2011.II.2. NK Hrvatski Dragovoljac – Ferencváros 1-1

Idei negyedik edzőmeccsünkön 1-1-es döntetlent játszottunk Zágrábban a Hrvatski Dragovoljac ellen.

Hrvatski Dragovoljac – Ferencváros 1-1 (1-1)
Zágráb, 50 néző

Ferencváros: Ranilovic (Mester 77.) – Csizmadia, Tutoric, Balog Z. – Rósa, Maróti (Birge 68.), Stanic, Józsi – Heinz – Schembri (Hassan 68.), Morales (Sosa 62.)

Gól: Svaric (5.) illetve Rósa (37.)
Sárga lap: Spehar (8.), Vrnoga (49.) illetve Rósa (55.), Birge (84.)

A hazaiak már az 5. percben vezetéshez jutottak, majd ezt követően is többet volt náluk a labda. A félidő felénél azonban átvettük az irányí­tást, a 37. percben Józsi beadás után Rósa fejelt a kapuba.

A második játékrészben is mi kezdeményeztünk többet, voltak lehetőségeink, de ezek kimaradtak. A döntetlennel továbbra is veretlenek vagyunk a téli felkészülési meccsek során.

További képek …

A mérkőzés összefoglalója itt érhető el.

Prukner László: – Először játszottak 90 percet egyes játékosaink. Nem volt egy veretes csapat az ellenfél, ezt be kell ismerni, de tegnap két kemény edzésünk volt, ma több, mint három órát utaztunk, ráadásul csak szűk egy órával a meccs előtt érkeztünk meg. Ha mindezeket figyelembe vesszük, akkor azt mondom: a körülményekhez képest nem volt rossz. A meccs elején bealudtunk egy kicsit, hamar gólt kaptunk, de aztán végig mi irányí­tottunk, nekünk volt több lehetőségünk, de csak egy helyzetet sikerült kihasználnunk.

A hazai edző, Davor Mladina nagy tisztelettel beszélt a Ferencvárosról az Üllői129-nek. – Sajnálom, hogy nem a legjobb körülmények közt fogadtuk a Fradit, de sajnos ilyentájt Horvátországban sem a legjobbak a pályák. A Fradin látszott, hogy remek csapat, amelyik ma a körülmények miatt nem futotta a legjobb formáját. A saját csapatommal teljesen elégedett vagyok, pariban tudtunk lenni a magyar bajnoki cí­mre is esélyes Ferencvárossal. Nagyon remélem, hogy ez a meccs egy jó kapcsolat kezdete és játszunk még mai ellenfelünkkel, akár Budapesten is. Sok sikert kí­vánok Prukner kollégámnak, remélem eléri céljait.

(A Ferencváros hivatalos honlapja és az ulloi129.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ