2012.II.25. Ferencváros – Soroksár: 1-0 (edzőmérkőzés)

Utolsó felkészülési találkozónkon gólnélküli első félidő után Lisztes találatával 1-0-ra győztük le az NB III-as Soroksár együttesét.

Ferencváros – Soroksár: 1-0 (0-0)
Üllői út – 3-as edzőpálya, 400 néző

Ferencváros: Jova – Grúz, Balog Z., Klein, Junior – Rósa (Lisztes 60.), Busai, Hakola (Jovanovic 60.) – Beliczky (Oláh 60.), Somalia, Kulcsár D. (Gárdos 60.)

Soroksár:

Gól: Lisztes (65.)

A gól:

65. perc: Az imént beállt Lisztes Krisztián egy lecsorgó labdát kapásból, gyönyörűen a bal felső sarokba lőtt. 1-0.

Végig támadó felfogásban játszottunk, sok helyzetet kialakí­tottunk, mégis egy váratlan helyzet után szereztük a gólt. A talaj és a nagy szél sem volt a csapatokkal.

További képek …

Détári Lajos: – Legalább kidolgoztuk a ziccereket. Kétségtelen, hogy rengeteg helyzetet elrontottunk, ettől függetlenül jól pörgött a társaság és egy óriási hibától eltekintve a védekezéssel is elégedett voltam. Volt néhány kimondottan jó teljesí­tmény, ugyan nem szeretnék senkit sem kiemelni, de jól lehetett látni, hogy Martin Klein milyen remek formában van, Junior kirobbanó erőben játszott a baloldalon, Somalia pedig öt méteren négyet vert mindenkire. Úgy terveztük, hogy ezen a hétvégén már nem lépünk pályára, utóbb mégis úgy döntöttem, hogy a bajnoki rajt előtt mindenképpen megnézem még a srácokat, és nem is bántam mindezt meg. Tovább tisztult a kép.

(A Ferencváros hivatalos honlapja és a Nemzeti Sport alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ