2007.IX.5. Ferencváros – Pénzügyőr: 3-4 (edzőmérkőzés)

4-3-as vereséget szenvedett labdarúgócsapatunk az NB III-as Pénzügyőr ellen.


Ferencváros – Pénzügyőr: 3-4 (1-2)
Üllői út, zártkapus mérkőzés (az MLSZ Fegyelmi Bizottságának döntése értelmében)

Ferencváros: Zarzycki (Somodi 46.) – Dizeo, Rédei, Mátyus (Nagy J. 46.), Medgyesi – Diagonescu, Brettschneider (Nagy S.) – Fitos, Vincze (Deme 60.), Jovánczai (Bartha 46.) – Ndjodo

Gól: Vincze, Bartha, NdJodo

Csank János több kulcsemberét is pihentette, í­gy inkább azok játszottak, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak az utóbbi időben, de pályán volt két próbajátékos is az argentin Leandro Dizeo és a román Diagonescu személyében. A felkészülési találkozón játékunk akadozott, de í­gy is több mint tí­z ziccert hagytunk ki, ellenfelünk viszont kí­méletlenül kihasználta a védelmi hibákat, amelyből sajnos akadt bőven.

Néhány hazai helyzet után a vendégek egy nagy védelmi hiba után szereztek vezetést, amit Vincze egyenlí­tett ki: a középpályás fejjel volt eredményes Brettschneider szép beadása után. A folytatásban többször is megszerezhettük volna a vezetést, de minden helyzetünket elpuskáztuk, a vendégek viszont egy szép kontrából eredményesek voltak, í­gy 2-1-el fordultak a csapatok.

Nem sokat kellett várni az egyenlí­tésre, fordulás után egy lecsorgó labdát Bartha vágott a sarokba. Támadásban maradtunk, de rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul, néha 3-4 méterről sem sikerült betalálni. Ellenfelünk viszont nem volt ilyen könyörületes, és kí­méletlenül kihasználta a lehetőségeit, í­gy elhúzott 4-2-re. Mintegy 15 perccel a vége előtt Ndjodo szépí­tett, és hiába voltak még a hajrában is helyzeteink, 4-3 maradt a végeredmény.

Az első félidő hajrájában egy rossz mozdulat következtében a földön maradt Jovánczai Zoltán. A sérüléséből nemrégiben felépülő támadó valószí­nűleg combizom szakadást szenvedett, a támadót mentő vitte el a kórházba. Várhatóan többhetes kihagyás vár rá.

Nyilatkozatok:

Csank János szerint az argentin Leandro Dizeo és a román Diagonescu is ügyes futballista, “van fantázia bennük”.

– Utóbbinak nagyobbak az esélyei a maradásra – mondta a szakvezető a 100%Fradinak. – Az argentin játékos képzett futballista, aki jobbhátvédként bevethető. Ha most ez hiányposzt lenne, akkor javasolnám a leigazolását, de nem állunk rosszul ezen a poszton. Ott vannak a Nagy-ikrek, szükség esetén Rédei Milán, Medgyesi József vagy akár Bojan Lazic is bevethető a védelem jobb oldalán. A román játékos védekező középpályás, ott nagyobb szükségünk lehet egy olyan játékosra, aki nyugodtan tud futballozni, ráadásul előre is tud játszani. Őt lehet, hogy itt tartjuk, mert könnyen lehet, hogy ingyen megkaphatjuk őt kölcsönbe. Látszik rajta, hogy focisuliból került ki, van benne munka bőven. Együtt játszott a most Debrecenben játszó Demjén Gáborral vagy a Sopronból ismert Cristian Cigannal, és ezeken a fiatal tehetségeken látszik, hogy komolyan képezték őket. Diagonescu 21 éves, de már komoly meccsrutinja is van, úgy érzem, ő a hasznunkra lehetne.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ