerelésben lép pályára.
  .
  A csapatok kijöttek a pályára, a mérkőzés előtt eljátsszák a Himnuszt.
  .
  A pálya finoman szólva nincs előkészí­tve a mérkzőésre. A játéktéren láthatóan traktorok jártak az elmúlt napokban, aminek köszönhetően nagyon göröngyös a talaj.
  .
  Idény eleji formában vannak a rendezők, az MLSZ munkatársai is: az eredményjelzőre a csapatok bemutatásánál Lipcsei Péternél Szili Attila(!!) képe került fel, Jovicot pedig a műsorközlő “Pantic”-ként mutatta be.
  .
  Idény eleji formában vannak a rendezők, az MLSZ munkatársai is: az eredményjelzőre a csapatok bemutatásánál Lipcsei Péternél Szili Attila(!!) képe került fel, Jovicot pedig a műsorközlő “Santic”-ként mutatta be.
  .
  Csapatunkkal tartottak a sérülés miatt ezúttal hiányzó játékosok is, akik a találkozó előtt bent jártak az öltözőben is. Gera Zoltán, Gyepes Gábor és Szkukalek Igor a meccs alatt a pálya széléről szurkol a többieknek.
  .
  A mieink Szűcs -- Balog, Vukmir, Kiss -- Bognár, Lipcsei, Kapic, Rósa D., Leandro -- Penksa, Jovic összeállí­tásban lépnke pályára. Az MTK Végh -- Molnár, Komlósi, Juhász, Füzi- Zavadszky, Zabos, Jezdimirovic, Rednic -- Torghelle, Silva felállásban kezd.
  .
  Csapatunkban az újonnan igazolt játékosk közül Rósa Dénes a kezdőcsapatban kap helyet, a román Marius Sasu viszont nem lép pályára. A csatárnak haza kellett utaznia hivatalos ügyeket intézni (munkavállalási engedély meghosszabbí­tása, új útlevél kiváltása, …stb.). A futballista kedden tér vissza hozzánk.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat az új szezon első tétmeccsén! Csapatunk a Puskás Ferenc-stadionban a Szuper Kupáért az MTK ellen lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ