2013.II.11. Ferencváros – FC Brasov: 0-0

Csapatunk gólnélküli döntetlent játszott a Brassóval.

Ferencváros – FC Brasov: 0-0
Belek

Ferencváros: Jova – Somalia, Besic (Józsi 67.), Junior Fell (Batik 46.), Sváb (Orosz M. 46.) – Gyömbér, Cukic (Erdei V. 81.) – Jenner (Hakola 81.), Peric, Martinus (Csilus 62.) – Böde
vezetőedző: Ricardo Moniz

FC Brasov:
I. félidő: Mutu – Velayos, Oltean, Machado, Cr. Ionescu – Enceanu, Moraru, B. Mdeira, Tatar – Danquah, Paun
II. félidő: Mutu – Vagner, Barbu, Cr. Munteanu, Dumbrava – Viveiros, Mateiu, Dias, I. Popa – Batin, Ayhan
vezetőedző: Adrian Szabó

Sárga lap: Józsi (70.)

Ricardo Moniz a kezdőcsapatba jelölte Quenten Martinust is, aki a Sparta Rotterdamtól érkezett és csapatunkkal készül a törökországi edzőtáborban.

Jókora késéssel, 16.24-kor elkezdődött a mérkőzés, az első percekben a vendégeknél volt a labda. A 9. perc környékén Peric csí­pett el egy rossz kirúgást, de a védők még időben menteni tudtak előle, í­gy nem alakult ki helyzet. A 15. percben Jenner szánta el magát lövésre, de az ellenfél kapusa hárí­tott. Az első 20 perc során nem alakult ki nagyobb helyzet. A találkozó ezen szakaszában nagy volt az iram, de kevés a helyzet. A 26. percben korábbi játékosunk, Danquah lőtt, de Fell még időben blokkolni tudott. A 35. percben egy kutya szaladt a pályára, de Jova Levente megszelí­dí­tette, a gazdája pedig levitte a pályáról. Gond nélkül folytatódott a mérkőzés. A félidő hajrájában Jenner beadása okozott zavart a brassói kapu előtt, majd Jova hárí­tott egy életerősnek egyáltalán nem nevezhető lövést.

A szünetben Batik és Orosz álltak be. Az újrakezdést követő percekben Cukic lövését blokkolták. A második félidő eleje is inkább a küzdelemről szólt, mint a szép játékról, és a helyzetekről. A 60. percben a fiatal Csillus folytatta a játékot Martinus helyén. A folytatásban Jova kapuja mellett szállt el egy fejes, majd Peric lőtt a kapu fölé. A 80. perc környékén előbb Böde feje fölött nem sokkal szállt el egy beadás, majd lövőhelyzetben szerelték. Az utolsó tí­z percre Erdei és Hakola álltak be. Az utolsó percekben mindkét védelem magabiztosan állt a lábán, ezért nem forogtak veszélyben a kapuk.

További képek itt …

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Ricardo Moniz: – Nagyon elégedetlen vagyok. Nagyon kevés helyzetet dolgoztunk ki, ez volt az egyik leggyengébb meccsünk eddig. Nagyobb probléma, hogy a két szélsőnk, Jenner és Martinus nem voltak jó kapcsolatban a középpályásokkal. Kevés labdát kaptak. Mivel Böde és Peric kevesebbszer tudták belül megtartani a labdát, fontos lett volna, hogy minél több labda érkezzen oldalról a tizenhatoson belülre. Ez nem sikerült, nem találtuk a megoldást.

Gyömbér Gábor, Józsi György:

(A Ferencváros és az FC Brasov hivatalos honlapja valamint a csakfoci.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ