2007.X.17. Ferencváros – Martonvásár: 3-2 (edzőmérkőzés)

Edouard Njodo mesterhármasával 3-2-re vertük az NB III-as Martonvásárt edzőmeccsen.


Ferencváros – Martonvásár: 3-0 (3-1)
Üllői út

Ferencváros:

I. félidő: Zarzyczki – Nagy S., Dragóner, Vasas, Mátyus – Lazic, Lipcsei – Fitos, Shaw, Zsivoczky – Ndjodo
II. félidő: Zarzyczki  (Somodi 60.) – Nagy S. (Pisanjuk 70.), Dragóner, Vasas, Nagy J. – Brettschneider, Vincze – Deme, Zsivoczky (Bartha 60.), Kulcsár – Horváth P.

Gól: NdJodo (3)

A találkozón már három góllal is vezettünk az első félidő hajrájáig. Zarzyczki (Somodi, 30.) – Nagy S., Dragóner, Vasas, Mátyus – Lazic, Lipcsei – Fitos, Shaw, Zsivoczky – Ndjodo összeállí­tásban kezdtük a meccset. Több helyzetünk adódott a meccs elején, de a vezetést csak a 20. percben szereztük meg: méterről lőtte ki a bal alsó sarkot. Később Mátyus beadása után helyezte közelről mellel a hálóba a labdát a kameruni támadó, majd pedig ismét távolról lőtte ki a sarkot. Ezen kí­vül Zsivoczky kapufát lőtt, de Fitos és Lazic is kihagyott egy nagy ziccert. Emellett Lipcseinek, Ndjodonak és Shawnak is volt még lehetősége, de mindegyik kimaradt. A vendégek a játékrész utolsó percében szépí­tettek egy kontra után.

Fordulás után a Zarzyczki (Somodi, 60.) – Nagy S. (Pisanjuk, 70.), Dragóner, Vasas, Nagy J. – Brettschneider, Vincze – Deme, Zsivoczky (Bartha, 60.), Kulcsár – Horváth P. összeállí­tásban folytattuk. Visszafogottabban játszottunk, mint az első félidőben, bár í­gy is voltak lehetőségeink. A vendégek aztán egy 18 méteres lövéssel 3-2-re feljöttek, mí­g mi a legjobb helyzetekből sem tudtunk a kapuba találni. Horvátnak több lehetősége is akadt, Vinczének volt egy jó lövése, de Brettschneider is a kapuba találhatott volna. Végül nem változott az állás, í­gy 3-2-re győztünk.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ