2012.XI.2. NBII, Ferencváros II. – Cegléd: 5-4

Második csapatunk kétgólos hátrányból fordí­tott és gyűjtötte be mindhárom bajnoki pontot hazai pályán a másodosztályú bajnokság 12. fordulójában. Lipcsei Péterék a 8. helyre léptek előre a tabellán.

Ferencváros II. – Cegléd: 5-4 (2-3)
Albert stadion, 200 néző, vezette: Pintér Csaba (Huszár, Kiss I. Balázs)

Ferencváros II: Rigó – Simita, Grúz, Erdei G., Birtalan – Vass (Batik 77.), Busai – Hakola (Gárdos 37.), Nyilasi B. (Nehéz 58.), Holman – Beliczky
kispad: Hermány, Kleizer, Vattai, Peszmeg
edző: Lipcsei Péter

Cegléd: Bácskai – Robson, Koncz Zs., Farkas I., Juhász D. – Csurka Á. (Halgas 67.), Kenderes, Nagy L., Skunc – Kormos (Markó 84.), Medgyesi (Balog M. 74.)
kispad: Miski, Miklósvári, Brdaric, Eke
edző: Ványi Zsolt

Gól: Holman (5., 81.), Beliczky (17.), Gárdos (62.), Batik (90+1.) illetve Kormos (4.), Koncz Zs. (9. – 11-esből), Csurka Á. (40.), Medgyesi (57.)
Sárga lap: Birtalan (8.), Holman (78.) illetve Skunc (16.), Halgas (77.)

A mérkőzés gyors gólváltással kezdődött: egy eladott labdát Kormos kaparintott meg a 4. percben, majd a kapunkba lőtt (0-1), de az 5. minutumban Holman – Beliczky remek passzát követően – kiegyenlí­tett (1-1). A 9. percben a vendégek büntetőt kaptak, amit Koncz Zsolt értékesí­tett (1-2), de a válaszra ismét nem kellett sokat várni: a 17. percben Beliczky lépett ki a bal oldalon, majd szinte az alapvonalról a hálóba lőtt (2-2). Ezt követően kiegyenlí­tett játék folyt a pályán, Lipcsei Péter, valamint a Cegléd csapata előtt is akadtak lehetőségek. A félidő hajrájában egy védelmi hibát követően Csurka lőtt a hálónkba, í­gy a szünetre a Cegléd 3-2-es előnnyel vonulhatott.

A fordulást követően küzdelmes játék alakult, majd ismét a Cegléd bizonyult eredményesnek: Medgyesi lőtt éles szögből a kapunkba (2-4). A mieink a negyedik kapott góltól sem törtek össze, és Gárdos találatával 3-4-re visszahozták a meccset. Fiataljaink ezt követően sem hagytak fel a támadásokkal. A 81. percben egy oldalról elvégzett szabadrúgást követően Holman fejelt a ceglédi kapu jobb oldalába (4-4). A csereként beállt Batik Bence a hosszabbí­tásban megszerezte csapatunk ötödik gólját, í­gy a mieink végül egy egészen kivételes mérkőzésen 5-4-re győzött!

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Parádés győzelmet aratott a csapat, négy kettes hátrányból sikerült visszakapaszkodnunk, minden dicséret kijár a játékosoknak. Már a Vác ellen is remekül játszottak a srácok, akkor is egy kiváló ellenfelet sikerült legyőznünk. Ugyanezt tudom mondani most is. A legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot, és ezzel egy újabb győzelmet sikerült aratnunk.

Holman Dávid: – Nagyon boldog vagyok a mai győzelmet követően, nagyot küzdött a csapat. A mai siker is megmutatja, hogy mekkora tartásunk van, szeretnénk az elkövetkezendő négy-öt mérkőzést is behúzni. Gratulálok a csapatnak a mai győzelemhez! Egy nagyon komoly gödörből jöttünk ki, küzdünk tovább, szeretnénk minél több pontot szerezni a téli szünetig

Ványi Zsolt: – Ha döntetlent érünk el, akkor is csalódott lettem volna. Olyan gólokat kaptunk, amilyenek még ebben az osztályban is megengedhetetlenek.

(A Ferencváros és a Cegléd hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111011100ejegyzéshez

  • A mérkőzés játékvezetőjének Pintér Csabának gratulálok.Kí­vánom, hogy a jővöben sok, ilyen gólok-
    ban gazdag mérközést vezessen !

    Aláí­rás : A Csaba nagybátyja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ