2013.II.14. Ferencváros – MFK Kosice: 1-1

Csapatunk utolsó törökországi felkészülési mérkőzésén is döntetlent játszott.

Ferencváros – MFK Kosice: 1-1 (0-1)
Belek

Ferencváros: Jova (Ranilovic 46.) – Csilus, Batik, Gyömbér, Sváb (Erdei V. 80.) – Cukic (Gárdos 46.), Józsi (Peric 46.) – Jenner (Orosz M. 46.), Somalia (Hakola 63.), Martinus (Bokányi 63.) – Böde (Kovács K. 63.)
További csere: Nagy E.
vezetőedző: Ricardo Moniz

MFK Kosice: Ružinský – Mik. Tóth, Ostojič (Pilipčuk 60.), T. Huk, Pavúk – K. Kuzma – Gál-Andrezly, Karaš, Skvaší­k (Krištan 60.), TrebuŠˆák (R. Jano 60.) – K. Diaby
vezetőedző: Ján Kozák

Gól: Somalia (52.) illetve Gál-Andrezly (12.)
Sárga lap: Csilus (42.), Peric (79.), Bokányi (86.) illetve Trebunak (51.)

Ricardo Moniz kezdőcsapatában helyet kapott a fiatal Csilus Tamás is. A kispadon az U19-es csapat tagjai mellett U17-es csapatunkból Kovács Krisztán is nevezve lett a találkozóra.

A mieink zöld-fehérben, a kassaiak sárga-kékben léptek pályára. Az első percekben a kassaiak domináltak, ami sajnos az eredményben is megmutatkozott, mivel a 12. percben megszerezték a vezetést (0-1). A gólt követően a mieink átvették a kezdeményezést, és nyomás alá helyezték a kassaiakat. A korábbi meccsekhez hasonlóan ezen a találkozón is több kemény összecsapást láthattunk. A 30. perc környékén már egyértelmű volt a mieink fölénye. Ekkor egy szögletet követően a kassaiak a kapu torkából rúgtak ki egy labdát – közel volt az egyenlí­tés. A folytatásban is a mieinknél volt többet a labda, de a szlovákok masszí­van védekeztek. A félidő hajrájához közelí­tve sem lett több helyzet, mint a mérkőzés korábbi szakaszaiban. A mieink támadásban kissé pontatlanok voltak, í­gy igazán nagy lehetőség sem akadt a kassaiak kapuja előtt.

A szünetben Ranilovic, Orosz, Peric és Gárdos állt be csapatunkba. Az 50. percben Böde lövésénél kellett hárí­tania a szlovákok kapusának. Az 52. percben Somalia fejelt le a földre egy Peric által megmentett, majd visszatett labdát, a sárga-kékek kapusa már nem tudott hárí­tani, í­gy csapatunk egyenlí­tett (1-1). A 63. percben Hakola, Bokányi, és Kovács Krisztián állt be. Öt perc múlva Hakola hozta nagy helyzetbe Pericet, de szerb játékosunk lövése nem találta el a kaput – nagy lehetőség volt. A 74. percben a fiatal Bokányi vállalkozott lövésre, de a kassaiak kapusa a helyén volt. A 80. percben Erdei Vince folytatta Sváb Dániel helyén és időközben Nagy Erik is pályára lépett – derült ki a rádióközvetí­tésből. A 85. minutumban Pavuk beadása után a bevetődő Karas lábáról került a kapu mellé a labda. Az záró tí­z percben is mindent megtettek a mieink a gólszerzés érdekében, de újabb gól nem született, í­gy utolsó törökországi mérkőzésünket 1-1-gyel zártuk.

További képek itt …

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Ricardo Moniz, Batik Bence, Gárdos András:


(A Ferencváros és az MFK Kosice hivatalos honlapja valamint a csakfoci.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15. M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ