2004.III.27. Ferencváros – DVSC: 0-0

Egy hozzászólás a(z) 11111010100ejegyzéshez

  • 93
    Vége a mérkőzésnek.
    90
    Baloldali beadás után Balog lőtt a kapunkba, de Megyebí­ró lökést látott a kapunk előtt és érvénytelení­tette a találatot.
    89
    Harmadszor is cserélt a Debrecen. Bogdanovic helyett Balog lépett pályára.
    87
    Leandro 20 méterről laposan lőtt, a labda megcsúszott a vizes füvön, de Tomic vetődve védeni tudott.
    86
    Tököli Éger mellett betört a tizenhatoson belülre, amikor a debreceni védő visszahúzta csatárunkat. Megyebí­ró továbbot intett, Tököli megtapsolta a játékvezetőt, amiért sárga lapot kapott. Mivel Tökölinek ez volt a harmadik sárgája, jövő hétvégén nem játszhat a Győr ellen.
    85
    Lipcsei szöglete után Dragóner 7 méterről a kapu mellé fejelt.
    83
    Kapic indí­tásával Rósa futott volna el a jobb szélen, Halmosi azonban kézzel elütötte a labdát, amiért sárga lapot kapott.
    81
    Tököli és Gera vezették rá a labdát Égerre. A kényszerí­tő után Tököli betört a tizenhatoson belülre, azonban mielőtt lőni tudott volna a visszafutó Szekeres becsúszva szerelte.
    78
    Kapic kapu elé í­velt szabadrúgása után Tomic húzta le a labdát.
    76
    Kapic í­velt Tököli elé, aki elől a kapujából kifutó Tomic szerezte meg a labdát.
    73
    Sándor két védőnk között kiugratta Kisst, aki elől a keresztező Dragóner jó ütemben rúgta el a labdát.
    70
    Habi buktatta Rósát, ő is megkapta a sárga lapot.
    68
    Harmadszor is cseréltünk. Penksa helyére Rósa jött be.
    66
    Halmosi 22 méterről lőtt, a labda a közubenyúló Vukmir lábáról az alapvonalon túlra pattant.
    64
    Csere a mieinknél. Szkukaleket Leandro váltotta fel. Igor húzta a lábát, amikor lejött a pályáról.
    62
    Nikolov futott el a jobb szélen, középre passzolt, Kiss Z. tiszta helyzetből, 12 méterről lőtt, Szűcs vetődve, óriási bravúrral védett.
    61
    Kapic a tizenhatoson belül elpörgette a labdát Szekeres mellett, de a vendégek védője kézzel beleütött a labdába, sajnos nem kaptuk meg a nyilvánvaló 11-est.
    60
    Penksa í­velt keresztbe, Tököli 12 méterről ollózva próbált meg kapura lőni, de a labda lepattant Nikolovról, majd a debreceni játékos Tomic kezébe gurí­totta a labdát (!), de elmaradt a jogos közvetett szabadrúgás.
    58
    Kapic 25 méteről centiméterekkel lőtt a bal kapufa mellé.
    56
    Másodszor cseréltek a vendégek. Dombi helyére Andorka állt be.
    55
    Halmosi élesen kapu elé lőtt labdáját Dragóner Sándor elől rúgta ki az alapvonalon túlra.
    54
    Gera visszagurí­tása után Kapic 20 méterről a jobb kapufa mellé bombázott.
    53
    Először cseréltünk. Sasu helyére Tököli állt be.
    51
    Szkukalek beadása után Penksa visszagurí­totta a labdát Lipcseihez, akinek 17 méteres lövése után a labda kipattant Tomicról, de másodszro megfogta a kapus a labdát. Gera vetődve próbálta elérni a labdát, de már csak a kapussal ütközött össze. Tomic rövid ápolás után folytatni tudta a játékot.
    50
    Szűcs hatalmas kirúgása után Habi Penksa elől Tomic kezébe fejelte a labdát.
    46
    Elkezdődött a második félidő. A szünetben egyik oldalon sem cseréltek.
    45
    Vége az első félidőnek.
    45
    Éger 24 méterről végzett el szabadrúgást. Lövése után a labda alig kerülte el a bal alsó sarkot.
    45
    Dragóner buktatta az előretörő Sándort. Védőnk sem úszta meg sárga lap nélkül.
    43
    Lipcsei í­velt be szabadrúgást a kapu elé, Gera 7 méterről ollózva lőtt kapura, de a labda elakadt a felugró debreceni védőkben.
    41
    Szkukalek buktatta Sándort, amiért ő is sárga lapot kapott.
    40
    Sasu tört előre nagy lendülettel, 15 méterről lőtt, a labda a közbenyúló Nikolov lábáról Tomic kezébe hullott.
    37
    Cserétlek a vendégek. Bajzát helyére Kiss Z. állt be.
    34
    Nikolov í­velt keresztbe, Kiss a bevetődő Éger elől szögletre mentett. Szerencsére csak a debreceni játékos csúszott be a kapunkba.
    33
    Sándor 20 méteres lövése után a labda megpattant a bevetődő Dragóner lábán és centiméterekkel kerülte el a jobb sarkot.
    32
    Kapic szöktette a felfutó Kisst, aki kényszerí­tőzött Gerával, majd a visszakapott labdát éles szögből, estében kapura lőtte, de Tomic vetődve védett.
    29
    Kapic í­velte be a labdát a felező vonaltól a tizenhatoson belül, ahol Lipcsei negcsúsztatta a labdát, melyet Tomic megfogott.
    26
    Lipcsei kapu elé lőtt szabadrúgása után a berobbanó Gera elől Éger vetődve fejelte ki az alapvonalon túlra a labdát.
    24
    Vukmir vesztette el a labdát a tizenhatosunk előtt, sándor betört a büntetőterületen belülre, lövése után a labda felpattant a visszafutó és bevetődő Vukmir lábáról, majd védőnk Szűcshöz fejelte a játékszert.
    22
    Vukmir indí­totta Gerát a jobb oldalon, akinek beadása után Sasu kapásból, 14 méterről centiméterrel lőtt a jobb kapufa mellé.
    20
    Bernáth buktatta Sasut a tizenhatoson belül, 11-es! A reklamáló debreceni jtáékost Megyebí­ró kiállí­totta. A büntetőt Gera végezte el. A bal sarokra tartó lapos lövést azonban Tomic megfogta.
    17
    Dombi buktatta Gerát a debreceni térfél közepén, az oldalvonal közelében, amiért ő is besárgult. A szabadrúgást Lipcsei í­velte be a kapu elé, de Sasu 7 méterről a kapu mellé csúsztatott.
    15
    Lipcsei balodlali szabadrúgása után a beí­velt labdát Gera 10 méterről a jobb felső sarok mellé fejelt. Gerzson “egy emelettel” magasabbra ugrott a védőknél.
    14
    Bognár és Somorjai elkezdtek melegí­teni a kapu mögött. Elképzelhető, hogy a kiállí­tás miatt cserélni fogunk.
    12
    Halmosi szöglete után Szűcs ütötte ki a labdát a berobbanó Szekeres elől.
    10
    Kapic í­velt be szabadrúgást a debreceni kapu elé, a labda az ötösön Kiss Gy. elé pattant, aki elől Nikolov vágta ki a labdát.
    8
    Gera szöktette a védők között kilépő Sasut, de a partjelző lest jelzett.
    7
    Bajzát belerúgott Vukmirba, amiért sárga lapot kapott.
    5
    Kriston kiállí­tása után Sándor végzett el szabadrúgást, lövése lepattant, Éger ismételt, de lövése elkerülte a kapunkat.
    4
    Sándor kiugratásával Halmosi egyedül tört volna kapura, amikor Kriston hátulról lerántotta. Mivel Titi volt az utolsó emberünk, Megyebí­ró kiállí­totta középpályásunkat.
    2
    Szkukalek ugratta Ki gerát, aki elől az utolsó pillanatban szögletre mentettek a védők.
    1
    Elkezdődött a mérkőzés. Mi indí­tottuk útjráa a labdát és az első félidőben mi támadunk a Nagyvárad tér felőli kapura.
    .
    Lothar Matthäus is megérkezett a stadionba. A szövetségi kapitány a játékoskijáróban találkozott a két együttes futballistáival is. Két játékossal, Sándor Tamással és Dombi Tiborral fogott kezet. Pont azokkal, akik lemondták a szereplést a válogatottban.
    .
    Ebben a pillanatban a csapatok kijöttek a pályára.
    .
    Pénteken dőlt el, hogy Hanacsek Attila helyett Megyebí­ró János vezeti a mérkőzést. A váltás oka, hogy Hanacsek a várnál egy héttel később, scak péntek hajnalban érkezett haza Katarból. Megyebí­ró fújta a sí­pot május 30-án is…
    .
    Az esős, hűvös idő ellenére több mint hétezren foglalnak helyet a lelátón. Debrecenből a vártnál kevesebben, körülbelül 150-en kí­sérték el csapatukat.
    .
    Mindkét csapat játékosai befejezték a melegí­tést. Tí­z perccel a kezdés előtt csak a cserejátékosok tartózkodnak a pályán.
    .
    Józsa Miklósnak csütörtökön ikrei születtek! Józsa Anikó 16 óra 1 perckor, Józsa Márton 16 óra 2 perckor jött világra. A gyermekek és édesanyjuk is jól vannak. Anikó 2610 grammal és 50 cm-rel született, Márton 1870 grammal és 47 cm-rel született. Mindketten a Schöpf-Mérei Kórház kis lakói. Kapusedzőnknek szurkolóink nevében is gratulálunk és sok boldogságot kí­vánunk!
    .
    A mai mérkőzésen is folytatódik a Kommunikációs Iroda által életre keltett Generációk Találkozása elnevezésű rendezvénysorozat. Ennek keretében a mai mérkőzés előtt az egykori játékosunk, Telek András által edzett 1995-ben született fiúkból álló csapatunk kí­séri ki a ferencvárosi és debreceni futballistákat a pályára.
    .
    A mérkőzés előtt több köszöntésre is sor kerül. Gera Zoltán túlvan 100. bajnoki meccsén a Ferencvárosban. Válogatott scatárunk ebből az alkalomból a legidősebb még élő ferecnvárosi legendától, Gyetvai Lászlótól vesz át különdí­jat. BognárZsolt és Lipcsei Péter vasárnap ünnepli születésnapját. Bogesz holnap lesz 25, csapatkapitányunk 32 éves. Mindkettejüket Tepszics Ignác sportigazgató köszönti fel. Valamennyi ünnepeltnek gratulálunk!
    .
    Szentes Lázár, a vendégek szakvezetője az utolsó pillanatban változtatott csapata összetételén és a kezdőtizenegybe jelölte a téli szünetben szerződtetett Igor Bogdanovicot. A vendégek összeállí­tása: Tomic -- Bernáth, Éger, Szekeres, Nikolov -- Dombi, Bogdanovic, Habi, Halmosi -Sándor, Bajzát.
    .
    A mieink a pénteken megadott összeállí­tásban, Szűcs -- Vukmir, Dragóner, Kiss Gy. -- Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek -- Gera, Sasu, Penksa összeállí­tásban lépnek pályára. A kispadon Udvarácz, Botis, Bognár, Leandro, Somorjai, Rósa és Tököli vár bevetésre.
    .
    Mindkét együttes játékosai a pályán melegí­tenek, a debreceniek jöttek ki korábban az öltözőből, ők már közel fél órája kint vannak.
    .
    Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik a 20. forduló rangadója a Debrecen ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ