2010.VII.8. Nafta Lendava – Ferencváros: 1-0

Csapatunk második nyári előkészületi mérkőzésén vereséget szenvedett Szlovéniában a Nafta Lendva csapatától. A találkozón lehetőséget kapott a próbajátékon lévő, ferencvárosi nevelésű kapus Mester Tamás, aki jelenleg a Kozármisleny játékosa.

* * *

Az alábbi keret utazott az edzőmérkőzés helyszí­nére:

Mester, Hermány, Haber (kapusok), Csizmadia, Balog Z., Rodenbücher, Tutoric, Junior, Fülöp N., Kulcsár D., Stockley (védők), Rósa, Nagy P., Schembri, Andrezinho, Maróti, Józsi, Vass M., Abdi, Gárdos, Stanic, Bölcsföldi, Tóth B. (középpályások), Pisanjuk, Pölöskey(csatárok)

* * *

Nafta Lendava – Ferencváros: 1-0 (1-0)
Lendva

Ferencváros:

I. félidő: Mester – Kulcsár D., Rodenbücher, Tutoric (csk), Junior – Andrezinho, Maróti, Józsi, Stanic – Pisanjuk, Abdi

II. félidő: Haber, Csizmadia, Balog Z. (csk), Stockley, Fülöp N., Gárdos, Vass, Tóth B., Bölcsföldi, Pölöskey, Nagy P.
edző: Prukner László

A tí­zcsapatos szlovén bajnokság 6. helyén záró vendéglátók már az 5. percben megszerezték a vezetést. Rodenbücher vétett egy labdát el, amelyet könyörtelenül kihasználtak a hazaiak. 1-0.

A szünetben sort cserélt Prukner mester.

A gyenge szí­nvonalú mérkőzés első ferencvárosi helyzetét a 61. percben láthatták a mérkőzésre kilátogatók: Fülöp adott be jobbról Pölöskey érkezett, de az ötös sarkáról mellé lőtt.

A mérkőzés hátralévő részében mezőnyjáték folyt, í­gy egy góllal jobbnak bizonyult a szlovén csapat a ásodik felkészülési mérkőzésünkön.

További képek …

Prukner László: – Jobban játszottunk, mint az első előkészületi mérkőzésünkön. Ne felejtsük el, hogy a Nafta Lendva jövő héten már bajnoki mérkőzésen lép pályára, nekünk még három hetünk van a rajtig. Az első játékrészben voltak technikai, taktikai hibák, az edzőtáborban azon dolgozunk majd, hogy ezeket kijaví­tsuk. A második félidőben egy fiatal csapat lépett pályára, amely lendületesen játszott, helyzeteink is akadtak, de ezeket nem tudtuk kihasználni.

(A Ferencváros hivatalos honlapja és az üllői129.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ