2015.VIII.22. DVSC – Ferencváros: 0-3

8 hozzászólás a(z) 2015.VIII.22. DVSC – Ferencváros: 0-3 bejegyzéshez

 • NAGYSZERŠ° TÁMADÁSOK, GÓLOK, MAGABIZTOS DIBUSZ !!!

 • Mellesleg kb. Thomas idejövetele óta mondom, hirdetem: a Fradi kezd FUTBALLOZNI!!! Nem vagyunk még a világ tetején, de az utóbbi bő 1 évben szinte egyetlen Fradi meccs sem volt “nézhetetlenebb”, mint egy átlag német, olasz, vagy francia meccs ! Nem azt mondom, hogy már azon a szinten vagyunk, de, kezd “fogyasztható” termék kikerülni a Doll-konyháról! 1 évtized után, ismét ÉLVEZET nézni a Fradi-meccseket!!! Mintha egy futballcsapat mozogna a pályán’ Dank’ schon’, liebe’ Thomas!!!

 • jó hajtós mérkőzés volt,jó leí­rni,hogy három gólt rúgtak és egyet sem kaptak.Ami viszont bosszantott,a védelmi hibák.Sajnos ez megint olyan helyzet,ha egy kapus vagy egy védő hibázik gól lehet belőle.Egy csatár még az ordí­tó helyzetet is kihagyhatja,ha a másik meg kihasználja és ezzel nyer a csapat.Ne legyek telhetetlen,18 ponttal,jó gólaránnyal veretlenül,első a Fradi.és ez a lényeg.

 • húhahúha, erre nagyon nehéz hiteles jelzőket találni. ez már annyira rendben volt, hogy ha továbbgondoljuk, meg a hat forduló utáni hét pont előnyt, tényleg már csak a holló, a róka meg a sajt esete int óvatosságra. ez már-már túlzottan oké.

  • Igazad van, már már “túlságosan oké” az egész … Utoljára szerintem 1967-ben rajtoltunk í­gy, ekkora különbséggel, csak akkor éppen vitathatatlanul Európa 3-5 legerősebb csapata közé tartozott a Fradi, másfelől, ez a Zeljeznicar azonos értékű az 1968-as Liverpoollal vagy Leeds Uniteddel? Mert AKKOR nagyon frankók vagyunk! 😛
   Viccet félretéve, úgy változtak a körülmények, hogy Magyarországon pillanatnyilag csak a Ferencváros, vagy az FTC lehet a Fradi méltó ellenfele! :mrgreen:
   Azért Kispufi szurkertársamnak igaza van: Mióta Lafontaine nevű fradista í­ró 🙂 megí­rta a róka -- holló történetet, legyünk óvatosak … én még alig pihegtem, de idősebb fradisták emlékezhetnek arra, amikor ’63 őszén két vidéki meccsen 1 (!!!) pont kellett volna a bajnoki cí­mhez … sikerült “nagy nehezen” Szegeden is, Dorogon is 2-1-re kikapni … egyszóval: a Ferenváros nem ismer lehetetlent, bárhonnan, bármilyen pozí­cióból tud veszí­teni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ