2013.IX.8. Vojvodina – Ferencváros: 1-1

20130908-vojvodina-dialloCsapatunk döntetlent ért el a Vojvodina ellen. Jobb gólkülönbségünknek köszönhetően mi nyertük meg a tornát.


Vojvodina – Ferencváros: 1-1
Temerin, 1.200 néző, vezette: Robert Kiš-ÄŒepegi

Vojvodina: Popović, Vulićević, Leković, Barić, Vuković, Tumbasević, Vranješ, Alivodić, Denković, Nastić, KaluÄ‘erović
vezetőedző: Marko Nikolic

Ferencváros: Kurucz – Jovanovic, Mateos, Gerson, Bönig – Cukic, Józsi – Valpoort, Buzsáky, Holman – Diallo (Busai 29.)
vezetőedző: Ricardo Moniz

Gól: Vranjes (39. – 11-esből) illetve Diallo (12.)

20130908-vojvodina-buzsaky

Buzsáky Jenner “álnéven” mutatkozott be zöld-fehérben

Az első tí­z percben kiegyenlí­tett küzdelem zajlott a pályán. A negyedik percben Holman beadása jelentett veszélyt, de igazán nagy helyzet nem alakult még ki. A tizenkettedik percben Buzsáky remek beadását követően Diallo a bal alsó sarokba fejelte a labdát, 1-0. Az első negyedóra végén a Vojvodina majdnem kiegyenlí­tett, nem sokkal később Buzsáky tizennyolc méterről leadott lövését kellett védenie a szerbek kapusának. A huszonharmadik percben egy egyéni hibát követően a Vojvodina ismét majdnem egyenlí­tett, szerencsére Kurucz egy remek védéssel elhárí­totta a helyzetet. Négy perccel később Valpoort került helyzetbe, a szerbek kapusa azonban hárí­tott. A mérkőzésen nagy iramot diktált mindkét csapat. A huszonkilencedik percben Diallo rúgást kapott a lábára, szakvezetőnk inkább a csere mellett döntött, í­gy Busai állt be a helyére. Nem sokkal később Buzsáky lőtt ballal tizenhat méterről, a Vojvodina kapusának sikerült hárí­tani a lövést. A harminckilencedik percben egy lerántást követően büntetőt kapott az újvidéki csapat, amelyet Vranjes higgadtan értékesí­tett, í­gy 1-1 a mérkőzés állása. A folytatásban az eredmény már nem változott, í­gy egy küzdelmes hajtó meccsen döntetlent játszott a Ferencváros a Vojvodinával.

A torna utolsó mérkőzésén 2-0-ra győzött a Vojvodina a Temerin ellen, í­gy a jobb gólkülönbségnek köszönhetően a tornát a Ferencváros nyerte meg.

További képek …

20130908-vojvodinaVégeredmény:

1. Ferencváros
2. Vojvodina
3. Temerin
4. Zákányszék

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Ricardo Moniz: – Elégedett vagyok, mert elvégeztük a küldetésünket. Úgy érzem, hogy két szórakoztató mérkőzést játszottunk, a közönség ezáltal jól érezte magát ezen az érzelemdús délutánon. Igyekeztünk mindent megtenni a boldogságukért, számomra hatalmas ajándék volt, hogy itt is mennyien szeretik a klubunkat. Fontos, hogy a csapat minél jobban összerázódjon a Pápa és az Újpest elleni bajnokikat megelőzően. Magyarországon élek, és ebben az országban is dolgozom. Természetesen tisztában vagyok az ország történelmével, tudom, hogy miért voltunk itt.

Busai Attila, Vladan Cukic:

(A Ferencváros és a Vojvodina hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2013.IX.8. Vojvodina – Ferencváros: 1-1 bejegyzéshez

  • Csak a tények kedvéért: a Honvéd elleni odavágón szerepelt csapatból négyen játszottak.
    Attól tartok, hogy az a Vojvodina bármelyik magyar csapatot kiverné.

  • Moniz mester nyilatkozata mindent elárul… Végre, hogy egy ilyen külföldi dolgozik Magyarországon, aki tisztelettel jön ide, nem az ajtót berúgva, nagyképűen… Akármi is lesz a vége, mindig tisztelni fogjuk Ricardót, mert Ő is tisztel bennünket… és magyar ember már ennek is örül, ezt is meg tudja becsülni… Egyébként tornát nyertünk, olyat, amilyet, most nem a Penarol vagy a Botafogo volt az ellenfél, mint a 60-as-70-es években, de ki a kicsit nem becsüli… és Moniznak megint igaza volt: OTTANI magyaroknak tudtak a fiúk a jelenlétükkel örömöt szerezni, a tornagyőzelem hab a tortán.. végül is, ez a Vojvodina (becenevén: Vosa), a Vajdaság legnépszerűbb csapata, simán verte ki a Honvéd álnevű Kispestet, vagy 3 hete…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ