2006.IX.3. Vecsés – Ferencváros: 0-3

2 hozzászólás a(z) 2006.IX.3. Vecsés – Ferencváros: 0-3 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Továbbra is 100%-os csapatunk az idei bajnoki szezonban. Együttesünk a negyedik fordulóban Dragóner, Laczkó valamint Lipcsei góljaival 3-0-ra nyerte a Vecsés elleni találkozót.

  A mérkőzésen nem léphetett pályára Tököli Attila. Támadónk bár már letiltotta három mérkőzésre szóló, korábban kapott eltiltását, a lelátóról volt kénytelen végig nézni a találkozót, miután röviddel a kezdés előtt kiderült, a játékosnak nincs érvényes sportorvosi igazolása.

  20060903-vecses-laczkoA mérkőzés hetedik percében egy beadást követően a vecsésiek elvétették a labdát, amely í­gy Barthához került. Támadónk Laczkóhoz továbbí­tott, a középpályás pedig 8 méterről tisztán lőtt. Elbert még beleért a labdába, amely í­gy a baloldali kapufán csattant. Az első negyedóra végén aztán vezetést szerzett együttesünk: Deme lövését Elbert ütötte szögletre a bal alsó sarok elől. A beadást követően tisztáztak a védők, í­gy újabb sarokrúgás következett. Lipcsei í­vélt középre, Dragóner pedig 6 méterről a kapuba bólintott, vezetést szerezve ezzel együttesünknek. Előnyünket Laczkó növelte tovább, miután Bognár remek cselekkel elfutott a jobboldalon, majd Barthához továbbí­tott. A támadó visszapasszolta Laczkóhoz a labdát, aki azt a bal alsó sarokba lőtte. A félidő hajrájában úgy tűnt, Szabó játékvezető tizenegyestől fosztotta meg együttesünket, amely aztán 2-0-és előnnyel mehetett az öltözőbe. A folytatásban sem változott nagyban a játékképe, inkább a mieink akarata érvényesült a nem túl nagy iramú találkozón.

  Az 54.percben azonban már 3-0-ás ferencvárosi vezetést mutatott az eredményjelző: Jovánczait csak szabálytalanul tudták megállí­tani a büntetőterületen belül, Szabó játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. Lipcsei állt a labda mögé, és – mint szezonbeli valamennyi tizenegyesét – értékesí­tette. A továbbiakban már jobbára mezőnyjátékot – valamint a találkozó 10. sárga lapját – láthatott a Puskás-stadionba kilátogató 10.000 néző, az eredmény már nem változott: csapatunk 3-0-ra nyerte a mérkőzést, és ezzel továbbra is 100%-os az idei szezonban.

 • 92
  Vége a mérkőzésnek, csapatunk megérdemeltem nyert 3-0-ra.
  92
  Vége a mérkőzésnek. 3-0-ra nyertünk.
  89
  Szalai jobboldali beadását a frissen beállt Brettschneider rúgta kapura 10 méterről, Elbert lábbal hárí­tott.
  87
  Kimaradt a Vecsés eddigi legnagyobb helyzete: jobboldali beadás végén Faragó 8 méterre a kaputól már csak Kemenessel állt szembe, de í­gy is fölé rúgta a labdát.
  86
  Kettős csere csapatunknál: Bartha helyett Horváth D., és Deme helyett Brettschneider a pályán az utolsó percekre.
  80
  A ferencvárosi közönség már magát is szórakoztatja, szurkolóink hullámoznak.
  78
  Csere a mieinkél: Jovánczai helyett Szalai lépett pályára.
  77
  Kapu előtti kavarodás végén estében Tí­már ollózott kapura, próbálkozása azonban fél méterrel a kapu fölé szállt.
  76
  Csere a vendégeknél Folmer helyett Mészáros folytatja a játékot.
  73
  Helyzet a vendégeknél: Czipper beadását Faragó lőtte pár méterrel a kapu mellé.
  72
  Bartha jobboldali beadását Lipcsei kapásból, 10 méterről lőtte kapura, Elbert azonban a helyén volt, és remekül védett.
  70
  Lipcsei hosszú labdájával Jovánczai indulhatott meg középpen, ám csatárunk szorongatott helyzetből, jobbról a kapusba lőtt.
  67
  Szurkolói bekiabálások miatt Szabó játékvezető egy percre megállí­totta a játékot és csak ezek után folytatódhatott a találkozó.
  54
  Az eredményjelző 3-0-ás ferencvárosi vezetést mutat. Jovánczait csak szabálytalanul tudták megállí­tani a büntetőterületen belül, Szabó játékvezető a tizenegyes pontra mutatott.
  Lipcsei állt a labda mögé, és -- mint szezonbeli valamennyi tizenegyesét -- értékesí­tette. Csapatkapitányunk a jobb alsó sarkot lőtte ki.
  Ezután kisebb kakaskodás alakult ki, Szabó, Elbert és a gólszerző Lipcsei is sárgát kapott.
  51
  Deme passzát követően Jovánczai lőtt kapura ballal, a labda azonban elakadt a védelemben.
  50
  Sidó kapott sárga lapot labdaelrúgásért.
  46
  Folytatódik a mérkőzés. A vecsési összeállí­tás két helyen változott: Pisont helyett Szabó, Kun helyett Faragó játszik a továbbiakban.
  45
  Vége az első félidőnek, a csapatok 2-0-ás ferencvárosi vezetésnél vonulnak az öltözőbe.
  45
  A félidő végén gyors támadást vezetett csapatunk: Jovánczai passzolt Barthához, aki egy visszacselt követően 14 méterről célba vette a kaput, Elbert kapus pedig fejjel(!)védett.
  44
  Jovánczait a tizenhatoson belül letaglózta Sidó, ám a találkozó eddigi részében öt sárga lapot kiosztó szabó játékvezető továbbot intett. Erősen vitatható döntést kozott a bí­ró..
  43
  Tí­már és Jovánczai kényszerí­tőztek, végül utóbbi kissé hosszan szöktette magát, í­gy a kapujából kifutó Elbert felszedte előle a labdát.
  36
  Czippernek is villant a sárga. Bár a mérkőzés nem tűnik durvának, Szabó Zsolt játékvezető 36 perc alatt immár az ötödik sárga lapot mutatta fel.
  35
  Tí­már is besárgult.
  33
  Már 2-0-ra vezetünk! Bognár remek cselekkel ment el a jobboldalon, majd Barthához továbbí­tott. A támadó visszapasszolta Laczkóhoz a labdát, aki azt a bal alsó sarokba lőtte. Ezzel már 2-0-ra vezet csapatunk.
  Játékosaink a találatot követően Tököli Attilához rohantak.
  31
  Kun rúgta fel Bartát, a játékos sárga lapot kapott.
  29
  Pisont távoli szabadrúgását követően Czipper fejelt, a labda a kapufáról vágódott vissza a mezőnybe. Védőink ezt követően tisztáztak.
  24
  Lipcsei kapott remek labdát, amelyet 3 méteren át vezetett, majd 17 méterről célba vette a kaput; a labda mindegy egy méterrel a felső léc felett hagyta el a játékteret.
  21
  Hegyi kapott sárga lapot, miután Demével szemben szabálytalankodott.
  20
  Az első húszperc vége felé a vecsésiek kezdenek kijönni a szorí­tásból, az utóbbi percekben ellenfelünk birtokolta többet a labdát, láthatóan küzdenek az egyenlí­tésért, ám egyelőre nem találnak “fogást” csapatunkon.
  15
  Vezetünk!!!Deme lövését Elbert ütötte szögletre a bal alsó sarok elől. A beadást követően tisztáztak a védők, í­gy újabb sarokrúgás következett. Lipcsei í­vélt középre,Dragóner pedig 6 méterről a kapuba bólintott. Ezzel 1-0-ra vezet csapatunk!
  7
  Egy beadást követően a vecsésiek elvétették a labdát, amely í­gy Barthához került. Támadónk Laczkóhoz továbbí­tott, a középpályás pedig 8 méterről tisztán lőtt. Elbert még beleért a labdába, amely í­gy a baloldali kapufán csattant. Hatalmas helyzet volt…
  6
  Dragóner kapott egy összecsapást követően sárga lapot, mert szabó játékvezető úgy látta, játékosaunk könyökölt. Ehhez képest, az esetet követően mi jöhettünk szabadrúgással…
  2
  Szögletet végezhetett el ellenfelünk, a beadást követően azonban védelmünk tisztázott.
  1
  Elkezdőtt a mérkőzés, a vecsésiek kezdek.
  .
  Kemenes Szabolcs először véd a Puskás-stadionban. Kapusunk vegyes érzésekkel fogadta, hogy a mérkőzésre ott kerül -- nyilatkozta a 100%Fradinak.

  .
  Csapatunk az alábbi összeállí­tásban lép pályára:
  Kemenes-Bognár, Dragóner, Tí­már, Balog-Lipcsei, Lazic-Bartha, Deme, Laczkó-Jovánczai.
  .
  a mérkőzésen, bár eltiltását letöltötte, nem léphet pályára Tököli Attila. Az okokról itt olvashat.

  .
  A találkozó játékvezetője Szabó Zsolt lesz.
  .
  Köszöntjük szurkolóinkat! A negyedik fordulóban csapatunk Vecsés ellen lép pályára. A találkozóra a Puskás-stadionban kerül sor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
OLDALAK
12.03.17:45 FTC-Mezőkövesd és 12.06.19:30 Mezőkövesd-FTC TV:M4Sport
12.10.18:00 M4 Sport
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
Categories
12.17.16:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ