2007.VII.21. Ferencváros – Pápa: 0-1 (edzőmérkőzés)

A nagy meleg ellenére magas iramú mérkőzést játszottunk a Pápa ellen, de 1-0-s vereséget szenvedtünk.


Ferencváros – Pápa: 0-1 (0-0)
Üllői út, 300 néző

Ferencváros:

I. félidő: Zarzycki – Ferencz (Medgyesi 35.), Dragóner, Mátyus, Nagy S. –  Deme, Lipcsei, Lazic, Kulcsár – Bartha, Jovánczai
II. félidő: Zarzycki – Medgyesi, Dragóner (Lazic 67.), Rédei, Nagy J. – Fitos, Csepregi, Szalai, Deme – Zsivoczky – Horváth D.

Gól: Alex (15.)

Az első negyedóra végén Alex közeli fejesével a vendégek szereztek vezetést. Ezt követően nekünk is voltak helyzeteink: a 25. percben Kulcsár 17 méterről próbálkozott, de a labda a kapu mellett hagyta el a játékteret. 10 perc elteltével, Lipcsei lövését fogta Szűcs, majd a 42. percben Jovánczai csúsztatott Mátyus fejese után, de egykori kapusunk ismét hárí­tott. A 35. percben Medgyesi állt be a sérült Ferencz helyére.

A második félidő elején Szalai előtt adódott egy lehetőség: Fitos adott középre, Szalai azonban 11 méterről mellé lőtt. Nem sokkal később Medgyesi került helyzetbe, de 8 méterről leadott lövését Deli megfogta. A 60. percben Horváth lapos lövését védte a pápai kapus. A 65. percben ismét Fitos í­velt középre, ahol Zsivoczky érkezett, de 10 méterről szép mozdulattal a kapu mellé lőtt. A 85. percben Csepregi próbálkozott, de Deli újra védett. Nem sokkal később a másik oldalon Basics lőtt a kapufa mellé. A mérkőzés utolsó percében egy legurí­tott szabadrúgás után Lazic alig tévesztett célt.

Nyilatkozatok:

Csank János: – Hajtós, éles mérkőzést játszott egymással a két csapat, természetesen a nagy meleg ezúttal is hátráltató körülmény volt – mondta a szakvezető a 100%Fradinak. – Úgy gondolom, hogy erős ellenféllel játszottunk, hiszen ebben a felállásban a Pápa a Nyugati csoport egyik legerősebb együttese lehet. Ellenfelünk ügyesen tördelte a játékot a meccs nagy részében, ezzel sokszor nem tudtunk mit kezdeni. Rengeteg volt az ütközés és az “éles” párharc a pályán, ami mindenképpen jót tesz a csapat felkészülésének. Sajnos helyzetből kevesebb volt az első félidőben, a csapatok csak ritkán jutottak el ziccerig. A pápaiak egy pontrúgásból szereztek vezetést, a gólhoz egyéni hibák sorozata vezetett. Fordulás után viszont volt jó pár lehetőségünk, amelyekből bőven betalálhattunk volna, sajnos nem sikerült, pedig ez minimum egy “ikszes” meccs volt.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111010111ejegyzéshez

 • 90
  Egy legurí­tott szabadrúgás után Lazic alig tévesztett célt 20 méterről. A Pápa végül egy góllal megnyerte az edzőmeccset.
  87
  Egy pápai kontra: Basics lőtt baloldalról, 17 méterről kevéssel a kapufa mellé.
  85
  Csepregi próbálkozását védte Deli.
  65
  Ismét Fitos í­velt középre -- immáron a balszélről -, ahol Zsivoczky érkezett, de 10 méterről szép mozdulattal a kapu mellé lőtt.
  60
  Horváth került lövőhelyzetbe, laposan lőtt is, de védett a pápai kapus.
  52
  Újabb ziccer maradt ki. Medgyesi került helyzetbe a jobboldalon, de 8 méterről leadott lövését Deli bravúrral megfogta.
  48
  Fitos adott középre jobbról, Szalai azonban 11 méterről mellé lőtt “belsővel”. Szép támadás volt.
  46
  Zarzycki -- Medgyesi, Dragóner, Rédei, Nagy J. -- Fitos, Csepregi, Szalai -- Zsivoczky -- Horváth D. összeállí­tásban folytattuk.
  45
  Kevés igazi helyzetet és nagyon kemény játékot hozott az első 45 perc. A pápaiak sokat tördelték szabálytalanságokkal a játékot.
  42
  Egy beadás után Mátyus csúsztatott, majd Jovánczai próbált kapura fejelni, de Szűcs biztosan hárí­tott.
  35
  Lipcsei kapott egy labdát, majd 17 méterről lőtt ballal, lövését fogta Szűcs.
  25
  Egy hosszú indí­tás után Kulcsár 17 méterről próbálkozott a bal szélről, de a labda a kapu mellett hagyta el a játékteret.
  14
  Egy pontrúgás után Alex közeli fejesével a vendégek szereztek vezetést.
  1
  Zarzycki -- Ferencz, Dragóner, Mátyus, Nagy S.- Deme, Lipcsei, Lazic, Kulcsár -- Bartha, Jovánczai összeállí­tásban kezdtük a meccset.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső