2006.I.31. Ferencváros – FK Szaturn: 2-2

Döntetlent játszott a Cipruson edzőtáborozó Ferencváros. Gellei Imre csapata kétgólos hátrányból egyenlí­tett, és megjegyzendő, ismét eredményes volt Erős Gábor, akit néhány napja még a távozók között emlegettek. A zöld-fehérek a legutóbbi orosz bajnokság 11. helyezettjével lejátszott találkozó után hazaindultak Budapestre.


Ferencváros – FK Szaturn: 2-2 (1-2)
Limasszol,

Ferencváros: Szűcs L. – Balog Z. (Bognár), Tí­már, Botis, Leandro – Fitos (Horváth D.), Lazic (Brettschneider), Lipcsei, Erős G. (Szalai) – Jovánczai (Bartha), Tőzsér

Gól: Erős (41.), Botis (85.) illetve ?

A találkozó első gólját az orosz gárda szerezte. Ellenfelünk nem sokkal később továbbnövelte előnyét, ám csapatunkat nem fogta meg a kétgólos hátrány, még a szünet előtt szépí­tettünk Erős jól eltalált kapáslövésével.

A második játékrészben együttesünk nem engedte feltörni védelmét, sokáig nem is esett gól, aztán a 85. percben egy szögletet követően Botis a hálóba juttatta a labdát, kialakí­tva ezzel a 2-2-es végeredményt.

Nyilatkozatok:

Gellei Imre: – Remek mérkőzést játszott a két gárda, olyat, amely valóban a téttel bí­ró találkozókra való felkészülést szolgálta. A mai mérkőzésen több játékos kisebb sérülés miatt nem lépett pályára, í­gy Szálkai Zsolt, Csepregi Richárd, Aleksandar Bajevski valamint az izületeit fájlaló Takács Ákos. Ami a találkozót illeti, a szigetország legszebb stadionjában játszottunk, ott, ahol a válogatott illetve az Omonia hazai mérkőzéseit ví­vja. Az öltöző, amelyben csapatunk készült a meccsre, zöld-fehér szí­nekben pompázott, vagyis igazán otthonosan érezhettük magunkat. Ellenfelünk, a Saturn anyagi helyzetére jellemző, hogy az egyébként igen nagylétszámú gárda, illetve hozzá tartozó stáb ötcsillagos szállodában tölti ciprusi edzőtáborának időszakát. A csapat a szigetország legjobb pályáján edz, azon, amelyen a mai mérkőzést ví­vtuk. Ami a Saturn játékerejét illeti, a gárda jelenleg negyedik az orosz bajnokságban, öt dél-amerikai játékosa van, közülük kettőt nem régiben igazolt le (még pedig olyan horribilis összegért, amelyet a mi költségvetésünkkel felesleges is lenne összevetni…), vagyis komoly ellenféllel ví­vtuk utolsó ciprusi találkozónkat, amelyen a 2-2 nagyszerű eredménynek tekinthető.

NS-20060201-04-20060131

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ