2007.VII.26. Ferencváros – Százhalombatta: 2-1 (edzőmérkőzés)

Felkészülési meccsen 2-1-re győztünk a Százhalombatta ellen. Góljainkat Bartha és Brettschneider szerezte még az első félidőben.


Ferencváros – Százhalombatta: 2-1 (2-0)
Üllői út, 500 néző

Ferencváros: Somodi – Medgyesi, Rédei, Nagy J., Nagy S. – Deme, Lazic, Brettschneider – Fitos, Meneses, Bartha
cserék: Zarzyczki, Vincze O., Horváth P., Ndjodo, Zsivoczky

Gól: Bartha (1.), Brettschneider (44.) illetve ?

Eseménydúsan kezdődött a mérkőzés. Már az 1. percben megszereztük a vezetést: Bartha lövése egy vendégvédő lábát érintve hullott be a kapuba. A túloldalon egy szöglet után kapufát fejeltek a vendégek, majd a 3. percben egy szép összjáték után Lazic lőtt veszélyesen. Ezután is támadásban maradtunk. Az első negyedóra végén Fitos beadására érkezett jól Brettschneider, megelőzte az emberét, fejesét azonban bravúrral védte a vendégkapus. A folytatásban Bartha távoli lövését hárí­totta szépen a battai hálóőr, de védte Brettschneider löketét is. A hajrában nagy ziccerben rontottak a vendégek, mi viszont nem hibáztunk. Rédei fejesét követően a kipattanót Brettschneider helyezte a hálóba, ezzel 45 perc után két góllal vezetünk.

Fordulás után is irányí­tottunk, ám egy ideig nem alakí­tottunk ki nagyobb helyzetet. A 60. percben aztán Csank János pályára küldte a felépült Vincze Ottót, a frissen igazolt Horváth Pétert és Ndjodót is. Nem sokkal később Ndjodo éles lövését Horváth tette vissza, az érkező Brettschneider a kapufát találta el. A túloldalon viszont a battaiak ziccert alakí­tottak ki, amelyet nem is hibáztak el. A folytatásban is mi voltunk aktí­vabbak, Ndjodo gyakran próbálkozott, de lövései általában célt tévesztettek. Később beállt Zsivoczky és a lengyel Zarzyczki is. Ő a hajrában egy vendégkontra után két hatalmas bravúrt is bemutatott egy támadáson belül, í­gy az eredmény nem változott, csapatunk megérdemelten nyert 2-1-re.

Nyilatkozatok:

Csank János a következőképpen értékelte a mérkőzést a 100%Fradinak.

– Ezúttal azok játszottak, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak az utóbbi időben, hiszen nekik is szükségük van a meccsterhelésre. Sajnos sok a sérültünk (Balog, Buz, Kulcsár, Jovánczai), ezért többen is rákényszerültek arra, hogy végig a pályán maradjanak, de olyanok is pihentek, akiken úgy éreztem, most hasznosabb, ha nem kapnak terhelést. Komoly következtetéseket nincs értelme levonni ezekből a meccsekből, hiszen egyrészt nem készülünk külön az ellenfelekre, mint egy bajnoki meccs esetében, másrészt nem valószí­nű, hogy hasonló összeállí­tásban játszunk majd a tétmeccseken.

Három “új” játékos is lehetőséget kapott. Vincze visszatért sérüléséből, de két új támadónk is játszhatott. Velük mennyit erősödhet a csapat?
– Vinczére szükségünk van, és amennyiben teljesen rendbejön, akkor erőssége lehet a csapatnak. Mi most az NB II-re készülünk, nem az élvonalra, ezért más tí­pusú játékosokra van szükségünk. Horváth Péter a tavalyi szezonban a másodosztályú Jászapáti erőssége volt, és amennyiben pár héten belül utoléri magát, akkor vele bővülnek a variációs lehetőségeink, ha nem is feltétlenül fog játszani mindig 90 perceket. Ndjodo egyértelműen a csapat erőssége lehet. Erőszakos játékos, aki Tatabányán is bizonyí­tott, nem hiába igazolta le a Honvéd. Hasznos futballista, aki az élvonalban is megállná a helyét. A próbajátékon lévő Menesesen viszont nem érzem azt, hogy feltétlenül erősí­tés lenne a csapatnak, fizikálisan szerintem vannak hiányosságai, í­gy alighanem az ő szerződtetésétől eltekintünk.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111010111ejegyzéshez

 • 90
  Csapatunk megérdemelten nyerte meg 2-1-re az összecsapást.
  71
  A battaiak ziccert alakí­tottak ki egy kontra végén, amelyet nem is hibáztak el.
  45
  Rédei fejesét követően a kipattanót Brettschneider helyezte a hálóba, ezzel 45 perc után két góllal vezetünk.
  1
  Bartha lövése egy vendégvédő lábát érintve hullott be a kapuba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső