2012.X.13. LK, Kecskeméti TE – Ferencváros: 2-2

A labdarúgó Ligakupa 4. fordulójában a Ferencváros 2-2-t játszott a KTE otthonában, ezzel továbbra is vezeti csoportját a hét ponttal rendelkező hazaiak előtt.

Kecskeméti TE – Ferencváros: 2-2 (2-1)
Kecskemét, 1.000 néző, vezette: Szilasi Szabolcs (Gyürüsi, Aradi)

Kecskeméti TE: Borszéki – Sós, Vaskó, Póti, Forró (Tarabai 68.) – Ramos, Patvaros – Bertus (Farkas B. 79.), Litsingi, Jorginho – Salami (Dosso 63.)
kispad: Antal, Koszó, Di Chiara, Nagy P.
vezetőedző: Horváth Ferenc

Ferencváros: Ranilovic – Alempijevic, Klein (Orosz M. 46.), Otten (Beliczky 90+1.), Sváb – Gyömbér, Cukic – Somalia, Böde, Jenner – Máté (Ionescu 46.)
kispad: Gyenes, Peric, Busai, Grúz
vezetőedző: Ricardo Moniz

Gól: Salami (10.), Litsingi (15.) illetve Jenner (36.), Ionescu (61.)
Sárga lap: Forró (65.) illetve Cukic (64.), Jenner (80.)
Kiállí­tva: Vaskó (90.)

A 10. percben Listingi labdájára Salami startolt megelőzve Kleint, a támadó 11 méteres lövése pont úgy pattant meg a védőn, hogy az Ranilovic keze fölött elsuhanva a jobb kapufáról a hálóba pattant, 1-0. Öt perc múlva Litsingi lépett be egy remek Sós-átadásra a védők közé, és a kivetődő Ranilovic fölött átbökte a labdát, 2-0. A 36. minutumban szépí­tett a Fradi: Jenner lőtt kapura egy szabadrúgást 32-33 méterről, a labda a meglepett Borszéki mellett a jobb alsóba surrant, 2-1. A 43. percben Salami tálalt Litsingi elé, aki 10 méterről, senkitől sem zavartatva, középről az égbe lőtt.

A szünetben kettőt is cserélt Ricardo Moniz. A megsérült Klein valamint Máté helyére Orosz és Ionescu érkezett.

A 47. percben Ionescu adott egyből egy forintos labdát, Jenner lefutotta Forrót, de a kimozduló Borszékit találta el. A 61. minutumban gyönyörű góllal egyenlí­tett a Fradi: Ionescu vett át a levegőbe felugorva mellel egy rosszul, középre kifejelt labdát, majd még mielőtt az leesett volna, ballal, 19 méterről a bal felsőbe zúdí­totta, 2-2. A 84. minutumban Sós jobbról belőtt labdáját Tarabai helyezte 12 méterről a felsőlécre. A 89. percben Böde beadása után Orosz tüzelt kapásból, Borszéki azonban védett. A rendes játékidő utolsó percében Vaskót állí­totta ki a játékvezető, amiért nyújtott lábbal lépett oda Cukicnak.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Horváth Ferenc: – Jól játszottunk az első félidőben, a végére azonban elfáradtak fiatal játékosaink.

Ricardo Moniz: – Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, de a második félidőben tették a fiúk a dolgukat.

Andrei Ionescu, Orosz Márk:

(Az nso.hu, a pepsifoci.hu, a Ferencváros és a Kecskemét hivatalos honlapja, valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ