2015.V.12. LK, Ferencváros – Bp. Honvéd: 3-0

4 hozzászólás a(z) 2015.V.12. LK, Ferencváros – Bp. Honvéd: 3-0 bejegyzéshez

  • Egyetértek, Imre bácsi, még úgy is, hogy én keveset láttam belőle, de amennyit láttam, meg a visszhangok alapján is: jó érzés tud lenni, amikor visszajön a jövőbe vetett hit (vagy valami ilyesmi). Nem kiemelésként, de Kárász Krisztián személyében ugyebár Gyetvai Laci bácsi, múlhatatlan legendánk dédunokájától láthattuk eme fickándozást, és e folytonosság megélése, cirka háromnegyed évszázad után, nagyon felemelő és szí­vet melengető érzés.

    • Kispufi, tényleg? A legnagyobb legendáink egyikének dédunokája? Ez számomra újdonság, de nagyon örülök neki! Gondolom, remélem, hogy akkor a srácban a LEGFONTOSABB készség otthonról jött: Az ALÁZAT!!! A labda, az edzés, a klub, a csapattársak, a játékvezető, az ellenfél iránt! Ezek nélkül sosem lesz valaki jó futballista, bármilyen géneket is örökölt! Bár, az “alázat” szónál talán a “tisztelet” még jobb kifejezés … HAJRÁ FRADI!!!

  • Most néztem meg az ismétlést. Öröm volt nézni az unokáimmal (19 és 16 évesek) nagyjából egyidős fiatalok fickándozását a változatlanul (vagy újra?) a “Farkas Mihály felvirágozott rézágyúja” bűvöletében élő honvédesek ellen. Jó kis meccs volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ