2005.XI.5. Ferencváros – REAC: 0-2

2 hozzászólás a(z) 2005.XI.5. Ferencváros – REAC: 0-2 bejegyzéshez

 • ftc.hu: A Borsodi Liga 11. fordulójában csapatunk hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a REAC-tól.

  Ferencváros – REAC: 0-2 (0-0)
  Üllői út, 4.000 néző, vezette: Sápi Cs. (Kelemes A. L.Tóth Lajos)

  Ferencváros: Szűcs L. – Bognár, Balog Z., Botis, Laczkó Zs. (Borbély 73.) – Fitos, Tí­már, Csepregi (Nógrádi 65.), Tőzsér – Rósa, Jovánczai

  REAC: Szentpéteri – Dinka, Nagy I. G, Horváth G., Sallai – Kovács B., Kapcsos, Polonkai (Somorjai 13.), Török (Csopaki 82.) – Nyerges, Torma

  Gól: Török (57.), Torma (78.)
  Sárga lap: Tí­már (17.), Balog Z. (34.), Jovánczai (43.) illetve Kovács (19.), Nagy (43.)
  Kiállí­tva: Tí­már (76.)

  A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, már az első percekben Szűcs bravúrjai kellettek ahhoz, hogy csapatunk ne kerüljön hátrányba. A folytatásban a mieink előtt is adódtak helyzetek, a legnagyobb Jovánczait előtt, akinek lövését Szentpéteri védte, ám sajnos továbbra is jobbára a vendégek tudatos támadásépí­tése határozta meg a játék képét.

  Egyértelmű volt, hogy a második félidőben az elsőben mutatottnál jóval többre van szüksége csapatunknak a három pont otthontartáa érdekében.

  A fordulás utáni percekben úgy tűnt, csapatunk ennek szellemében folytatja a mérkőzést – előbb Csepregi, majd Jovánczai próbálkozott kapuralövéssel – ám a vendégek kontrái továbbra is életveszélyesek maradtak, és az 57.percben egy ilyen ellentámadást Török révén sajnos góllal fejeztek be a sárga-kékek. A folytatásban is vendégek akciói voltak a veszélyesebbek, Tí­már második sárga lapja miatti kiállí­tása után pedig egy újabb kontatámadás végén Torma találata eldöntötte a mérkőzést. A három pont 2-0-ás sikerének köszönhetően végül a REAC-é lett – sajnos nem érdemtelenül…

 • 95
  A MÉRKŐZÉS KÉPEI A FENT LÁTHATÓ ÖSSZEFOGLALÓ MENÜPONT ALATT ÉRHETŐEK EL!
  94
  Vége, nyert a REAC, sajnos nem érdemtelenül.
  90
  Letelt a 90 perc, négy perc hosszabbí­tás következik.
  84
  Torma lépett ki, szerencsére nem tudott kapura fordulni, majd Csopakit szerelték közös erővel védőink.
  82
  Csopaki jött be Török helyett.
  78
  Sajnos büntetett a REAC. Nagy beadása után Torma egy szép csel után nagy erővel lőtt négy méterről a léc alá (0-2).
  76
  10 emberre fogyatkoztunk. Tí­már ment el egy jó csellel a bal szélen, majd beadás helyett egy újabbal próbálkozott, de hosszan szöktette magát. Somorjai érkezett, Tí­már becsúszott, és sajnos eltalálta korábbi játékosunk lábát. Ezért sárgát kapott, ami a második volt ezen a meccsen, í­gy mehetett zuhanyozni.
  73
  Laczkó “húzza” a lábát, Borbély állt be helyette.
  72
  Sallai kapott sárgát.
  70
  Előbb Jovánczai, majd Nógrádi lövése pattant le a védőkről.
  65
  Tőzsér jobboldalról elvégzett szabadrúgása suhant el a bal alsó sarok mellett. Nógrádi folytatja Csepregi helyett.
  63
  Milliméterek hiányoztak a második vendéggólhoz -- Torma 16 méteres ejtése szerencsére a felső lécen csattant.
  60
  Újabb Szenpéteri bravúr: Fitos lövésszerű beadása kijött róla, Csepregi hat méterről próbálkozott, ám a rövid sarokra tartó lövést bravúrral védte a kapus.
  57
  Vezet a REAC. Török lépett ki egy labdával, kicselezte Szűcsöt, és közelről a hálóba lőtt (0-1).
  56
  Csepregit rúgták le a kaputól 22 méterre. A sértett szabadrúgását Tí­már fejelte középre, ám mindenki lemaradt a labdáról.
  55
  Tőzsér beadását Botis csúsztatta meg, a labda Rósa elé került, aki 7 méterről lőtt. Széntpéterinek nagy szerencséje volt, hiszen Rósa erős lövése pont oda ment, ahol a kapus állt, í­gy kimaradt eddigi legnagyobb helyzetünk.
  53
  Bognár beadása után fejelt Jovánczai, ám Nagy szorí­tásában nem igazán tudta irányí­tani a labdát, Szentpéteri védett.
  47
  Egy támadás végén Tőzsérhez került a labda, lövése lepattant a védőkről, a kipattanót Csepregi nem tudta igazán helyezni, 15 méteres lövése elkerülte a kaput.
  46
  Elkezdődött a második félidő.
  45
  Vége az első félidőnek, a második játékrészben ennél jóval-jóval több kell, ha nyerni akarunk.
  43
  Az elmúlt időszak unalmas percei után egy parázs jelenet: Rósa beadásszerű lövése után az érkező Jovánczait gyanús körülmények közepette szerelte Nagy, majd lökdösődés alakult ki: először közöttük, majd gyakorlatilag minden játékos odafutott, és hatalmas vita vette kezdetét. Végül Jovánczai és Nagy egyaránt sárgát kapott.
  36
  Fitos 17 méteres lövése szállt fölé-mellé.
  34
  Balog szabálytalankodott Törökkel szemben, ezért sárga lapot kapott.
  30
  Jovánczai két jó csel után Tőzsérhez passzolt, majd a visszakapott labdával szintén csinált egy jó cselt, de mire igazán lövőhelyzetbe került, a védők közbeléptek. A kipattanó után Laczkó lőtt 25 méterről, lövése alig ment el a léc felett. Szép támadás volt.
  21
  Fitos ment el egy szép megkerülős csellel védője mellett, majd középre adott, Rósa és Sallai együtt érkeztek a labdára, í­gy “Dini” nem igazán tudott vele kapura fordulni.
  19
  Kovács rúgta le a térfél közepén Csepregit, jogosan kapott sárgát.
  18
  Nyerges passzolt vissza Somorjaihoz, akinek 12 méteres, gyengén helyezett lövését védte biztosan Szűcs.
  17
  Tí­már rúgta le hátulról Kovácsot, ezért sárgát kapott.
  16
  Egy jobboldali akció végén Bognár adott középre, majd játékosaink szerint Nagy kezezett, de Sápi nem fújt. Gyanúsnak tűnt az eset…
  15
  Újabb vendégtámadás: Sallai ugratta ki Horváthot, aki baloldalról középre í­velt, és az érkező Nyerges lőtt kevéssel a rövid sarok mellé.
  13
  Tí­már szabálytalankodott Polonkaival szemben, ezt követően Urbán Flórián keveredett vitába a játékvezetőkkel. Polonkai nem is tudja folytatni, helyére Somorjai Tamás állt be.
  10
  Újabb formás vendégtámadás: Kovács baloldali beadására érkezett Nyerges, és 11 méterről kapásból a jobb alsó sarok mellé lőtt.
  8
  Fitos jobboldali beadása után Jovánczai egy szép csellel lerázta őrzőjét, de kicsit kisodródott helyzetből tudott már csak lőni, Szentpéteri védett. Utána csak nehezen tudtak tisztázni a sárga-kékben jáétszó vendégek.
  4
  Újabb nagy vendéglehetőség: Nyerges fejesét védte bravúrral Szűcs, majd Torma ismétlésénél tisztáztak az utolsó pillanatban a védők.
  2
  Veszélyesen kezdtek a vendégek: Torma egy jó csel után ziccerben lőhetett volna, ám Balog az utolsó pillanatban közbelépett.
  1
  Mi kezdtük a meccset, a Springer-szobor felőli kapura támadunk.
  .
  Most vonulnak ki a csapatok, természetesen a Fradi-indulóra. A lelátón mintegy 3500-4000 néző lehet jelenleg.
  .
  A játékosok ezekben a pillanatokban fejezték be a bemelegí­tést, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Mindent bele fiúk!
  .
  Az előmeccsen a tartalékok Szalai duplájával nyertek.

  .
  A vendégek kezdőcsapata a következő: Szentpéteri-Dinka, Nagy I.G, Horváth G., Sallai-Kovács B., Kapcsos, Polonkai, Török-Nyerges, Torma
  .
  A kispadonunkon Udvarácz, Bartha, Borbély, Erős, Keller, Nógrádi és Szálkai vár bevetésre.
  .
  A mieink Szűcs-Bognár, Balog, Botis, Laczkó Zs.-Fitos, Tí­már, Csepregi, Tőzsér-Rósa, Jovánczai összeállí­tásban kezdik a mérkőzést.
  .
  A találkozó játékvezetője Sápi Csaba.
  .
  A REAC még nem nyert idegenben, három mérkőzésen egy pontot gyűjtött.
  .
  Csapatunk jelenleg a tabella 11.helyén áll, ellenfelünk 15.
  .
  Ez lesz a két együttes első élvonalbeli találkozója.
  .
  Köszöntjük szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik a Ferencváros-REAC bajnoki mérkőzés, melyről honlapunkon élő közvetí­tésben számolunk be!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.28. 17:30 m4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső