2012.V.11. NB II., Ferencváros II. – Dunaújváros-Pálhalma: 2-3

W_ftc-dpaseA labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 27. fordulójában az FTC II hiába vezetett kétszer is a Dunaújváros ellen, a vendégek rendre egyenlí­teni tudtak, a hajrában pedig a győzelmet is megszerezték, fontos három ponthoz jutva.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

A mieink csütörtöki edzését megelőzően Lipcsei Péter szakvezető mondta el a várakozásait az összecsapásról.

– Nem vagyunk könnyű helyzetben, sok a sérültünk, ezért csak három cserénk lesz. Sajnos nem is vagyunk jó passzban, négy vereség van a hátunk mögött. Az utolsó négy fordulót jól szeretnénk zárni, és a hátralevő két hazai mérkőzésünket maximális pontszámmal akarjuk hozni. A tavaszihoz képest sokat erősödött a Dunaújváros, rutinos játékosokat igazoltak, és volt már bravúros meccsük, mint például, amikor a Baját 3-1-re megverték. Ettől függetlenül nem félünk, otthon akarjuk tartani a három pontot.

A mérkőzés:

Ferencváros II. – Dunaújváros-Pálhalma: 2-3 (2-1)
Albert stadion, 150 néző, vezette: Szőts Gergely (Pápai, Galán)

Ferencváros: Hermány – Maróti, Oláh M., Vattai, Tóth A. – Vass, Peszmeg – Papp M. (Pölöskei II. 80.), Nyilasi B. (Antal 70.), Holman – Gárdos (Varga B. 46.)
kispad: Rigó, Nyárasdi
edző: Lipcsei Péter

Dunaújváros-Pálhalma: Abu – Nagy A., Salamon, Beleuc, Szolomájer – Urbán P. (Sziládi 73.) – Márki (Kocsis Gergő 62.), Vörös (Bezerédi 66.), Perovics – Kocsis Gábor, Godslove
kispad: Kaszás, Berényi, Szabó Cs., Bartus
edző: Jakab Elek

Gól: *Holman (2.), Papp M. (33.) illetve Godslove (6., 86.), Perovic (78.)
Sárga lap: Oláh M. (72.) illetve Perovic (23.), Godslove (37.)

NB II-es csapatunk ma délután a Dunaújváros Pálhalma csapatát fogadta hazai pályán. A mieink Gárdos találatával szereztek vezetést (1-0), de a folytatásban a vendégek kiegyenlí­tettek (1-1). A játékrész folytatásában csapatunk jól járatta a labdát, és egy remek jobb oldali beadást követően Papp tanárian fejelt a hálóba (2-1), a labda még a kapufát is érintette.

A fordulást követően főként a mezőnyjáték dominált. A vendégek egy védelmi megingást követően a 74. percben kiegyenlí­tettek, í­gy az utolsó negyedórának 2-2-es döntetlennel vágtak neki a csapatok. A hajrá sajnos nem sikerült jól, az újvárosiak a találkozó legvégén még egy gólt lőttek, í­gy 3-2-re megnyerték a mérkőzést.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Ez a mérkőzés bebizonyí­totta, hogy a nyáron nyolc játékosunktól meg kell válnunk.

Jakab Elek: – Világosak a céljaink, s a második félidei játékunkkal meg is valósí­tottuk azokat.

* A Fradi hivatalos honlapja Gárdosnak adta a gólt.

(A Ferencváros hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ