2014.V.3. NB III, Ferencváros II. – Hajdúböszörmény: 0-1

fradi_cimer

Újabb vereség

A 26. fordulóban kieső helyre került a második csapat

Ferencváros II. – Hajdúböszörmény: 0-1 (0-0)
Népliget, 100 néző, vezette: Farkas Mátyás (Horváth Z., Szeles)

Ferencváros II.: Rácz – Simita, Gyurácz, Kárász, Pintér D. – Csilus Á., Korkut (Nehéz 72.) – Kónya,  Erdei V. (Popgeorgiev 77.), Girán – Ugrai (Pirik 81.)
kispad: Tiba, Nagy Á., Csilus T., Marcinaskó
vezetőedző: Lipcsei Péter

Hajdúböszörmény: Vasas – Simonka, Hokk, Lovas, Kerek – Szabó M. (Éles 77.), Sigér, Bogdanovic, Andorkó (Entersz 90+2.) –  Perendic, Milovac (Gömze 85.)
kispad: Tömöri, Buka, Hortó
vezetőedző: Igor Bogdanovic

Gól: Milovac (69.)
Sárga lap: Kónya (15.), Gyurácz (37.), Kárász (80.), Simita (86.) illetve Lovas (40.), Andorkó (55.), Perendic (67.), Milovac (70.), Éles (80.)

A HTE szurkolói honlapjának beszámolója:

Az elmúlt hét jó játéka után, amit a Putnok ellen mutatott a csapat és az ott szerzett egy pontnak, igazi jelentősége akkor lehetett , ha a következő fordulóban sikerül legyőzni az FTC fiataljait,í­gy nagy várakozás előzte meg a mérkőzést. Sajnos, nem mindenkire számí­thatott Igor Bogdanovic. Jeremiás Gergő betegség, Holecz Peti családi elfoglaltsága miatt nem tudott a csapat rendelkezésre állni.

A mérkőzést a HTE kezdte és a kezdeti puhatolózást követően a Ferencvárosnak volt először helyzete. A 15. percben Ugrai Roland veszélyeztette a HTE kapuját egy szabadrúgásból, majd a 20. percben Pintér fejesét védte Vasas bravúrral.  Ezek után a HTE percei jöttek, Sigér 22 méterről próbálkozott, majd az első félidő legnagyobb HTE helyzetét hagyta ki Milovac. A 23. percben, egy formás támadást vezetett a HTE és Andorkó remekül ugratta ki Milovacot, aki 100 % -os helyzetben hibázott. Mindkét csapat nyí­ltan vállalta a támadójátékot és sorozatban alakí­tottak ki helyzeteket. így volt ez a mérkőzés 26. percében is, egy Fradi szögletet követően, Nemanja Perendic mentett a gólvonalról. A 38.percben Szabó Marci szabadrúgása borzolta a kedélyeket, majd a 42. percben ismét szabadrúgásból jöhetett a HTE  és a megpattanó labda épp, hogy elkerülte a FRADI kapuját. Az első félidőt egy FTC helyzet zárta, de Vasas Gergő ismét a helyén volt, í­gy gól nélkül ért véget az első félidő, ahol mindkét csapatot dicséret illet a kiemelkedő küzdelemért.

A második félidőt ismét a Ferencváros kezdte jobban. Az 55. percben jutottak szöglethez, ami centikkel kerüli el csak Vasas kapuját. A nagy küzdelem miatt sok volt a szabálytalanság, í­gy a bí­ró is osztogatja a sárga lapokat, mindkét csapatnak. A 63. percben Szabó Marci lőtte telibe a Fradi kapusát, ismét egy í­géretes helyzet marad ki. A Fradi szerette volna már döntésre vinni a meccset, de a HTE állta a sarat,sőt a 69. percben Igor Bogdanovic remekül ugratta ki Marko Milovacot, aki Rácz kapus mellett a hálóba lőtte a labdát, 0-1. A gólt követően kisebb zavar áll be a Fradi védelmében: a 74. percben Andorkó kerül ismét helyzetbe, aki centikkel lőtt csak mellé.  Mindkét csapat cseréket eszközölt, ezzel szeretnék frissí­teni játékukat. A Fradi próbál egyenlí­teni, de csak kisebb helyzetekig jutnak, igazi átütő erő nincs a játékukban, bár Ugrai folyamatosan a leshatáron cirkál, várva egy í­géretes helyzetre. A mérkőzés hátralévő részében mindkét oldalon voltak helyzetek a HTE egy vitatható kezezést reklamált a tizenhatoson belül majd a Fradi pillanatai következtek a mérkőzés hajrájában.  A lefújás előtt még szöglettel jött az FTC, de Vasas Gergőn ezúttal sem tudtak túljárni, aki végig kiemelkedő teljesí­tménnyel védte a HTE kapuját! A lefújást követően nagy volt az öröm a csapatnál és a szurkolóknál, akik hosszú idő után együtt ünnepelték a győzelmet!

Összegzésül elmondható ezen a mérkőzése a küzdelem dominált, ami olykor szép játékkal, akciókkal párosult, amiből most a HTE jött ki jobban. Dicséret illeti minkét csapatot, hogy felvállalták a nyí­lt támadójátékot, aminek a közönség örült a legjobban, mert aki ezt a mérkőzést választotta jól érezhette magát a Népligeti pályán!

(A Ferencváros hivatalos és a Hajdúböszörmény szurkolói honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2014.V.3. NB III, Ferencváros II. – Hajdúböszörmény: 0-1 bejegyzéshez

  • KIESÉS AZ NB III-BÓL:

    10 kieső: A 2013–2014-es NB III-as bajnokság három csoportjának 14-16. helyezettje és a legrosszabb 13. helyezett esik ki a megyei bajnokságba, illetve a budapesti I. osztályú bajnokságba.

    Az NB III-as bajnokságban azonos pontszám esetén a következő kritériumok döntenek (ebben a sorrendben):

    1. a bajnokságban elért több győzelem;
    2. a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
    3. a bajnoki mérkőzéseken szerzett több gól;
    4. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége;
    5. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
    6. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzéseken az idegenben szerzett több gól;
    7. a bajnokság fair play értékelésében elért jobb helyezés;
    8. sorsolás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ