2010.VII.13. Otelul Galati – Ferencváros: 1-1

Tóth Bence góljával 1-1-re végeztünk az Otelul Galati ellen. A csapatban újabb próbajátékosok léptek pályára. Az egyikük a múlt héten már nálunk edző,  30-szeres cseh válogatott Marek Heinz, mí­g kapusposzton honfitársa Petr Vasek is a pályára lépők között volt a mai mérkőzésen. Vasek az FC Slovacko csapatától érkezett.

Otelul Galati – Ferencváros: 1-1 (0-0)
Eugendorf

Otelul Galati: Grahovac – Rapa (Petean 64.), Perendija (Sarghi 55.), Sipovici (Costin 55.), Salageanu (Ilie 65.) – Cojoc (Giurgiu 55.), Viglianti (Neagu 62.) – Antal (Iorga 55.), Paraschiv (Elek 64.), OchiroŠŸii (Bus 55.) – Pena (Borbely 50.)

Ferencváros: Shearer (Vasek 46.) – Balog Z. (csk) (Kulcsár D. 55.), Csizmadia (Vass 71.), Tutoric (Gramann 46.), Junior (Stockley 46.) – Maróti (Rodenbücher 46.) – Andrezinho (Rósa 46.), Stanic (Tóth B. 46.), Józsi (Pisanjuk 65.) – Schembri (Danquah 46.), Heinz (Abdi 58.)

Gól: Elek (70.) illetve Tóth B. (81.)
Sárga lap: Cojoc (26.), Rapa (30.) illetve Stanic (26.)

A 7. percben Stanic lövésével veszélyeztetett a Fradi, majd az első negyedóra végén Schembri büntetőterületen való buktatásakor maradt néma a játékvezető sí­pja. A félidő végén Andrezinho lövését a gólvonalról vágták ki a román védők. Hiába volt aktí­vabb a Fradi, előnyt nem tudott szerezni az első félidőben.

A második félidőre í­gy állt fel a csapat: Vasek – Balog Z., Csizmadia, Gramann, Stockley – Rósa, Józsi, Rodenbücher, Tóth B. – Heinz, Danquah.

Az 55. percben a próbajátékon lévő osztrák Gramann szabadí­tott fel a kapu torkából, majd Kulcsár, Abdi és Pisanjuk valamint a galaci csapatban Borbély is pályára lépett. A 70. percben Elek Róbert lőtte a kipattanót Vasek kapujába 0-1. Egy perccel később Csizmadiát Vass Máté váltotta. A 81. percben Tóth Bence szabadrúgásból egyenlí­tette ki a mérkőzés állását, í­gy Ő a 2010/11-es szezon első ferencvárosi találatának szerzője.

További képek …

* * *

A mérkőzést követően Prukner László elégedett volt a csapat teljesí­tményével.

– Úgy érzem, egyet megint léptünk előre – kezdte értékelését a szakmai igazgatónk – A Galati volt az eddig legerősebb ellenfelünk, ezért is értékes ez a döntetlen. Küzdelmes találkozón vagyunk túl, az első félidőben stabilak voltunk, sok helyzetet alakí­tottunk ki, de ekkor még nem tudtunk betalálni. A második játékrészben kaptunk egy gólt, de Tóth Bence egy szép szabadrúgás találattal egyenlí­tett, aki egyébként is jó teljesí­tményt nyújtott.

Dorinel Munteanu: – Az első félidőben nem voltunk elég agresszí­vek és nem volt túl nagy az iram sem. A második félidőre több változtatást hajtottam végre, í­gy javult a csapat játéka, gólt szereztünk és helyzeteket alakí­tottunk ki, amelyek azonban kimaradtak. Ezen a szinten nem szabad 25 méteres szabadrúgásból ilyen gólt kapni. A gól után kértem a játékosaimat, hogy koncentráljanak a mérkőzés végén is. A célunkat nem értük el a mai mérkőzésen.

(A Ferencváros és az Otelul hivatalos honlapja és az üllői129.hu alapján)

2 hozzászólás a(z) 2010.VII.13. Otelul Galati – Ferencváros: 1-1 bejegyzéshez

  • A mai Fradiban három játékosért érdemes mecsre járni.Bence,Dávid és Abdi.és talán Pisanjuk.Sajnos ez nagyon kevés.Még kell minimum három meghatározó gollövő csatár.Ez nagyon nehéz ,mert a mai NB1 ben sincs ennyi (ez a régi fradi szintre értendő)

  • Meg van az első pontunk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ