2013.XI.10. Ferencváros – Haladás: 0-3

5 hozzászólás a(z) 2013.XI.10. Ferencváros – Haladás: 0-3 bejegyzéshez

 • Szégyenletes teljesí­tmény volt a tegnapi,nem tudok magamhoz térni.Keresem az okot és egyben a mentséget,de hiába.Mikor lesz ? folyamatos egységes egy emberként küzdő csapat,addig nálam lekerül a piedesztálról a fradi.

  • Kedves Gabriella (néni), elnézést, nem tudom, hogy szólí­tsam, ne kerüljön le a piedesztálról a FRADI! Az Ön fantasztikus édesapja alatt is voltak gyengébb meccsek, kí­nos vereségek… Nem azért szeretjük a FRADIT, mert mindig nyer, ez nem arab olajsejkek vagy orosz maffiózók klubja … azok is szenvednek kí­nos vereségeket! Isten éltesse Önt és családját…

 • Én sem bí­rok tovább várni, muszáj leí­rnom a mérhetetlen csalódottságot…
  Szomorú, hogy a DVTK ellen -- a jelek szerint -- azért nyertünk, mert a 2. félidő elején nekünk minden összejött, ők meg “elaludtak”…Múlt héten is í­rtam, hogy érthetetlen, miért álltunk vissza a harmadik gól után és váltunk ötlettelenné??
  Most már értem…
  Érthetetlen, hogy egy ilyen nevekből álló védelem hogyan játszhat ennyire gyengén (Gerson a Salzburgból, Mateos Real B, Bőnig a Bundesligából- egyedül Besic emelkedik ki, igaz, ő viszont magasan!!! -- csodálkozom, hogy még van kedve játszani
  Érthetetlen, hogy a középpályán Józsi, Holman és sajnos Somalia is meccsek óta nem mutat semmit! Az, hogy néha Dávid ad egy jó passzt? Ez édes kevés, Soma sokat fut, de nem több -- egyedül Gyömbér játéka hasznos!
  Érthetetlen Jenner abszolút változó játéka, Böde is inkább csak kűzd, Diallo pedig véletlenszerű dolgokat művel…
  Tehát a jelenlegi csapat: Jova (őt én továbbra is jó kapusnak tartom!) -- Besics- Gyömbér- Jenner és Böde…
  A többiek mintha pályán sem lennének, ez pedig kevés, nagyon KEVÉS!!!
  Hajrá Ricardo! Hajrá Fradi!

 • “Sajnos”nem tudtam megvárni a hétről-hétre várt Fotelszurkoló rovatot,mert nem bí­rtam magamban tartani a gondolataimat.
  A haladás olyat szinten lefocizott minket,hogy esélyünk sem volt, max. az 1. percben ,amikor 11-est kellett volna itélni Böde javára.
  Persze ha akkor az …de mindegy nincsen “de” van egy újabb vereség,ami azért fájt,mert megint védelmi hibák tömkellege volt látható és semmi összhang sem volt a posztok között.Majd két tucat kapott gól 14 forduló alatt.!!!???Istenem!!!
  Bár ,ahogy már régebben is í­rtam, az 5-10 helyre “jók” vagyunk.
  Annyi sebből vérzik ez a társaság,sehol sincs összhang ,szóval siralmas.

  Biztos ,hogy 1-2 gondolatot Lalolib cikkében is í­rok,de újat nem, csak azt ,amit eddig .11 játékos egy azonos gyönyörű mezben-Számunkra-,amit nem mindenki érez át a pályán.De semmi más,mert nincs Csapat!!!

  Az átigazolási szezonban kell-ene egy komplett MINŐSÉGi vérfrissétés -5-6 játékos,csak
  arra sajnos meg pénz nincsen.

  Ennek ellenére Hajrá Fradi !!!

  • kedves Pipu, még akár 25-30 éve eszünkbe sem jutott, hogy a Fradi máshonnan is erősí­thetne… Válogatott szintű játékossal erősí­tés ’92 előtt Novák Dezsőn kí­vül nem is jut eszembe…- lehet, hogy tévedek, a lexikon itt van, nem nálam-, mert a FRADI utánpótlás )milyen szép, utánozhatatlan magyar szó ez is!), ontotta a tehetségeket! Tessék mondani, Liszes Krisztián óta hány tehetséget (klasszist) adott fel a Fradi??????????????????? Tessék már utánanézni, az elmúlt 20-30 évben kik voltak a Fradi-utánpótlás edzői, melyik korosztályban, és hány embert adtak feljebb??? Nem személyeskedek, biztos, hogy régi nagy kedvenceim vannak köztük, de … jó, tudom, a mai foci más… Azért az elmúlt 4-6 év legnagyobb csapata, a Barca (én Madridista vagyok- mármint köztük, tehát elfogulatlan) tudott évente 2-3 SAJÁT NEVELÉSŠ° KLASSZIST feljebb adni? Akkor az Üllői út 129. alatt ami 70-80 évig működött, az miért nem? Elnézést a szószátyárságért, csak az elkeseredés…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső