2006.I.25. NT, Ciprusi magyar légiósok / Apollon Limassol – Ferencváros: 2-0

NS-20060126-01-20060125

Ciprus: Apollón-győzelem a Zavadszky-emléktornán

Az Apollón Limasszol együttese végzett az első helyen a január 6-án elhunyt Zavadszky Gábor emlékére megrendezett négycsapatos ciprusi labdarúgótornán.


Az “elődöntők” során csapatunk a ciprusi magyar játékosok ellen, az Apollon a Dinamo ellen játszik majd. A találkozók – akárcsak az esti bronzmérkőzés – harmincpercesek lesznek majd, ellentétben a döntővel, amely 45 percig tart majd.

Tököli kisebb sérüléssel bajlódik, ezért nem tud pályára lépni a mérkőzésen, de mindenképp részese akar lenni a rendezvénynek, ezért edzőként dirigálja majd az együttest. Mivel Tököli “edzővé válása” miatt a magyar légiósok eggyel kevesebben lennének, a debütáló tréner megkérte Gellei Imrét, hogy egy támadót adjon neki kölcsön erre az egy találkozóra. A választás Bartha Lászlóra esett, aki í­gy “egycsapásra” légiós lett, és rögtön a Fradi ellen bizonyí­that.

*

Csapatunk 0-0-ás eredmény után a tizenegyesrúgások során legyőzte a Cipruson légióskodó magyarokból álló csapatot, és ezzel döntőbe jutott a limasszoli Zavadszky Gábor-emléktornán. A viadal másik mérkőzésén szintén büntetők döntöttek az Apollon és a Dinamo Bucuresti között: csapatunk ellenfele a fináléban végül a házigazda Apollon Limassol lesz.

Ferencváros – Cipruson légióskodó magyarok 0-0, 11-esekkel 4-2

Ferencváros: Szűcs L. – Balog Z., Tí­már, Botis, Leandro – Fitos, Lazic, Lipcsei, Erős – Jovánczai, Bajevski

Légiósok: Nagy Z. – Seper, Juhár, Szamosi – Takács A. (Katzenbach), Pest K., Korolovszky, Terjék – Bükszegi, Bartha, Vayer

*

Második helyen végzett csapatunk a Limasszolban Zavadszky Gábor emlékére megrendeztett tornán, miután a döntőben 2-0-ás vereséget szenvedett az Apollontól. A tornát í­gy a házigazda Apollon Limasszol (az Apollon büntetőt is hibázott) nyerte, a mieink a második helyen végeztek. A harmadik a bronzmeccsen a Cipruson légioskodó magyarokból álló gárdát 0-0-ás rendes játékidő után tizenegyesekkel legyőző Dinamo Bucuresti lett.

Apollon Limassol – FTC 2-0

Ferencváros: Szűcs L. – Balog Z., Tí­már, Botis, Leandro – Szalai, Lazic, Csepregi, Tőzsér – Bajevski (Horváth D.), Bartha

Gól: Hignet (2)

A ZAVADSZKY GÁBOR EMLÉKTORNA VÉGEREDMÉNYE:

1. Apollon Limasszol
2. Ferencváros
3. Dinamo Bucuresti
4. Cipruson játszó magyarok

NS-20060126-03-20060125

(A Ferencváros hivatalos honlapja, az nso.hu és a Nemzeti Sport alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ