2006.VII.15. Ferencváros – Jiul Petrosani: 0-1

Csak a bizonytalanság biztos

Az eredetileg meghirdetettel ellentétben nem szombat délután, hanem már délelőtt pályára lépett a Ferencváros. Elvben a Jiullal ví­vott találkozó egy volt a zöld-fehérek gyakorló mérkőzései közül, ám ha tényleg kizárják a jövő héten a csapatot, ez volt egy időre az FTC utolsó, NB I-esként lejátszott találkozója.


Ferencváros – Jiul Petrosani: 0-1 (0-1)
Üllői út, 200 néző, vezette: Mocsári

Ferencváros:

I. félidő: Kemenes – Bognár Zs., Takács Á., Balog Z., Laczkó Zs. – Bartha, Deme, Lazic, Lipcsei, Szalai T. – Jovánczai
II. félidő: Kemenes – Balog Z., Bognár Zs., Ferencz – Fitos (Kovács G.), Lazic (Gyömbér), Lipcsei, Laczkó Zs. – Deme – Bartha (Bölcsföldi), Szalai T. (Horváth D.)

Petrosani: Hotoboc (Moltescu) – Scarlatache (Panaitescu), Kalai (Ilie), Mihart, Lungam (Dimu) – Paclesan (Dramici), Mircea – Voicu (Galdeamu), Paledcu (Militaru), Petre – Ionich (Borza)

Gól: Voicu (6.)

Ahogyan arra számí­tani lehetett, játékosainkon látszott a fáradtság, hiszen ezen a héten már negyedszer léptek pályára.

A mérkőzés elején a vendégek voltak aktí­vabbak. Kemenesnek már az első percekben bravúrra volt szüksége, hogy góltól óvja meg a hálónkat. A 6. percben már kapusunk is tehetetlennek bizonyult, miután a vendégek kijátszották a védelmet, és vezetést szereztek (0-1). Nem sokkal később egyenlí­thettünk volna: Bartha mutatott be szép cseleket, majd harcolt ki szögletet. Lipcsei állt a labda mögé, és tekerte középre, Lazic Laczkóhoz továbbí­tott, aki a hosszú saroknál érkező Jovánczaihoz fejelt, ám támadónk nagyon kevéssel bár, de lemaradt a labdáról. Ezután Lazic előtt adódott egyenlí­tési lehetőség, Jovánczai kiugratásánál azonban a vendégek kapusa megelőzte középpályásunkat, és felszedte előle a labdát. Szalai is egy hosszú átadást követően veszélyeztetett: játékosunk egyedül vihette kapura a labdát, a vendégek kapusa azonban jól jött ki, í­gy középpályásunk nem tudta már jól helyezni a lövést, a labda elkerülte a kaput. A vendégek sem álltak vissza, többször is Kemenes mentett, mí­gnem a félidő hajrájára kissé leült a játék. A csapatok 1-0-ás Jiul Petrosani vezetésnél mentek pihenőre.

Szünet után a Kemenes – Balog, Bognár, Ferencz – Fitos (Kovács G.), Lazic (Gyömbér), Lipcsei, Laczkó – Deme – Bartha (Bölcsföldi), Szalai (Horváth) összeállí­tású tizenegy folytatta a mieinknél. A félidő első helyzete Deme előtt adódott, aki Lipcsei beadására ugrott fel fejelni, a vendégek kapusa azonban lehúzta előle a labdát. Aztán Lipcsei egyenlí­thetett volna, tizenegyesénél azonban jó irányba vetődött a kapus, í­gy az eredmény nem változott. Ezután a román csapat vette át az irányí­tást, Kemenes azonban – immár sokadszor – bravúrral védett. A félidő közepén Bartha veszélyeztetett: támadónk szép cselek után a tizenhatoson kí­vülről lőtt, a labda azonban a kapu mellett hagyta el a játékteret. Ezután ismét a vendégek támadtak inkább: kétszer is a kapufa mentett. A háló már egyik oldalon sem rezdült meg, í­gy a találkozót 1-0-ra a román élvonalbeli Jiul Petrosani nyerte.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111010110ejegyzéshez

 • 90
  Vége a mérkőzésnek, a találkozót 1-0-ra a román élvonalbeli Jiul Petrosani nyerte.
  82
  Az elmúlt percekben kétszer is a kapufa mentette meg csapatunkat az újabb vendéggóltól.
  70
  Bartha veszélyeztetett: támadónk szép cselek után a tizenhatoson kí­vülről lőtt, a labda azonban a kapu mellett hagyta el a játékteret.
  62
  A román csapat vette át az irányí­tást, Kemenes azonban -- immár sokadszor -- bravúrral védett.
  54
  Lipcsei egyenlí­thetett volna, tizenegyesénél azonban jó irányba vetődött a kapus, í­gy az eredmény nem változott.
  49
  A félidő első helyzete Deme előtt adódott, aki Lipcsei beadására ugrott fel fejelni, a vendégek kapusa azonban lehúzta előle a labdát.
  42
  A félidő hajrájára kissé leült a játék.
  34
  Ismét Kemenes mentett nagy bravúrral.
  31
  Szalai egy hosszú átadást követően veszélyeztetett: játékosunk egyedül vihette kapura a labdát, a vendégek kapusa azonban jól jött ki, í­gy középpályásunk nem tudta már jól helyezni a lövést, a labda elkerülte a kaput.
  22
  Lazic előtt adódott egyenlí­tési lehetőség, Jovánczai kiugratásánál azonban a vendégek kapusa megelőzte középpályásunkat, és felszedte előle a labdát.
  12
  Bartha mutatott be szép cseleket, majd harcolt ki szögletet. Lipcsei állt a labda mögé, és tekerte középre, Lazic Lazckóhoz továbbí­tott, aki a hosszú saroknál érkező Jovánczaihoz fejelt, ám támadónk nagyon kevéssel bár, de lemaradt a labdáról.
  6
  Ezúttal már kapusunk is tehetelennek bizonyult, miután a vendégek kijátszották a védelmet, és vezetést szereztek (0-1).
  3
  Kemenesnek bravúrra volt szüksége, hogy góltól óvja meg a hálónkat.
  .
  Ellenfelünk immár az Üllői úton van, a bemelegí­tést követően í­gy kezdődhet majd a mérkőzés.
  .
  A romániai együttes a tervezetthez képest később érkezett meg az Üllői útra, í­gy várhatóan csak 11 óra után indul útjára a labda.
  .
  Köszöntjük szurkolóinkat! csapatunk hamarosan a román élvonalbeli Jiul Petrosanival ví­v felkészülési mérkőzést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ