2012.IV.21. NB II., Gyirmót – Ferencváros II.: 2-1

Az NB II Nyugati csoportjának 24. fordulójában NB II-es csapatunk ma délután a több rutinos játékost is soraiban tudó, és az élvonalba vágyó Gyirmót otthonába látogatott.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

NB II-es csapatunk szombaton 16 órakor a tabella élmezőnyében található Gyirmót otthonába utazik. A mérkőzést megelőzően a mieink szakvezetője, Lipcsei Péter mondta el a várakozásait.

– Nem feltartott kézzel utazunk a Gyirmót otthonába, de tudjuk, hogy nem mi vagyunk a találkozó esélyesei. Nem nézünk ki jól, sok a sérültünk, van eltiltottunk. Ugyanez igaz a felnőtt csapatra is, í­gy onnan nem számí­thatok játékosra, de a fontos meccset játszik az U19-es gárda is, í­gy fiatalokat sem tudok felhozni. Tizenhat játékossal tudunk elutazni, kevés cserénk lesz, de megoldjuk ezeket a problémákat. A Gyirmót nagyon jó erőkből áll, több rutinos, NB I-es tapasztalattal is rendelkező labdarúgót is a soraiban tudhat. Még egyszer mondom: nem mi vagyunk az esélyesek, de bravúrt szeretnénk elérni.

A mérkőzés:

Gyirmót – Ferencváros II.: 2-1 (1-0)
Gyirmót, 700 néző, vezette: Kiss Norbert (Kepe, Kulman)

Gyirmót: Somodi – Bognár, Kardos, Csizmadia, Varga L. – Molnár B. – Fitos (Tóth N. 58.), Makrai (Hajba 36., Horváth R. 73.), Laki, Cseri T. – Ferenczi
kispad: Deli, Lázár, Nagy L., Czanik
edző: Csank János

Ferencváros: Hermány – Maróti, Nyárasdi, Vattai, Tóth A. – Vass, Peszmeg (Pölöskei II. 79.) – Papp M., Holman, Nyilasi B. (Kleizer 70.) – Varga B.
kispad: Rigó, Antal, Oláh M.
edző: Lipcsei Péter

Gól: Laki (45.), Ferenczi (58.) illetve Varga B. (47.)
Sárga lap: Csizmadia (77.), Molnár B. (83.), Varga L. (85.) illetve Maróti (19.), Nyárasdi (86.)

Az első 20 percben Nyilasi, később Varga Bence lövése okozott veszélyt a gyirmóti kapu előtt, majd Papp fejesénél az ellenfél kapusának bravúrra volt szüksége. A 24. percben Papp betalált, de a játékvezető les miatt nem adta meg a gólt. Ezt követően is több átlövésünk volt, ám a 45. percben a Gyirmót szerezte meg a vezetést: Fitos beadását Ferenczi lőtte kapura, Hermány ezt még védeni tudta, de a kipattanót Laki a kapuba pofozta (1-0).

A fordulást követően csapatunk továbbra sem állt be védekezni, és a 47. percben Papp beadását Varga Bence lőtte a bal alsó sarokba (1-1). Az 58. percben Laki futott el a szélen, majd a középen érkező Ferenczi elé tálalt, aki ismét vezetéshez jutatta a hazaiakat (2-1).

A hátralevő percekben már nem született újabb gól, í­gy csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Csank János: – Szép akciókból szerzett gólokkal, küzdelmes mérkőzésen az akarat diadalaként szereztünk győzelmet.

Lipcsei Péter: – Nagyon pozití­van értékelem a mai teljesí­tményünket, szerintem jól játszottunk, hiszen a pályán nem látszott, hogy a második helyezett játszik a hetedik helyezettel. Véleményem szerint egy szabályos góltól megfosztottak minket, í­gy másképpen is alakulhatott volna a mérkőzés.

(A Ferencváros és a Gyirmót hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ