2008.VII.19. Ferencváros – Pénzügyőr: 5-1 (edzőmérkőzés)

Csapatunk harmadik edzőmeccsén 5-1-es győzelmet aratott a Pénzügyőr ellen. Góljainkat Szkukalek, Pisanjuk, Abdi, Dragóner és Dramane szerezték. A zárt kapus találkozót 11 óra előtt kezdte meg együttesünk, a mérkőzés elején 1-1 is volt az állás, aztán kijött a két csapat közti tudáskülönbség.


Ferencváros – Pénzügyőr: 5-1 (1-1)
Albert stadion, zártkapus mérkőzés

Ferencváros:

I. harmad: Pintér – Wolfe, Baranyai, Souare, Szkukalek – Szalai, Deme, Morrison, Downing – Lamine, Egejuru
II. harmad: Holczer – Fülöp, Dragóner, Csiszár, Nagy J. – Bartha, Lipcsei, Ashmore, Abdi – Pisanjuk, Diaz
III. harmad: Holczer – Fülöp, Csiszár, Dragóner, Nagy – Kiss K., Pölöskei, Bartholomew, Tóth B. – Nyilasi, Dramane

Gól: Szkukalek, Pisanjuk, Abdi, Dragóner, Dramane

Mi kezdtünk jobban és eredményesebben is: Szkukalek lövése után a labda ugyan megpattant egy védőn, de utat nyert a Pénzügyőr hálójába. Alacsonyabb osztályú ellenfelünk azonban nem esett össze a góltól, a Pénzügyőr egy ziccer után kiegyenlí­tett, í­gy 1-1-el zárult a játékrész. A nálunk támadóként pályára lépő Egejuru egyébként korábban Kaposváron játszott.

Fordulás után sokáig nem változott az eredmény, főleg távoli lövésekkel veszélyeztettünk, Abdi és Ahsmore próbálkozásai után azonban nem született újabb gól. Jó húsz perc elteltével aztán kettő is: előbb Abdi beadását Pisanjuk lőtte a hálóba, majd előbbi ragasztott egy óriási gólt a kapuba, í­gy 3-1-el ért véget a második harmad.

A folytatásban is mi uraltuk a mérkőzést, és ez újabb gólt eredményezett, miután Tóth beadását Dragóner fejelte védhetetlenül a hálóba. Az 5-1-es végeredményt Dramane állí­totta be Fülöp beadása után. Ebben a játékrészben teszteltük a Szombathelyről érkező Pölöskei Pétert.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ