2008.II.2. Ferencváros – Dabas: 2-1 (edzőmérkőzés)

Felkészülési mérkőzések: két meccset is megnyert a Fradi

Két felkészülési mérkőzésen is pályára lépett a Ferencváros labdarúgócsapata szombaton. Csank János együttese a Soroksár ellen erősebb összeállí­tásban lépett pályára, és nyert is 2-1-re. A Dabas ellen is ugyanilyen arányban nyertek a zöld-fehérek, ahol a kilencedik kerületiek legjobbja Bartha László volt, aki két gólt is szerzett, ráadásul a fiatal csatár a soroksáriak ellen is betalált.


Ferencváros – Dabas: 2-1 (1-1)
Haraszti út, 150 néző, vezette: Kovács G.

Ferencváros: Zarzycki – Szalai T., Baranyai T., Rédei, Nagy J. (Kulcsár D.) – Nagy Á., Deme – Zsivoczky, Bartha, Pisanjuk (Fülöp N.) – Kovács I.

Gól: Bartha (2) illetve Törőcsik A.

A kezdőcsapatban lehetőséget kapó Nagy Ákos sajátnevelésű futballistánk, aki legutóbb Győrben játszott, Kovács István pedig az ifi A csapatban szerepelt eddig.

Nem kezdtük túl jól a meccset, mert a dabasiak egy szép támadás végén nagy helyzetből vezetést szereztek. A félidő közepén egyenlí­thettünk volna, mert Bartha harcolt ki egy büntetőt, ám a sértett kihagyta azt. Mégis sikerült az egyenlí­tés a fiatal támadónak, aki szép cselek után ballal talált a kapuba.

Fordulás után is kiegyenlí­tett játék folyt a pályán, majd a hajrában Bartha ismét szép cselek után lőtt a kapuba mintegy 16 méterről. A meccs krónikájához tartozik, hogy Nagy Józsefet és Igor Pisanjukot is le kellett cserélni sérülés miatt.

NS-20080203-03-20080202

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ