2004.IX.19. Ferencváros – Nyí­regyháza: 5-0

Könnyed zöld-fehér győzelem

Nyilatkozatok:

Rob Kornél: – A Fradi ellen minden csapat az év meccsét játssza. Számomra pedig több okból is különleges lesz ez a meccs, hiszen vendégként térek arra a pályára, ahol egykor játszottam, és ahol az első élvonalbeli gólomat szereztem még a Vác játékosaként. Igaz, nem sokra mentünk vele, mert 3-2-re kikaptunk. Valószí­nűleg nem fogja kitörő örömmel fogadni a Fradi-tábor, hogy ellenfélként térek vissza, de nem hiszem, hogy tartanom kellene a fogadtatástól. Bí­zom benne, hogy tevékeny részese leszek annak, hogy a csapatom pontot, vagy pontokat szerezzen az Üllői úton. Ez nem feltétlenül egyelő azzal, hogy gólt kell szereznem. Ha kell, a saját gólvonalunkról mentek, de természetesen jobb szeretnék az ellenfél gólvonala körül feltűnni….

A mérkőzés:

Ferencváros – Nyí­regyháza: 5-0 (2-0)
Üllői út, 4.500 néző, vezette: Fábián Mihály (Ortó, Márkus)

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Lipcsei, Botis – Zavadszky, Rósa D. (Somorjai 63.), Kapic (Zováth 55.), Kiss Gy. – Tőzsér, Penksa – Bajevski (Sowunmi 71.)
vezetőedző: László Csaba

Nyí­regyháza: Németh V. – Lakatos, Hegedűs, Princeton (Laskai 32.), Pintér – Csillag, Némedi, Cipf (Turóczi 53.), Márton – Terjék, Lehoczki
vezetőedző: Herédi Attila

Gól: Zavadszky (9., 52.), Bajevski (20.), Penksa (56.), Sowunmi (75.)
Sárga lap: Lakatos (36.), Pintér (56.)

Mi tagadás, felettébb jól sikerült a Ferencváros rajtja: miközben ötöt rúgott az angyalföldi Vasasnak, csupán kettőt kapott, a Pomáz elleni derbit pedig egy laza hetessel tudta le.

Persze e helyütt nem Lipcsei Péterékről van szó, hanem egy ifjabb, egészen pontosan az 1994-es generációról, mégpedig a Gyémesi Árpád vezette csapatról, melynek tagjait a teljesí­tményük után méltán járó vastapssal jutalmazta – még a “nagy” meccs kezdete előtt – a felnőttek produkciójához szokott publikum. Ha ehhez még hozzáfűzzük, hogy e hét végén az óvodások számára toborzót tartanak az Üllői úton, élhetünk a frappánsnak éppenséggel nem titulálható fordulattal, miszerint a jövő valóban elkezdődött…

Ami viszont a jelent illeti, Vágó István még ezer forintért sem kérdezné meg, hogy a Ferencváros-Nyí­regyháza mérkőzés előtt mely együttes trénere jelentette ki: “Elégedett lennék az egy ponttal”. Na igen, Herédi Attila adta volna í­rásba a döntetlent, mondván, a IX. kerületi sporttelepen minden gárda boldogan fogadná a pontosztozkodást – kivételt ez alól persze az FTC jelent… László Csaba, a hazaiak szakvezetője nem is kertelt sokat, amikor felvezetés gyanánt közölte, ő kizárólag a győzelmet tartja elfogadhatónak, mi több, igazán akceptálná, ha csapata nem elégedne meg az egy-két gólos sikerrel, hanem újabb és újabb találattal terhelné meg a jobb sorsra érdemes Spartacus hálóját.

Ezek után tessék elképzelni, hogy tí­z perc sem telt el a hatodik fordulót záró összecsapásból, amikor Zavadszky Gábor vezetéshez juttatta a Fradit. A “zöld 7-es” egyúttal igazolta, Sámsonnal ellentétben nem a hajában volt az ereje: miután a napokban felkereste kedvenc borbélyát, fürtjeitől megszabadulva emelte be Németh Viktor kapujába a labdát. Az ekkor gólpasszt adó Alekszandar Bajevszki alighanem megirigyelte, hogy a találatot elkönyvelő játékos nevét kórusban skandálja a lelátó népe, hiszen a 20. percben már maga tett pontot az amilyen egyszerű (okosan kitett labda a szélre, pontos beadás és még pontosabb fejes), olyan látványos akció végére.

No, ekkor vetődött fel az emberben, vajon a csütörtöki

UEFA-kupa-találkozó után sokat kritizált labdarúgók ezúttal eleget tettek-e László Csaba óhajának, azaz kitömik a Nyí­regyházát vagy leállnak, mint – a kocsijából a maximumot kihozó – Baumgartner Zsolt a kockás zászló megpillantása után…

Nos, a házigazda társulat a félidő hátralévő részében is a rulettkereket idézte: pörgött rendesen, helyzeteket is kialakí­tott szép számmal, azonban újabb gólra már nem futotta erejéből.

Hanem aztán a második felvonás első harmadában gyorsan megduplázták előnyüket a ferencvárosiak, előbb Zavadszky Gábor jutott egyről a kettőre, majd Marek Penksa szerzett akciógólt. Igen, akciógólt, hiszen a sikertelen büntető után a kipattanót már a kapuba vágta… Sima volt a meccs, mint Kojak hadnagy kobakja, a hazai B-közép rá is zendí­tett a “Másodosztály, másodosztály!” kezdetű (és végű…) dalra, amellyel – mivel kedvenceik ez idő tájt 4-0-ra vezettek – gyaní­thatóan a Spartacus teljesí­tményére utaltak. Mi azért ne bántsuk a szabolcsiakat, egyrészt, mert a nyilvánvalóan ledolgozhatatlan hátrány ellenére is roppant szimpatikusan harcoltak, másrészt pedig a bentmaradásra pályázó együttesnek nem a Fradit kell felülmúlnia ahhoz, hogy elérje célját. Mindezek ellenére végezetül elismerésünket fejezzük ki annak a 23 vendégdrukkernek, aki Sowunmi Thomas gólja után is azt énekelte, hogy a Nyí­regyháza “örökké rabul ejtette…”

Nyilatkozatok:

László Csaba: – Ez már a tizedik meccsünk volt zsinórban, amit szerda-szombat vagy csütörtök-vasárnap „ritmusban” játszottunk le. Örülök, hogy ma működött a rotációs rendszer, hiszen szinte a fél csapatot lecseréltük, válogatott játékosokat pihentettünk, friss emberek kerültek a csapatba. Örülök, hogy azok a játékosok voltak eredményesek, akik önbizalmának jót tehet a mai eredmény és teljesí­tmény. Nem ilyen Nyí­regyházára készültünk, hiszen a vendégcsapat Újpest elleni meccsét elemeztük ki, ahol a nyí­rségiek bátor játékkal értékes döntetlen értek el. Éppen ezért örülök a sima győzelemnek, mégsem vagyok maradéktalanul elégedett. Egy-két játékos teljesí­tménye elmaradt az általam elvárttól, hiszen rengeteg labdát adtak el, ráadásul pont egy olyan meccsen, amikor lehetőség lett volna szó szerint játszani a futballt.

Herédi Attila: – „Remekül” asszisztáltunk a Ferencváros kiütéses győzelméhez. Szerettünk volna olyan mérkőzést játszani, mint amilyet az Újpest otthonában, de ma ettől nagyon-nagyon távol álltunk. Ilyen félénk játékkal nem lehet eredményt elérni, legalább nyolc játékosom futballozott gyengén. A Ferencváros jól játszott, megérdemelten nyert ilyen arányban, sőt sajnos azt kell, hogy mondjam, az 5-0 még ránk nézve hí­zelgő….

Sowunmi Thomas: – Nagyon boldog vagyok, hiszen a tavalyi kupadöntőben már szereztem gólt, bajnoki meccsen azonban most voltam először eredményes a Ferencváros szí­neiben. – Nagy lendülettel érkeztem Tőzsér átí­velésére, és bár láttam, hogy Németh Viktor is rástartolt a labdára, gondoltam, nem reménytelen a helyzet. A tizenhatoson kí­vül voltunk, ilyenkor egy kapus nem kockáztatja meg a szerelést, hiszen könnyen piros lapot kaphat. Mivel jól ismerem Viktort, tisztában voltam vele, hogy ő ezt nem lépi meg, í­gy viszonylag könnyen át tudtam fejelni felette a labdát. Ezután pedig már nem volt nehéz dolgom. Remélem, Viktor nem orrolt meg rám a gól miatt, nem szeretném elrontani a jószomszédi viszonyunkat – Dunaújvárosban ugyanis egymás mellett lakunk…  Remélem, a folytatásban is lehetőséget kapok, amit jó lenne gólokkal meghálálni….

Zavadszky Gábor: – – Minden azért nem jött be, hiszen volt még két nagy helyzetem, ha azokat belőttem volna, akkor elégedett lehetnék a teljesí­tményemmel. Valóban korábban nem ment úgy a játék, ahogy szerettem volna. Sokat gondolkodtam rajta, hogy mi lehet az oka, ezért egyre idegesebb voltam. A feleségem próbált nyugtatgatni, hogy előbb-utóbb kijön a lépés. Szerencsére igaza lett. Remélem, most már tartósan tudom hozni ezt a formát.  Nem tudom, hogy az edzőnk a következő meccseken számí­t-e rám. Ha igen, akkor a játékommal szeretném bebizonyí­tani neki is és a szenzációs Fradi-közönségnek is, hogy kihagyhatatlan vagyok ebből a csapatból. A korábbi meccseken „megtaláltak” a szurkolók, most azonban ünnepeltek. Mondanom sem kell, azt szeretném, ha a jövőben az

Marek Penksa a hétvégén több mint 2 év után volt újra eredményes a Fradiban. Nem meglepő, hogy a parádés győzelem után negyedik gólunk szerzője volt a legboldogabb a Nyí­regyháza elleni mérkőzés után, reméljük, mostantól újra a régi Penksát láthatják majd a szurkolók.

-– A múlt heti 100%Fradi is hosszasan foglalkozott a hosszú gólcsendemmel.  Akkor is csak azt tudtam mondani erről, hogy nagyon zavar a dolog, és nagyon szeretnék újra betalálni, és ennek érdekében mindent megteszek. Megí­gértem a szurkolóinknak – akik ebben a nehéz időszakban sem fordultak ellenem -, hogy továbbra is kőkeményen fogok dolgozni, és bí­zom benne, hogy hamarosan betalálok. Nagyon boldog vagyok, hogy az í­géretemet sikerült valóra váltanom. Utólag bevallom, a 11-est azért rúgtam a kapusba, hogy akció gólt szerezhessek. Na jó, nem azért, de annak örülök, hogy a kipattanót sikerült berúgnom. A gól után még felszabadultabban játszottam, remélem most már sokkal gyakrabban tudom gólokkal megörvendeztetni az ország legfantasztikusabb közönségét.

A mérkőzést követően a vendégek edzője, Herédi Attila nehezményezte Penksa mutatványát, melyet légiósunk 4-0-nál mutatott be, amikor a tarkóján megállí­totta a labdát. A közönségtől vastapsot kiérdemlő produkciót Herédi sportszerűtlen gesztusként és csapata megalázásaként értékelte.

-– Ha a nyí­regyházi edző í­gy látta, akkor elnézést kérek tőle. – Aki azonban ismer engem, az tudja, hogy mennyire tisztelem az ellenfelet, eszembe sem jutna megalázni. Ezt a show elemet azért iktattam be a produkciómba, mert a gólom után nagyon felszabadult voltam, és szerettem volna a közönségnek meghálálni a felém áradó szeretetét. Sajnálom, hogy félreértették.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2004.IX.19. Ferencváros – Nyí­regyháza: 5-0 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk három nappal a Milwall elleni fizikailag és idegileg is rendkí­vül fárasztó UEFA Kupa-meccs után kiütéses győzelmet aratott az Üllői úton a Nyí­regyháza ellen.

  Ferencváros – Nyí­regyháza: 5-0 (2-0)
  Üllői út, 5.000 néző, vezette: Fábián (Ortó, Márkus)

  Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Lipcsei, Botis – Zavadszky, Rósa (Somorjai 63.), Kapic (Zováth 55.), Kiss Gy. – Tőzsér, Penksa – Bajevski (Sowunmi 68.)

  Nyí­regyháza: Németh – Lakatos, Hegedűs, Owusu-Ansah (Laskai 32.), Pintér – Csillag, Némedi, Cipf (Turóczi 53.), Márton – Terjék, Lehoczki

  Gól: Zavadszky (9., 52.), Bajevski (20.), Penksa (56.), Sowunmi (76.)
  Sárga lap: Lakatos (36.)

  A vendégeknek pillanatnyi esélyük sem volt, a két együttes közötti különbségre jellemző, hogy az ötgólos vereség a nyí­regyháziakra nézve hí­zelgő. Az első perctől a mi akaratunk érvényesült és a 9. percben már meg is szereztük a vezetést. Tőzsér í­velt Bajevskihez, aki egyből Zavadszkyhoz passzolt és középpályásunk a vendégek kapusa fölött a hálóba emelt (1-0). Visszatérése óta ez volt Zavadszky első Fradi-gólja. Továbbra is mi irányí­tottunk és 20. percben növeltük a különbséget. Kiss beadása után Bajevski fejelt a bal sarokba (2-0). A félidő hátralévő részében Bajevski és Zavadszky előtt adódtak még gólhelyzetek, de vagy a lövések, fejesek tévesztettek célt, vagy a nyí­regyháziak kimagaslóan legjobb játékosa, a kapus Nmeth Viktor hárí­tott bravúrosan.

  A második játékrészben sem változott semmit a játék képe. A Nyí­regyháza megpróbált az elején letámadni minket, de az 52. percben minden eldőlt. Kiss beadása után Zavadszky bombázott kapásból a hálóba (3-0). Négy perccel később Bajevskit buktatták a tizenhatoson belül. Penksa tizenegyesét Németh kiütötte, a labda azonban Marek elé pattant, aki másodszor már nem hibázott. Középpályásunk két és fél év szünet után szerzett ismét gólt bajnoki meccsen, szurkolóink hatalmas ünneplésben részesí­tették 99-es számú játékosunkat. A végeredményt a percekkel korábban csereként beállt sowunmi alakí­totta ki a 76. percben. Tőzsér előreí­velése után Thomas fejjel elvitte a labdát a kapus mellett, majd az üres kapuba helyezett (5-0). Thomas legutóbb májusban, a Honvéd elleni Magyar Kupa-döntőben talált be a kapuba, akkor is csereként lépett pályára. A befejező negyed óra igazi örömfutballt hozott. Járattuk a labdát, játékosaink látványos megoldásokkal szórakoztatták szurkolóinkat. A legnagyobb tapsot Penksa kapta, aki egy alkalommal a felé í­velt labdát a nyakán állí­totta meg, majd leejtette maga elé és utána passzolta tovább. A nyí­regyháziak ezen a meccsen semmilyen ellenállást nem fejtettek ki és csak rajtunk múlt, hogy mekkora különbséggel nyerünk.

 • 90
  Vége a mérkőzésnek!
  87
  Vukmir kényszerí­tőzött Somorjaival, majd a visszakapott labdát ebadta, Zavadszky 6 méteres fejesét Németh vetődve, óriási bravúrral védte.
  84
  Sowunmi passzolt Penksához, aki 15 méterről alig lőtt a bal felső sarok mellé.
  80
  Botis a térfelünk közepéről ugratta ki Sowunmit, de az asszisztens lest jelzett.
  78
  Parádézunk. Tőzsér í­velte keresztbe a ladát, amit Penksa megállí­tott a nyakán, ott tartotta pár másodpercig, majd maga elé ejtette és utána passzolta tovább. Óriási vastapsot kapott az alakí­tás.
  76
  Már öttel vezetünk!! Tőzsér í­velte előre a labdát, amitSowunmi fejjel elvitt a kapus mellett és közelről a hálóba helyezett (5-0).
  73
  Turóczi jobboldali beadása után Botis fejelte ki a labdát.
  68
  Harmadszor cseréltünk. Bajevski helyett Sowunmi jött be.
  63
  Újabb csere a mieinknél. Rósa helyett Somorjai lépett pályára.
  60
  Rósa indí­tásával Penksa lépett volna ki, de Németh a tizenhatos vonaláig kifutva vetődve megszerezte előle a labdát.
  56
  Már néggyel vezetünk! Bajevskit buktatta Pintér a tizenhatoson belül, 11-es! A büntetőt Penksa végezte el, akinek lövése kipattant Némethről, és Marek másodszor közelről a hálóba helyezett (4-0).
  55
  Először cseréltünk. Kapic helyett Zováth állt be.
  53
  Másodszor cseréltek a vendégek. Cipf helyett Turóczi állt be.
  52
  Bent van a harmadik is! Kiss í­velte keresztbe a labdát a kapu előtt, amit Zavadszky 7 méterről kapásból a jobb sarokba lőtt (3-0).
  50
  Kiss beadása után Németh Bajevski elől húzta le a labdát.
  48
  Terjék egyedül tört kapura, de a tizenhatosunk előtt Vukmir remek ütemű becsúszással szerelt.
  46
  Elkezdődött a második félidő. A szünetben egyik szakvezető sem cserélt.
  45
  Focizni szerető óvodások és kisiskolások figyelem! A Fradi Ovi-focisuli felvételt hirdet 1999-es, 1998-as és 1997-es születésű gyermekek számára a Kismartoni út 4. szám alatt található Népligeti utánpótláscentrumban szeptember 26-án, vasárnap 11 órakor. A jelentkezőket utánpótlás edzők, Telek András, Dávid József, Czuk Henrik, Gyémesi Árpád és Páling Zsolt várják. A toborzóról bővebb információt lehet kapni a 260-58-59-es számon a 319-es melléken, illetve a 0620-317-18-34-es telefonszámon.
  45
  Vége az első félidőnek.
  43
  Márton 20 méteres lövése megpattant a tizenegyes pontnál helyezkedő Lehoczkin, de Szűcs gyors vetődéssel kütötte a felgyorsuló és irányt változtató labdát.
  41
  Tőzsér végzett el szabadrúgást a tizenhatos jobboldali sarkától. Egyből kapura csavarta a labdát, amit Németh gyors vetődéssel ütött ki a jobb sarok elől.
  39
  Tőzsér passzolt Lipcseihez, ő egyből középre gurí­tott Zavadszkyhoz, aki kapásból 14 méterről lőtt, de a lövés pillanatában megcsúszott, ezért a labda a kapu fölé szállt.
  36
  Penksa futott el a bal szélen, amikor a tizenhatos vonala előtt Lakatos lerántotta. A vendégek védője sárga lapot kapott.
  34
  Rósa jobboldal beadása után Bajevski fejelt kapura, Németh óriási bravúrral a jobb felső sarok elől mentett szögletre.
  32
  Cseréltek a vendégek. Princeton helyett Laskai állt be.
  30
  Zavadszky szerzett harcosan labdát a tizenhatos előtt, remekül ugratta ki Penksát, aki elhúzta a labdát a kapus mellett, de az aszsisztens lest jelzett.
  27
  Tőzsér csavart be szabadrúgást a bal szélről, Bajevski 7 méterről centikkel fejelt a jobb sarok mellé.
  23
  Némedi félmagas 25 méteres lövését Szűcs könnyedén védte.
  20
  Kettővel vezetünk! Lipcsei a felező vonaltól külsővel remekül szöktette a bal szélen elfutó Kisst, aki kiváló ütemben adott középre és Bajevski 10 méterről a bal sarokba fejelt, Németh hiába ért bele a labdába, a jól helyezett fejest nem védhette (2-0).
  18
  Terjék passzával Pintér tört be a tizenhatosunkon belülre, majd az alapvonaltól keresztbe lőtte a labdát, szerencsére középen senki nem kí­sérte a támadást.
  16
  Rósa tört be lendületesen a jobb szélen a tizenhatoson belülre, középre gurí­tott, de Bajveski elől Lakatos szögletre mentett.
  12
  Tőzsér indí­totta kitűnően Penksát, aki balról egyből középre gurí­tott, az érkező Bajevski 14 méterről centiméterekkel bombázott a bal felső sarok mellé. Nagyon szép támadás volt.
  9
  Vezetünk! Tőzsér í­velt át ballal a jobb oldalra Bajevskihez, aki Zavadszky elé fejelte a labdát, amit középpályásunk a kifutó kapus fölött a bal sarokba emelt(1-0).
  8
  Zavadszky vezette keresztbe a labdát 30 méterre a kaputól, majd két védő között remekül ugratta ki Bajevskit, de az asszistens tévesen lest jelzett.
  7
  Márton futott el a bal szélen, kapu elé lőtt abdáját Lipcsei Terjék elől becsúszva rúgta az alapvonalon túlra.
  6
  Tőzsér végzett el szögletet a jobb oldalról. A hosszú oldalra csavart labdát Németh vetődve ütötte ki oldalra.
  5
  Penksát Lehoczki úgy állí­totta meg, hogy könyökkel behúzott Mareknek. Kapic ezt szóvá tette a játékvezetőnél, aki szóban figyelmeztette Ademet, hogy ne reklamáljon.
  4
  Penksa visszatért a pályára.
  3
  Penksát rúgták meg a felező vonal közelében. Középpályásunkat az oldalvonalon kí­vül kell ápolni.
  2
  Tőzsér szöglete után a kivágott labda visszakerült Tőzsérhez, aki balról újra beadott, Bajevski fejese lepattant egy védőről csatárunk 5 méterről próbált lőni, de Németh bátor vetődéssel megszerezte a labdát.
  1
  Elkezdődött a mérkzőés. Mi indí­tottuk útjára a labdát. Az első félidőben mi támadunk a Nagyvárad tér felőli kapura.
  .
  Most jön ki a két együttes a pályára. A mieink zöld-fehér csí­kos mezben, zöld nadrágban és zöld sportszárban játszanak. A nyí­regyháziak fehér mezben, fekete nadrágban és fehér sportszárban futnak ki a pályára.
  .
  A csapatok befejezték a bemelegí­tést. Már csak öt perc van hátra a kezdésig.
  .
  Herédi Attila, a nyí­regyháziak edzője a meccs előtt azt mondta, hogy csapatának nem Újpesten vagy az Üllői úton kell pontokat szereznie. Újpesten három gólt szerezve sikerült döntetlent elérni és természetesen ma is mindent megtesznek a pontszerzésért. A szakember szerint csapatának cask akkor lesz esélye pontot szerezni, ha nem áll be védekezni, hanem megpróbálja a mi térfelünkön tartani a labdát.
  .
  A mérkőzés előtt László Csaba azt mondta, hogy hazai pályán az újonc ellen egy bajnok és kupagyőztes csapatnak csak a győzelem lehet a célja. Vezetőedzőnk szerint minél hamarabb szerzünk vezetést, annál könnyebb dolgunk lesz. A szakember bí­zik benne, hogy sikerül a maximumot kihozni a meccsből és ha lehetőségünk lesz több góllal nyernünk, akkor élünk is ezzel.
  .
  A mai mérkőzésünktől kezdve minden hazai meccsünkön két szurkolónk hozhatja be a csapatok előtt a 28-as és a Fradi-cí­meres zászlót. Jelentkezni az ftc@ftc.hu e-mailcí­men, illetve a 100% Fradi szí­nes hetilap cí­mén (1458 Budapest, Pf. 105.). A zászlóvivőket sorsolás útján választják ki. Első alkalommal Krómer Ádám és Kékesi Péter hozza be a csapatok előtt a zászlókat. Ádám 20 éves, Újpesten lakik, de itt sem tagadja, hogy a Fradinak szurkol, amihez külön gratulálunk! Péter 12 éves, Dunakesziről érkezett. Prágába is elkí­sérte a csapatot. Péter szaxofonozik és olyan klasszikusokat tud eljátszani, mint a Fradi-induló vagy a Mikor holnap leszáll az est, kezdetű dal.
  .
  Robert Vágner és Gyepes Gábor is kisebb sérülést szenvedett a Millwall elleni UEFA Kupa-meccsünkön. Vágnernek a lovaglóizma, Gyepesnek a combja fáj, ezért ma egyikük sem lép pályára. A mieink összeállí­tása:Szűcs -- Vukmir, Lipcsei, Botis -- Zavadszky, Rósa, Kapic, Kiss -- Tőzsér, Penksa -- Bajevski. A kispadon Udvarácz, Balog, Zováth, Somorjai, Leandro, Szkukalek és Sowunmi vár bevetésre.
  .
  Szintén folytatódik a Családi Szektor kezdeményezés. A 15-ös szektorból nagycsaládosok és iskolás gyerekek biztathatják a mieinket. A Nyí­regyháza elleni meccsen mintegy 300-an foglaltak helyet a családi szektorban.
  .
  Játékosaink is kijöttek melegí­teni.
  .
  Ebben az idényben folytatódik az előző szezonban nagy sikert aratott Generációk Találkozása elnevezésű rendezvénysorozat. Ma az 1994-es csapatunk játékosai mutatkoznak be szurkolóinknak. Gyémesi Árpád együttese az előző szezonban úgy lett bajnok, hogy tavasszal nem vesztett meccset. Az új bajnokságot is remekül kezdték fiataljaink. Előbb a Vasas ellen nyertek 5-2-re, majd a Pomázt győzték le 7-0-ra, szombaton pedig idegenben nyertek 12-0-ra az Újpest ellen.
  .
  Szűcs Lajos ebben a pillanatban jött ki melegí­teni. A kapu mögött helyet foglaló szurkolóink vastapssal köszöntötték kapusunkat.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik csapatunk hazai bajnokija a Nyí­regyháza ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ