2005.IX.29. Ferencváros – Dabas: 9-1 (edzőmérkőzés)

fradi_cimerIsmét gólerős lett a csapat

Miközben a szí­nfalak mögött forr az élet, miközben megy a találgatás, a Ferencváros labdarúgói László Csaba irányí­tásával futballoznak – és a csütörtöki edzőmeccsükön nagy különbséggel legyőzték az NB III-as Dabas csapatát. Remekül játszott Nógrádi Ádám, hiszen négy gólt szerzett.


Ferencváros – Dabas: 9-1 (4-1)
Üllői út, 200 néző, vezette: Mocsári

Ferencváros:

I. félidő: Szűcs L. – Takács Á., Balog Z., Lipcsei, Botis – Laczkó Zs., Szalai T., Csepregi, Tőzsér – Rósa D., Jovánczai
II. félidő: Udvarácz – Szálkai, Laczkó J., Keller, Borbély – Bognár Zs., Béress, Erős G. – Fitos, Nógrádi, Bartha

Gól: Rósa D. (8., 24.), Tőzsér (12.), Jovánczai (45.), Nógrádi (50., 64., 69., 79.), Erős G. (78.) illetve Liszkai (16.)
Sárga lap: Lipcsei, Nógrádi (85.)

Csapatunk meglehetősen jól kezdte a találkozót, méghozzá hiszen gyakorlatilag az első helyzetünket értékesí­tette Rósa a 8. percben. Négy perccel később Tőzsér kapásból szerzett bombagólt, de a vendégek gyorsan szépí­tettek Liszkai révén. Sőt, ezt követően Szűcs hatalmas bravúrja akadályozta meg őket az egyenlí­tésben. Ezután viszont már csak az volt kérdéses, milyen arányú lesz a győzelmünk. Több helyzetet is kialakí­tottunk, melyek közül Rósa (24. perc), majd a hajrában Jovánczai is értékesí­tett egyet.

Fordulás után egy teljesen új gárda lépett pályára a mi oldalunkon. Elsősorban Nógrádi volt elemében, aki a 69. percben már három találatnál járt: kettőt lábbal, egyet pedig fejjel szerzett. A 78. percben Erős is eredményes volt, majd egy perccel később Nógrádi megszerezte önmaga negyedik, valamint csapatunk kilencedik gólját, és ezzel kialakult a 9-1-es végeredmény.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ