2006.IX.9. Ferencváros – Orosháza: 5-0

2 hozzászólás a(z) 2006.IX.9. Ferencváros – Orosháza: 5-0 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Ahogy az elmúlt fordulókban már megszokhattuk, több mint 10000 ember volt az Üllői úton. Csapatunkban a hét közben még sérüléssel bajlódó Dragóner Attila, és hosszú távollét után Tököli Attila is pályára lépett.

  Nem sokáig tartották magukat a vendégek, ugyanis az első percben már a hálójukban táncolt a labda. Lipcsei Péter baloldalról mesterien csavart a jobb felső sarokba egy szabadrúgást (1-0). Ezután Tököli és Laczkó percei következtek, azonban egyikük se tudta gólra váltani kecsegtető helyzetét. Gólra legközelebb a 24. percig kellett várni. Laczkó bal oldali beadását Bartha még a kapusba rúgta, ám a kipattanót 6 méterről Tököli már a hálóba rúgta. Támadónk ezek után kirohant kispadunkhoz, Haáz Ferenchez – ezzel is jelezve, nem haragszik rá a múlt heti történtekért (2-0). 24 percet kellett tehát várni az újabb Fradiban szerzett Tököli gólhoz. A félidő krónikájához még egy gól tartozik, amit a játékvezető Laczkó kezezése (?) miatt a 43. percben érvénytelení­tett. Hozzá kell azonban tennünk, hogy az Orosháza volt az első olyan csapat az Üllői úton, amely bátran játszott és nem csak a védekezésre rendezkedett be, hanem bátran támadott is, igaz nagy helyzeteket nem sikerült kialakí­tania.

  A második félidőt is majdnem úgy kezdtük, mint az elsőt, igaz ezúttal a 6. percben született meg az első hazai gó: Tí­már passza után Laczkó balról, kissé kisodródva 8 méterről kilőtte a hosszú sarkot (3-0). Az 54. percben Tököli húzta el a labdát a kapus mellett, aki azonban elhúzta a támadó lábát – az egyértelmű büntető helyett támadónk kapott műesésért sárga lapot. A 67. percben a változatosság kedvéért újfent Töki került helyzetbe, 12 méteres lövését azonban hárí­totta a vendégportás, a kipattanó labdát azonban Laczkó a léc fölé rúgta. A találkozó 70. percében Bartha szemfülesen megszerzett egy röviden hazapasszolt labdát, azt elhúzta a kapus mellett és az üresen hagyott kapuba passzolt (4-0). Az utolsó percekre is maradt esemény bőven, a 91.-ben Lipcsei indí­tása után Laczkó lépett ki a védők közül, már a kapus mellett is elhúzta a labdát, aki azonban az utolsó pillanatban megkaparintotta azt. Az utolsó percre maradt a csattanó –Bartha egy jó csel után maga elé tette a labdát, és 26 méterről, iszonyatos erővel a kapu közepébe bombázott, a labda a felső lécről vágódott a hálóba (5-0)

  Ezzel az eredménnyel csapatunk továbbra is százszázalékos, és hazai pályán továbbra sem kapott gólt.

 • 92
  Egy baloldali beí­velés után Bartha kapott labdát, jobb lábbal maga elé tette és bal lábbal, iszonyú erővel, 26 méterről, a kapu közepébe vágta a labdát, amely a felső lécről vágódott a hálóba, és ezzel kialakult az 5-0-ás végeredmény! Szép volt, fiúk!
  91
  Lipcsei tökéletes labdájával Laczkó lépett ki, már a kapus mellett is elhúzta a labdát, a hálóőr azonban az utolsó pillanatban megkaparintotta azt.
  84
  Balog kapott mesteri labdát, jól vette mellel maga elé, azonban a lövésre már nem jutott ereje, í­gy a 15 méterről érkező labdát biztosan fogta Tóth kapus.
  82
  A nemrégiben pályára lépő Fekete Zoltán sárga lapot érően szabálytalankodott.
  80
  Kettős csere csapatunknál: A közönség vastapsa mellett Tököli helyett Jovánczai, Lazic helyett Brettschneider a pályán.
  79
  Lipcsei szögletéből majdnem meglett az ötödik ferencvárosi találat – a vendég védők majdnem öngólt vétettek.
  78
  Orosházi csere: Pardi le, Fekete be.
  77
  Lipcsei passza után Tököli ugrott ki, elhúzta a labdát védője és a kapus mellett ám közben kisodródott, a beadása után sajnos tisztáztak a vendégek.
  70
  Már-már kiütés! Bartha szemfülesen megszerzett egy röviden hazapasszolt labdát, elhúzta a kapus mellett és az üres kapuba passzolt. 4-0!
  68
  Deme helyett Szalai jött be.
  68
  Orosházi csere Sipka le, Búza be.
  67
  Tököli lépett ki a védők közül, 12 méteres lapos lövését hárí­totta a kapus a kipattanót Laczkó jobbal rúgta a kapu fölé.
  54
  Tököli lépett ki a kapus mellett is elhúzta a labdát, aki cserébe ezt tette a lábával, az egyértelmű tizenegyes helyett műesésért támadónk kapott sárga lapot.
  51
  Tí­már passza után Laczkó 8 méterről, bal oldalról, kissé kisodródva kilőtte a hosszú sarkot. Máris 3-0!!!
  46
  A Ferencváros kezdte a második félidőt.
  45
  Két góllal vezetünk 45 perc után. Érdemes megjegyezni, hogy az Orosháza játszik a legbátrabban ellenünk az Üllői úton az eddigi ellenfelek közül. Nemcsak a védekezni, hanem támadni is akarnak.
  25
  Laczkó indí­totta Tökölit a jobboldalon, aki kissé kisodródva is kapura lőtt, de a vendégkapusról az alapvonalon túlra került a labda.
  24
  Laczkó baloldali beadását, Bartha még a kapusba lötte, ám a kipattanót Tököli hat méterről a hálóba vágta. A támadó ezután Haáz Ferenchez futott ki a kispadunknál. 2-0!
  15
  Válasz a vendég kí­sérletre: Laczkó 15 méteres lövése szállt a kapu mellé. Ugyanebben a percben Dragóner kapott becsúszásért sárgalapot.
  14
  A vendégcspat végezhetett el hasonló helyről szabadrúgát mint Lipcsei a gól elött, azonban Ábel lövéset biztosan védte Kemenes.
  .
  Tököli ügyesen lépett ki a védük közül, ügyesen adott középre, érkezett Bartha akinek lövése elakadt a védőkben.
  .
  Szilasi játékvezető sí­pjelére a vendég Orosháza kezdte a játékot.
  .
  Csapatunk a következő összeállí­tásban lép pályára az Orosháza ellen: Kemenes -- Bognár, Dragóner, Tí­már, Balog -- Lipcsei, Lazic -- Bartha, Deme, Laczkó -- Tököli
  .
  A mérkőzés elött körül sor annak a három, a csapat által dedikált polónak az átadására amelyet a CSAPAT, a 100%Fradi és a Duna Televí­zió közösen bocsájtott árverésre. A három darab poló egyenként százezer forintért kelt el.
  .
  Az Orosháza elleni mérkőzés játékvezetője: Szilasi Szabolcs, segí­tői: Forgács Attila és Farkas Balázs.
  .
  Visszatérése után Tököli Attila újra és egyből kezdőként lép pályára a Ferencvárosban a mai mérkőzésünkön.
  .
  MÁRIS VEZET A FERENCVÁROS!!! Kissé baloldalról Lipcsei végezhetett el szabadrúgást, és egyből a jobb felső sarokba csavarta a labdát.
  .
  Dragóner Attila játékra jelenkezett, a szerdán megsérült bokája meggyógyúlt í­gy a kezdőcsapatban számí­that rá Gellei Imre.
  .
  Köszöntjük szurkolóinkat! Az ötödik fordulóban csapatunk az Orosháza ellen lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ