2011.VIII.31. LK, Siófok – Ferencváros: 2-1

2-1-es vereséget szenvedett csapatunk a Ligakupa 1. fordulójában Siófokon. Pölöskey büntetőt hibázott.

Siófok – Ferencváros: 2-1 (1-1)
Siófok, 200 néző, vezette: Radványi Ádám (Márkus T., Pápai)

Siófok: Mester – Mogyorósi, Lengyel D., Fehér Zs. (Huszák T. 46.), Pécseli – Szabó J. – Horváth A., Lattenstein (Gadó 76.), Horváth B., Rebrik (Köntös 62.) – Sowunmi
kispad: Varga Sz., Yondo
edző: ifj. Mihalecz István, Horváth Károly

Ferencváros: Jova – Tóth A., Vattai, Balog Z. – Fitos (Szabó R. 69.), Józsi, Vass (Pölöskei II. P. 82.), Peszmeg (Antal 72.), Gárdos (Papp M. 62.) – Pölöskey, Varga B. (Nyilasi B. 46.)
kispad: Hermány, Oláh M.
edző: Nagy Tamás, Lipcsei Péter

Gól: Lengyel (14.), Sowunmi (62.) illetve Pölöskey (20.)
Sárga lap: Fehér (11.), Horváth B. (77.), Mogyorósi (85.) illetve Pölöskey (72.)

Miközben a ferencvárosi szurkolók mintegy kétszázan az Üllői úti székház előtt tartottak békés demonstrációt, addig a zöld-fehér csapat Siófokonvendégszerepelt. Legalábbis a Nagy Tamás és Lipcsei Péter által irányí­tott, döntően a második gárdára épí­tő, de azért az első keret néhány rutinos játékosával megerősí­tett vegyes csapat.

A mérkőzés 12. percében Pölöskei Péter harcolt, majd hagyott ki büntetőt – Fehér Zsolt rántotta le a tizenhatoson belül, a támadó belsővel gyatrán rúgott a kapu fölé –, a házigazdák két perc múlva büntettek, igaz akcióból.

Egy bal oldali szabadrúgásnál elaludtak a Fradi-védők, a beugró Lengyel Dániel légstoppal vette át a labdát, egyben becsapta a kivetődő Jova Leventét, majd közelről az üres kapuba helyezett (1–0). A 20. percben Pölöskei jóvá tette hibáját – legalábbis részben –, amikor egy bal oldali centerezésre középen jó ütemben érkezett és ziccerben higgadtan lőtt a kapu bal oldalááb (1–1). A folytatásban mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, bár inkább a hazaiak akarata érvényesült mezőnyben, mintsem a vendégeké. A győztes találatot a régi-új játékos, Sowunmi Thomas szerezte meg a 62. percben, amikor egy bal oldali beí­velést kapásból zúdí­tott hat méterrel a ferencvárosi kapuba (2–1).

(Az nso.hu, a Sport TV, valamint az MLSZ adatbankja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2011.VIII.31. LK, Siófok – Ferencváros: 2-1 bejegyzéshez

  • Ötöt lehet cserélni. Ha í­gy í­rta az NS, akkor rosszul í­rta.

  • Elnézést, de ezt nem igazán értem! Csapatunknál 5 darab csere van feltüntetve. Nem csak három mezőnyjátékost lehet? Vagy a Ligakupában más a szabály? A tegnapi NS is csak három cserénket jegyzi (Pölöskei II. P. és Papp M. beállí­tásáról nem í­r).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ