2014.XII.2. LK, Ferencváros – Újpest: 4-1

16 hozzászólás a(z) 2014.XII.2. LK, Ferencváros – Újpest: 4-1 bejegyzéshez

 • Jó volt látni az első félidőt,mert azért a második nem volt ilyen könnyű.Kaptunk is egyet.
  De jó volt,hogy igenis agilisan letámadva meg lehet mindenkit zavarni.Itt persze nem,de más fórumokon megy a mentegetőzés,hogy miért lett ennyi.A lényeg az eredmény,kis idő múlva már “senki” nem fog emlékezni a meccsre ,hanem az eredmény marad meg ,de az örökre.!!!

  Ui.:Nem kifejezetten ide illik,de nagyon elszomorí­t,hogy sokan a világban legyen az sport vagy privát élet elfelejtik honnan jöttek…

  Számomra azok az IGAZI Fradisták(játékosok),akik a “nagy”pénzért mentek el más magyar csapatba,pedig minden csoda 3 napig tart.Tegnap kicsit ezen merengtem és kapásból 6 nevet fel tudtam volna sorolni ez elmúlt 20 évből.

  Hajrá Fradi

 • Ami az erdményen túl örömmel töltött el a helyszí­nen az a remek hangulat volt.Ligakupához mérten szép létszámban és komoly hangerővel hoztuk a dózsa szurkolók (ők is voltak kb.150-en) tudtára,hogy az Üllői úton nincs keresnivalójuk.

 • Az más kérdés, hogy hogy lehet ezer (???) néző egy -angolra fordí­tva- Manch. United -- Liverpool Liga Kupa-meccsen … nyilván más az anyagi, mentális, pénzügyi stb. stb. háttér, de akkor is … még kb. 20 évvel ezelőtt is egy ifi-meccsen JÓVAL többen voltak!!! Kedves Fradista társaim, amí­g el nem jött a szép új világ (nem akarom fényezni a múltat, mert Nálatok, T. Szerkesztőség, szinte minden adat meg van), nos, addig egy jobb megye II-es meccsen volt 1000 néző, bármely megyében … egy jobb megy I-esen meg 1500-2000 … de vissza lehet lapozni kb. 30 évet, amikor az NB III-ban (!!!) -magyarul: harmadosztály, egy Esztergom -- Dorog

 • Üdí­tő kis meccs volt. Bár az első percekben idegeskedtem, de hamarosan kiderült, hogy a lilák fogadkozásának nagyobb a füstje, mint a lángja. Üdí­tő volt nézni, ahogyan csak nyomozták a labdát az első félidőben. A mi fiataljaink pedig valóban élvezték a focit. Busai ellenállhatatlan volt, a „feltámadt” Holman és Csilus ragyogó volt, de a többire sem lehet panasz. Érdekes, hogy Bosnjak jobb volt az első félidőben balszélsőnek, mint a másodikban balhátvédnek.
  És amire már a korábbi LK meccseken is felfigyeltem: amióta Dibusz itt van, Jova rengeteget javult. Sokkal magabiztosabb, bátrabb, és – ami nem mellékes – nagyon pontosak a kirúgásai.
  Csak í­gy tovább, gyerekek!
  Ilyen szép győzelem után a sporiról vagy jót vagy semmit. Tehát semmit…

 • Jó kis edzőmérkőzés volt egy hihetetlenül rosszul játszó Újpest ellen.Nem is értem,hogy lehetnek a tabella elején,a lényeg, a Fradi előtt.Ebből látszik,hogy mennyire kell a szerencse is.Viszont,ha igazságos akarok lenni,mind két csapat tartalékosan állt fel,de még í­gy is a Fradi volt a jobb, a gólok szépek voltak.

 • Csak ismételni tudom az előttem hozzászóló “elvtársakat” -végül is, ELV-társak vagyunk, hisz ELVÜNK: a Fradi MINDEN előtt!!!- … nos, a meccset én sem láttam (az a fránya munka és túlóra), de egy ilyen hí­r mindig csodálatos! Innen tudtam meg, mert pár perce értem haza, és NAGYON jólesik!!! A “Dózsát” megverni felnőtt, junior, kölyökszinten, fociban, pólóban, sakkban, sí­futásban megverni … majdnem egy org.z..s … :mrgreen:

 • A Dózsa verését látni mindig jó érzés! Ezúttal csak TV-n néztem a meccset, de í­gy alkalmam volt a pártatlan Sport1 közvetí­tését élvezni. Szegény nagylány 4:0 után majdnem elsí­rta magát, szerencsére Nyilasi megmagyarázta neki a lényeget… A közvetí­tő állandóan azért “imádkozott”, hogy mikor rúg már egy gólt a Dózsa, hogy legyen esélye a visszavágóra. A játékvezető sem volt velünk. A mieink minden első szabálytalanságért sárgát kaptak, a Dózsából pedig legalább hárman megúszták a második sárgát. Akkor is, Hajrá Fradi! Pénteken győzni kell!

 • Sajnos nem láttam a meccset…és nagyon, de nagyon sajnálom! Egy “dósza-verés” mindig jó esik a Fradista lelkeknek.
  Szerkesztőtársam (Karcsi) meg el mehet jósnak. Mivel állí­tólag véletlenek nincsenek, í­gy az 1975-s Téli Kupa döntőjét csak a jóstehetségének köszönhetően varázsolta elő reggel. :mrgreen:

  • Kb. először jött be 🙂

   • Pedig este nekem is beugrottak ám a reggel olvasottak. 🙂
    Mindenesetre magasra lett a téve a mérce. Ha véletlenül, akkor is: innentől elvárás! 🙂

    • Elég magasra, a bajnoki cí­m magasságáig. Akkoriban, egy zsúfolt őszi szezon után, 11 nap alatt zavarták le a Téli Kupát. Ez idő alatt ötször léptünk pályára…és az első csapat játszott.
     1975 “őszén” (júliustól decemberig 140 nap) összesen 35 mérkőzést játszottunk.

     • Ja, értelek, persze a fiúknál is ez az elvárás játékban és eredményességben is, de én eredendően a Te jóslataidra-előrejelzéseidre-múltbéli párhuzamaid előbányászására gondoltam… Vagy ezt a megjegyzésedet is vegyük úgy? Mert akkor boldog egy májusunk lesz, még ha csodaszámba is menne. 🙂

     • Jaj már, bocsánat, hát persze K@rcsi volt a jós… De ezt a Téli Kupa-boldog szezonzárás párhuzamot bárkitől elfogadom. Már ha bejön.

 • Hát ez rosszul éppen nem esett. 🙂
  Már csak állandósuló hasonló forma kéne az ennél nagyobb téttel menő meccsekre (és derbikre) is.
  Meg hangulat ebbe a vadiúj überklassz arénába…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.10.18:00 M4 Sport 21.ford elmaradt
OLDALAK
04.14.16:30 M4 Sport
04.20.20:00 TV:M4Sport
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ