2015.II.12. Ferencváros – Kecskeméti TE: 3-1 (edzőmérkőzés)

Hatból hat! A Kecskemét sem okozott gondot a Fradinak

Lamah hamar előnyhöz juttatta az időnként szépen játszó csapatát, amely Busai duplájával győzött.
Hatodik felkészülési mérkőzését is lejátszotta a törökországi edzőtáborból hazatérő Ferencváros, a labdarúgó NB I-ben szereplő együttes pedig a Kecskemét ellen is győzött.


Ferencváros – Kecskeméti TE: 3-1 (1-1)
Népliget, ~500 néző

Ferencváros:
I. félidő: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Mateos, Bönig – Somalia, Kukuruzovic – Nagy Do., Gera, Lamah – Böde
II. félidő: Jova – Nagy Dá., Batik, Cukic, Nagy Do. – Gyömbér, Hajnal – Varga R., Busai, Ugrai – Lauth
vezetőedző: Thomas Doll

Kecskeméti TE: Tujvel – Skopljak, Lovrics, Szivacski, Karan (Gyagya 46.), Laczkó (Farkas 46.) – Eninful, Radoja (Csillag 60.), Kitl (Gréczi 46.) – Savic (Novák 46.) – Bebeto (Lévai 55.)
vezetőedző: Bekő Balázs

Gól: Lamah (11.), Busai (52., 53.) illetve Radoja (40.)
Sárga lap: Dilaver (43.), Cukic (84.) illetve Laczkó (43.)

A zöld-fehérek erősen kezdtek a Népligetben közel fél ezer néző előtt, és bár a korai lehetőségek még rendre kimaradtak, a 11. percben előnybe is kerültek: Böda passza után Lamah futotta le védőjét, mielőtt a bal alsóba lőtt (1–0). Dibusznak alig akadt szerepe, de elöl a ferencvárosiak sem termelték futószalagon a lehetőségeket a játékrész hajrájáig, ott azonban Tujvel többször is szépen védett, a kimaradt helyzetek pedig megbosszulták magukat: Laczkó beadása után Radoja fejesével egyenlí­tett a Kecskemét (1–1).

A második félidőre csak Nagy Dominik maradt fent a Fradiban, érkezett többek között a kiváló formában szereplő Busai, aki két perc alatt kétszer is mattolta a vendégeket, előbb Lauth visszafejelt labdája után fejjel, majd Hajnal beí­velése után lábbal volt eredményes (3–1). Busai ezzel már hét gólnál jár a felkészülés során, az időnként tetszetős játékot bemutató ferencvárosiak pedig megérdemelten nyerték meg hatodik meccsüket is.

További képek itt és itt …

Thomas Doll: – A felkészülési mérkőzéseken az a legfontosabb, hogy jó, látványos futballt játszunk, folyamatosan és egységesen mozogjunk a pályán. Ezt remekül csinálták ma is a srácok, irányí­tottuk a meccset.Meg kell tanulnunk, hogy 1-0-s vezetés után bevigyük az újabb találatokat, ezzel lezárva a mérkőzést. Különben előfordulhat, hogy a semmiből jön az egyenlí­tés, és három helyett csak egy pontot szerzünk. A lehetőségeink megvoltak, negyven percig fantasztikusan játszott a csapat, ám az első félidő utolsó öt percében figyelmetlenek voltunk, gólt kaptunk, és ezzel tönkretettük az előtte mutatott jó teljesí­tményt. Nem engedhetjük meg magunkat, hogy í­gy felhozzuk az ellenfelet. Ma kicsit improvizálnunk kellett, de mind Nagy Dani, mind Nagy Dominik kifejezetten jól teljesí­tett a két szélen. Mindennap együtt edzünk, a taktikai elemeket is közösen sajátí­tjuk el. Ezért nincs probléma abból sem, ha egy középpályásnak a védelem jobb vagy bal oldalán kell játszania, hiszen tudják, mit várok el tőlük taktikailag.

Dibusz Dénes, Busai Attila:

(A Ferencváros és a Kecskeméti TE hivatalos honlapja valamint a csakfoci.hu és az nso.hu alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111011111ejegyzéshez

  • Sajnos az elsô gòl utí n gyakorta be szokott jönni az egyenlìtés (mí r mint az ellenfélnek kedvezôen).

    Ez í tok, vagy csak elkerülhetetlen ?

    Minden esetre észre vehetô, hogy az edzô “mindent” kipròbí l, amit csak kipròbí lni lehet. Ebben a mindenki is bele értendô.

    Nagyon kiví ncsi vagyok a bajnoksí g mí sodik felére.

    Szerintem még meglepetések fognak érni, mert a mí sikak Sem maradtak restek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ