2012.V.5. NB II., Kozármisleny – Ferencváros II.: 2-0

Az NB II-es bajnokság Nyugati csoportjának 26. fordulójában kétgólos vereséget szenvedett második csapatunk a Kozármisleny otthonában.

Kozármisleny – Ferencváros II.: 2-0 (1-0)
Kozármisleny, 400 néző, vezette: Kovács Gábor (Kis Z., Becséri)

Kozármisleny: Sólyom (Helesfay 86.) – Tasselmájer, Kovács T., Fellai, Kiss M. – Pintér, Koller – Zsdrál (Karacs 46.), Wittrédi, Rácz – Gyánó (Vég 74.)
kispad: –
edző: Márton Gábor

Ferencváros: Kunsági – Maróti, Nyárasdi, Vass, Tóth A. – Peszmeg – Holman, Antal (Kleizer 62.), Nyilasi B. (Pölöskei II. 62.), Papp M. (Erdei V. 78.) – Abdi
kispad: Rigó, Erdei G., Oláh M.
edző: Lipcsei Péter

Gól: Wittrédi (25.), Rácz (82.)

A gólok:

A 25. percben Rácz által szélről bepasszolt a labdát Gyánó az érkező Wittrédi elé tálalta, aki átvette majd a rövid sarkon érkező Kunsági mellett a hosszúba lőtt. 1-0.

A 82. percben Rácz kapott egy hosszú indí­tást, nagyszerűen vette át a labdát, majd a 16-oson belül megcsinált egy visszacselt, majd az érkező Kunsági mellett a hosszú sarokba lőtt. 2-0.

További képek …

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Márton Gábor: – Kicsit nyögvenyelősre sikeredett a mérkőzés, mert akadozott a játékunk. Igazából egy nagyon vékony kerettel tudtunk ma kiállni, csupán 2 mezőnycserénk volt, a 3. játékosunk Berek Péter bemutatkozása elmaradt, mert az ő igazolását elvitték, pedig szerettem volna pályára küldeni. A kevés csere miatt nem nagyon tudtunk változtatni, meg volt kötve a kezünk. Ennek ellenére sokat tettünk azért, hogy megnyerjük a meccset. Úgy gondolom, minden játékosom egytől-egyig maximális elismerést érdemel. Adott helyzetben mindenkire lehet számí­tani. Úgy érzem, hogy abból sincs sértődés, ha olyan embert kell lecserélnem, mint pl. Gyánó Szabolcs. Szabi játékával elégedett voltam, sajnos a gól nem jött ma neki. A csere nem a személye ellen szólt, de úgy éreztem ott kell váltani, és úgy láttam, hogy ő ezt zokszó nélkül fogadta. Gratulálok a csapatnak, bí­zom benne, hogy a jövő héten folytatjuk a remek szereplésünket.

Lipcsei Péter: – A második félidő alapján kiegyenlí­thettünk volna. A Kozármislenynek két gólszerzési lehetősége volt, ebből kétszer betalált, ennyivel volt jobb nálunk.

(A Kozármisleny hivatalos honlapja és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ