2006.VII.5. Ferencváros – Rimavská Sobota 3-1

Egy hozzászólás a(z) 11111010110ejegyzéshez

  • 90
    Véget ért a mérkőzés, csapatunk 3-1-re nyerte 2006/07-es szezonbeli első felkészülési találkozóját.
    81
    Zsivoczky ugratta Nógrádit, aki 15 méterre a kaputól átvette a labdát, majd lőtt. A labda csak kevéssel ment a jobb felső sarok mellé, úgyhogy még érintette a lécet is.
    70
    Horváth Dávid helyén Zsivoczky kap lehetőséget.
    69
    Mindkét együttes próbálkozik akciókkal, ám valós veszély egyik kaput sem “fenyegeti”.
    64
    Jobboldali vendégakció végén Hlovsek passzolt Pisarhoz, aki a bal alsó sarkot vette célbe, Szabó Kálmán azonban szögletre mentett. Bravúros, rendkí­vül szép védés volt kapusunktól!
    60
    Ismét kettővel vezetünk! Gyönyörű akció futott végig a baloldalon: Horváth nagyszerű ütemben passzoltBrettschneiderhez, aki 15 méterről a kapu jobb felső oldalába lőtt, 3-1-re módosí­tva ezzel az eredményt.
    52
    Csepregi törte meg a mezőnyjátékot egy szép lövéssel: középpályásunk 17 méterről vette célba a kaput, a kapus azonban kiütötte a jobb alsó sarokba tartó labdát.
    A kipattanóra érkezett Hovráth Dávid, támadónk nem hibázott, ám a játékvezető sí­pja közben már megszólalt les cí­mén, í­gy az eredmény nem változott.
    50
    A második félidő első percei mezőnyjátékkal telnek.
    46
    Csapatunk az alábbi összeállí­tásban folytatja a mérkőzést:
    Szabó K.-Szálkai, Grasz, Ferencz, Csurka-Fitos, Brettschneider, Csepregi-Horváth D., Nógrádi, Bartha
    46
    Megkezdődött a második játékrész.
    45
    Vége az első félidőnek, 2-1-es ferencvárosi vezetésnél mennek pihenőre a csapatok.
    44
    Balog villant. Védőnk a baloldalról lövésszerű beadással veszélyezetetett, a vendégek kapusa, Minár azonban a még “kipiszkálta” a léc alá tartó labdát.
    40
    Szépí­tettek a vendégek!
    Az ellentámadás végén Tomko 17 méterről ellőtte a labdát Kemenes mellett -- a hálóba…
    Ezzel 2-1-re módosult az állás.
    37
    A szögletből beí­velt labdát a rimaszombati védők kifejelték, ám visszaszereztük, a mezőny talán legjobbjához, Leohoz került, aki ismét nagyszerű ütemben passzolt tovább -- ezúttal Jovánczaihoz. Támadónk élesszögből középre lőtt, a passzról csak kevéésel maradt le a kapu elé érkező Lazic.
    36
    Szalai lépett ki egy hosszú indí­tással a jobboldalon, középpályásunk azonban a védők szorí­tásában nem tudott jól kapura fordulni. A labda visszapattant hozzá, a lövébe azonban -- ezúttal is -- beleléptek, í­gy szöglettel folytatódott a mérkőzés.
    32
    A jobboldalon vezettek akciót a vendégek Janecka révén, akinek a beadására Tí­már ugrott fel Pisarral. A labda védőnk kezéről került az alapvonalon túlra, a vendégek tizenegyest reklamáltak (ezúttal nem jogtalanul), a játékvezető azonban szögletet í­télt, amely után védelmünk felszabadí­tott.
    27
    Növeltük előnyünket! Lipcsei remek ütemben ugratta ki Jovánczait, aki a védelem mögé belőtt labdát átvette, eltolta a rimaszombati kapus mellett, majd még egy vendég játékost kicselezett, és a hosszú sarokba lőtt.
    Megérdemelten vezetünk 2-0-ra!
    22
    Hí­zek cselezgetett a jobboldalon, és tört be a tizenhatosunkon belülre. A rimaszombati középpályás a büntetőterületen belül elesett, mire a vendég játékosok meglehetősen indulatosan tizenegyest kezdtek reklamálni, a játékvezetőt azonban nem tudták befolyásolni, í­gy továbbot intett.
    18
    Jobboldali akció végén az élesen belőtt labdába Pisar szúrt bele, ám Kemenes bravúrral megmentette csapatunkat a góltól.
    15
    Egy csaknem már elveszettnek tűnt labdát szerzett vissza Leo, megtolta, majd a kapu elé í­velt. A pontos beadásra érkezett Szalai, és három méterről a szinte üres kapuba továbbí­tott. Ezzel 1-0-ra vezetünk!
    14
    Szalai futott fel a vendégek tizenhatosáig, ahol egy rimaszombati védő buktatta. A jogosan megí­télt szabadrúgásnál Leo állt a csaknem a tizenhatos vonalára letett labda mögé, és lőtte félmagasan a kapu jobboldala felé, Minar, ellenfelünk kapusa azonban bravúrral hárí­tott. Szép lövés volt!
    10
    Bár igazán nagy ziccer még egyik kapu előtt sem adódott, az elmúlt percekben egyértelműen a mieink irányí­tják a játékot.
    8
    Leo két szép csellel futott fel a baloldalon, majd a vonal mellől középre adott, a labda azonban kissé magasnak bizonyult Szalainak.
    5
    Az első percekben a küzdelem dominál. Mindkét együttes próbálkozik a támadások épí­tésével, rengeteg a párharc. Ellenfelünk elősorban hosszú indí­tásokból igyekszik a védelmünk mögé kerülni, Kemenes azonban rendre remek ütemben lép ki a kapujából. A mieink is többször vezettek már támadásokat, az utolsó passzoknál azonban elakadtak az akciók.
    1
    A rimaszombatiak kezdték a találkozót. Ellenfelünk piros, mí­g a mieink fehér felszerelésben játszanak. Együttesünk a Springer-szobor felöli kapura támad.
    .
    Ellenfelünk az előző idényt a szlovák másodosztály hatodik helyén zárta.
    .
    Köszöntjük Szurkolóinkat! Csapatunk a Rimaszombat ellen játssza 2006/07-es szezonbeli első felkészülési mérkőzését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ