2005.X.5. FC Slovacko – Ferencváros: 4-2

Sowunmi és Keller párharca

Csapatunk szerda délután az 1. FC Slovacko ellen játszott edzőmérkőzést Dunaszerdahelyen. Együttesünk (felnőtt és korosztályos) válogatott játékosait, illetve több sérültjét nélkülözve lépett pályára a cseh élvonalbeli gárda ellen, és szenvedett 4-2-es vereséget.

A mérkőzés helyszí­nére, Dunaszerdahelyre tartó buszra előreláthatólag tizenkilenc játékosunk száll majd fel, akik a következőek:

kapusok: Komora László, Udvarácz Milán
mezőnyjátékosok: Béress János, Bognár Zsolt, Borbély Csaba, Sorin Botis, Brettschneider László, Erős Gábor, Győri Raymond, Héray László, Horváth Dávid, Keller József, Laczkó János, Lajer Gábor, Lipcsei Péter, Nógrádi Árpád, Rósa Dénes, Szálkai Zsolt és Tí­már Krisztián.

Szálkai Zsolt utazása egyelőre kérdéses, a délelőtti edzést követően dől el, hogy a vasárnapi, Győr elleni mérkőzésen kisebb sérülést szenvedett védő tudja-e vállalni a játékot.

A mérkőzés:

FC Slovacko – Ferencváros: 4-2 (2-0)
Dunaszerdahely

Ferencváros:

I. félidő: Udvarácz – Szálkai, Bognár, Botis, Keller – Lipcsei – Erős G., Rósa D., Tí­már, Borbély – Nógrádi
II. félidő: Udvarácz – Lajer, Tí­már, Botis, Borbély (Győri) – Horváth D., Béress, Brettschneider, Laczkó Zs. – Erős G. – Héray

Gól: Héray, Béress illetve Sowunmi (18., ?.,), ?, ?

A 18. percben Sowunmi Thomas révén szerzett vezetést a cseh együttes. Egykori támadónk hét méterről fejelt a felső sarokba. A félidő hajrájában Sowunmi megduplázta csapata előnyét, miután Udvaráczot kicselezve közelről a kapunkba gurí­tott.

A második félidőben több fiatal játékosunk is lehetőséget kapott, akik közül Héray László góllal hálálta meg a bizalmat, egy gólra csökkentve ezzel csapatunk hátrányát. Nem sokkal később azonban a csehek újabb gólt szereztek, majd rövid időn belül háromgólosra növelték előnyüket. A hajrában Béress János révén újabb találatot szerzett együttesünk, és miután több gól már nem esett, a vége 4-2-es Slovacko győzelem lett. Sowunmi Thomas 75 percet töltött a pályán.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.30.20:00 The New Saints – FTC TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ