2015.X.14. MK, Nagyecsed RSE – Ferencváros: 0-10

6 hozzászólás a(z) 2015.X.14. MK, Nagyecsed RSE – Ferencváros: 0-10 bejegyzéshez

 • Olvasom,hogy a szurkolok sertve ereztek magukat mert a meccs vegen a jatekosok nem mentek oda hozzajuk.Kerem tisztelettel ! Ne keljen mar allandoan hasra esni a fiuknak,tobbszor szidjak Oket mint dicserik.Az igaz,hogy a kolcsonos tisztelet adas az mindenkire vonatkozik.En ezert,jogy szent legyen a beke,az O nevukben is elnezest kerek,ha serteskent vettek. En viszont annak orulnek,ha a kommentelok azt irnak,hogy elunk-halunk a Fradiert,es nem a Ferencvarosert.Az utobbi az egy varosresz,a Fradi az egy legenda es amig vilag a vilag az is marad.

  • Ezek azok a szurkolók voltak, akik szkennerügyből kifolyólag harcban állnak a vezetőséggel, de egy idegenbeli falusi meccsen nyilván nem kivitelezhető a regisztráció és beléptetés. Kinek, miben, menyiben van igaza -- lassan már “könyvtárnyi” az internetes irodalma. De a játékosokat ebbe bevonni azáltal, hogy nem mehetnek oda, tiltani őket -- hiszen mi okuk lenne egy győztes meccs után a szurkolás megköszönését elhárí­tani -, valahol a mélypontja ennek a történetnek.

  • Kedves Gabriella!

   A Tábortól a csapat mindig csak a legjobbat kapta. Ez igy történt minden rendezvényen.
   Talán emlékszik a nyári holland csapat elleni uefa kupa mérkőzésre, amikor több ezren buzdí­tották a csapatot a stadionon kivülről, úgy behallatszott (zárt kapus volt a meccs) a játékos úgy érezhették, nézők vannak a stadionban. Jött is a “köszönet” érte.. SENKI nem volt arra hajlandó, hogy legalább egy integetéssel megköszönje.
   Vagy úgy utaztak el Szarajevoba több százan, vagy emlithetném a tavalyi csákvári kupameccset, ahol szintén elnökünk közbenjárása miatt az erdőn megközelí­tve, bokrok közül kellett szurkolniuk. A szerdai mérkőzésre is több százan utaztak több szák km-t munkanapon, jöttek Erdélyből, Kárpátaljából, gyerekek, idősek, szurkolók, a hazai csapat vacsorát szervezett a csapat részére, klubunk vezetői, és irányátásuk alatt lévő játékosok minden jóizlést és tisztelet felrúgva, lehajtott fejjel besunnyogva az öltőzbe, rendőrsorfal között felszállva a buszra távoztak. Megbántva mint a saját szurkolóikat, mint a helyi futballszerető embereket.

 • Haris 27 méteres lövése egy kissé túlzás, lehet, hogy elütés volt, inkább 17, esetleg 18 méter 🙂

 • Azt hiszem,hogy Lakatos minden idők egyik legfiatalabb gólszerzője lett a Fradiban.Remélem a fejlődése töretlen lesz és még sok örömet szerez nekünk a játékával és a góljaival.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ