2012.VI.2. NB II., Tatabánya – Ferencváros II.: 3-3

W_tatabánya-ftcAz NB II-es bajnokság Nyugati csoportjának 30. fordulójában csapatunk 3-3-as döntetlent játszott a Tatabánya otthonában.

Tatabánya – Ferencváros II.: 3-3 (1-3)
Grosics stadion, 500 néző, vezette: Ákos Dávid (Gyürüsi, Aradi)

Tatabánya: Dombai A. – Almási (Béres F. 46.), Böjte, Izing, Szekér – Móri (Lajtos 56.), Kovács I., Deme, Weitner – Sitku, Farkas J.
kispad: Boros T., Simkó, Domokos, Milanovic, Kiprich D.
edző: Kiprich József

Ferencváros: Rigó – Fülöp N., Vattai, Batik, Tóth A. – Kleizer (Pölöskei II. 81.), Peszmeg, Vass (Gárdos 46.) – Holman, Varga B. (Nyárasdi 63.), Papp M.
kispad: Hermány, Oláh M.
edző: Lipcsei Péter

Gól: Farkas J. (39.), Lajtos (61.), Béres F. (87.) illetve Kleizer (3.), Papp M. (15., 44.)
Sárga lap: Béres F. (51.), Izing (72.), Sitku (90+1.), Deme (90+3.) illetve Varga B. (47.), Gárdos (72.), Pölöskei II. (90.), Batik (90+2.)
Kiállí­tva: Farkas J. (90+3.)

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Kiprich József: – Csak a második félidőben játszottunk jól. Megnyerhettük volna a mérkőzést, de tizennégy zöld ellen ez nem sikerült.

Lipcsei Péter: – Minden dicséret megilleti csapatomat, mert egy nagyon jó Tatabányától sikerült pontot rabolnunk.

*

Tegnap került megrendezésre a Ferencváros NB II-es csapatának évzárója. A rendezvényen természetesen a játékosok mellett a szakmai stáb tagjai is részt vettek. A délután során Lipcsei Péter vezetőedző értékelte a csapat teljesí­tményét.

– Két éve dolgozol a csapat élén. Mit gondolsz, a tavalyi évhez képest miben fejlődött a gárda?
– Mentalitásban és rutinban mindenféleképpen előrébb léptünk. A tavalyi 12. helyezéshez képest idén a 10. helyen zártunk, tehát jobb eredményt értünk el. Ennek ellenére van hiányérzetem, mert volt, hogy egymás után hat vereséget szenvedtünk. Azt gondolom, hogy elsősorban a játékosok fejében kell rendet tenni. Ha ők is százszázalékosan futballisták akarnak lenni, akkor sokat kell változtatni a csapatszellemen.

– Összességében hogyan értékeled ezt az évet?
– Az egyik szemem sí­r, a másik nevet. Két helyet sikerült előre lépnünk, de ahogy már emlí­tettem, vannak még hiányosságok. Sok vereségünk volt, majdnem minden második meccset elvesztettünk és sok gólt kaptunk, ötvennégyet. Éppen ezért egy stabil védelem kialakí­tását tervezem a következő szezonban.

– Vannak olyan játékosok, akik kiemelkedően teljesí­tettek?
– Megemlí­teném Varga Bencét, Vass Mátét és Holman Dávidot. Varga 11 gólt lőtt, ez az NB II-ben egy nagyon jó teljesí­tmény. De eléggé hullámzó a teljesí­tmény, a cél az lenne, hogy elérjük a középső szint tetejét és folyamatos jó játékot, jó teljesí­tményt tudjunk kialakí­tani. Én is erre készülök, folyamatosan képzem magam, tanulgatok, különböző szakemberektől gyűjtöm az információkat.

(A Ferencváros és a Tatabánya hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.19. 20:15, M4 Sport
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
Categories
04.15. 00:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső