2012.V.16. Jubileumi mérkőzés, Siklós – Ferencváros: 1-6

Ahogy várni lehetett, nagy sikert aratott az NB I-es Ferencváros labdarúgócsapatának vendégjátéka, 700-an voltak kí­váncsiak a hí­rverő mérkőzésre, amelyet a vendég zöld-fehérek a házigazda Thermal-Spa Siklós FC ellen 6-1-re megnyertek.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

– Méltó módon akarjuk megünnepelni a sportkörünk centenáriumát, már most komoly az érdeklődés a megye minden részéből a hí­rverő mérkőzés iránt – közölte lapunkkal Hirdi Attila, a Thermal Spa Siklós FC elnöke. – A jövőben a siklósi sporttelep Mehring Lajos nevét viseli, az emlékének tisztelegve e napon tartjuk a létesí­tményben a névadó ünnepséget. A városvezetéssel összhangban gyermekfocival, lovasbemutatóval és számos más kí­sérőrendezvénnyel készülünk, igazi népünnepéllyel, futballmajálissal szeretnénk kedveskedni a siklósiaknak, a környékbelieknek és a messzebbről Siklósra látogató futballszerelmeseknek.

Az utazó keret: Jova, Kunsági, Gyenes (kapusok), Balog Z., Sváb, Fülöp N., Klein, Grúz, Vattai, Rósa, Kulcsár D., Jovanovic, Lisztes, Junior, Batik, Zsivóczky, Beliczky, Gárdos, Holman, Nyilasi B., Pölöskey, Simic, Oláh L., Varga B. (mezőnyjátékosok)

A mérkőzés:

Siklós – Ferencváros: 1-6 (0-2)
Siklós, 700 néző

Siklós:

Ferencváros:

I. félidő: Gyenes – Fülöp N., Klein, Balog Z., Sváb – Jovanovic, Batik, Junior, Simic – Oláh L., Pölöskey
II. félidő: Kunsági – Kulcsár D., Vattai, Batik, Zsivóczky – Holman, Lisztes, Nyilasi B., Rósa – Gárdos, Varga B.

Gól: Rósa (2), Simic, Oláh L., Nyilasi B., Varga B.

Nem éppen májusi napsütésben, pár perc csúszással kezdődött a Thermal Spa Siklós és a Ferencváros mérkőzése. Csapatunk jól kezdett már az ötödik percben Fülöp Noel beadását Simic fejelte a bal alsó sarokba (0-1). A félidő második gólját pedig Oláh Lóránt szerezte (0-2).

A meccs félidejében lovagi bemutató szí­nesí­tette a programot. Középkori harcosok ví­vtak a pálya szélén, majd lovas huszárok mentek egy kört. A félidőben szinte teljes sort cserélt csapatunk.

Szerencsére jól kezdtük a második félidőt is. Az ötödik percben Varga Bence beadását Rósa Dénes tette a bal alsó sarokba (0-3). A félidő második gólját Nyilasi Bálint lőtte (0-4), majd az ellenfél szépí­tett (1-4). A játékrész harmadik ferencvárosi gólját Varga Bence lőtte a kapuba (1-5). A kapusról kipattanó labdát a folytatásban a jól érkező Rósa Dénes vágta a jobb sarokba – ez volt a mérkőzés utolsó találata. Végül 6-1-re nyertük a találkozót.

Sajnos egy súlyos sérülés is történt a mérkőzés során, az ellenfél egyik játékosát mentő vitte el a helyszí­nről, a járomcsontja tört egy ütközés során. A centenáriumi mérkőzést követően a helyi szurkolók autogrammért és közös fotózásért rohanták meg játékosainkat. A találkozó végén csapatunk a visszatért a szállodába egy közös vacsorára, a fiúk holnap délelőtt még Siklóson edzenek egyet, és csak azt követően térnek vissza Budapestre.

További képek itt és itt …

(A Ferencváros hivatalos honlapja és a bama.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ