2013.VI.1. NB II, Ferencváros II. – Mezőkövesd: 1-4

A labdarúgó NB II Keleti csoport 29. (záró)fordulójában második csapatunk 4-1-es vereséget szenvedett a bajnoktól.

Ferencváros II. – Mezőkövesd: 1-4 (1-1)
Csepel, 200 néző, vezette: Berger József (Horváth Z., Makkosné)

Ferencváros II: Hermány – Kárász, Vattai, Vass, Girán – Peszmeg (Kleizer 77.), Csilus – Popgeorgiev, Majzik (Rigó 55.), Papp M. – Hodgyai (Erdei V. 68.)
kispad: Murai, Kleizer, Nehéz
vezetőedző: Lipcsei Péter

Mezőkövesd: Szántai – Bényei (Olasz D. 57.), Kardos N., Szalai V. (Lakatos B. 80.), Éles – Farkas B. – Hegedűs Cs., Petneházi (Irhás 76.), Bognár I. – Hamar Á., George
kispad: Ficsór, Kemény, Bogdány, Farkas J.
vezetőedző: Véber György

Gól: Hodgyai (13.) illetve Hamar (20., 56. – mindkettőt 11-esből), Olasz D. (77., 86.)
Sárga lap: Kárász (10.), Hermány (20.), Popgeorgiev (23.), Peszmeg (29.), Vass (34.), Vattai (88.) illetve Szalai V. (15.), Farkas B. (33.), Petneházi (36.), Kardos N. (52.)
Kiállí­tva: Hermány (54.)

Az első félidő után még csak döntetlenre állt a Mezőkövesd a Ferencváros II vendégeként, de a szünetet követően már nem ismert kegyelmet Véber György legénysége, és újabb három gólt szerezve fölényes győzelemmel nyert meg az NB II Keleti csoportját!

Az első játékrészben Hodgyai találata után Hamar Ádám büntetőből egyenlí­tett, a második félidőben elején pedig a hazai kapus, Hermány Bence szabálytalankodott George Menougonggal szemben, í­gy a kövesdiek újabb tizenegyeshez jutottak, mí­g a zöld-fehérek kapusát kiállí­tották. Hamar a második büntetőjét is értékesí­tette, a hajrában pedig a csereként beállt Olasz Dénes is duplázott – előbb a ferencvárosi cserekapust, Rigó Gábort kicselezve lőtt a hálóba, majd a George Menougong, Bognár István, Olasz Dénes összjáték után tett ugyaní­gy –, í­gy végül magabiztos győzelemmel és hárompontos előnnyel jutott fel az első osztályba a matyóföldi legénység.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Elégedett vagyok a csapat egész éves teljesí­tményével, sajnos a végére elfogytunk, ezen a mérkőzésen csak három cserém volt, számunkra nem is volt több a találkozóban.

Véber György: – Idegesen kezdtük a mérkőzést, amit a jól játszó Fradi kihasznált, de a második félidőben a kiállí­tás és az újabb büntető mindent eldöntött.

(A Ferencváros és a Mezőkövesd hivatalos honlapja, az nso.hu, és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ