2015.XI.11. Ferencváros – Soroksár (edzőmérkőzés)

fradi_cimerFelkészülés: a Fradi a Soroksárt fogadta

Ferencváros – Soroksár: ?-? (?-?)
Népliget, ? néző, vezette: Radványi Ádám

Ferencváros:
vezetőedző: Thomas Doll

Soroksár:
vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Gól:

Szerda délután edzőmérkőzést játszott NB I-es labdarúgó-csapatunk, az ellenfél az NB II-es Soroksár volt. A fiókcsapatunk elleni találkozón a legkevésbé az eredmény számí­tott, a mieink egyértelműen egyfajta éles edzésként készültek a találkozóra, amely mind a soroksári, mind ferencvárosi szempontból elérte a célját.

A keret nem lehetetett teljes, hiszen Gera Zoltán, Böde Dániel, Nagy Ádám, Leandro, Pintér Ádám a magyar, mí­g Stanislav Sesták a szlovák válogatott összetartásán vesz részt a napokban.

A találkozó zömében a mieink birtokolták többet a labdát, több helyzetet is dolgoztak ki, de ami ezen a délutánon valóban különös jelentőséggel bí­rt: sok taktikai elemet is át tudtak venni „éles” helyzetben. Igaz ez a támadásvezetésre, a szöglet- és szabadrúgás-variációkra is.

A mérkőzés során a fiatal, még kevesebb rutinnal rendelkező játékosok mellett azok a labdarúgók is lehetőséget kaptak, akik kisebb sérülésükből nemrégiben gyógyultak fel.

A mérkőzésen tehát kihajtották magukat játékosaink, akik egy jó ritmusú, nagy küzdelmet hozó találkozón gyakorolni tudták a Thomas Doll által megálmodott taktikát, amelynek hibátlan végrehajtására még nagy szükség lesz a bajnokság hátralevő szakaszában.

(A Ferencváros és a Soroksár hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111011111ejegyzéshez

  • Ironpig hozzászólása (üllői129.hu):

    2-2 lett. Az elsőt egy kavarodás után bekaparta valaki.Nem lehetett eldönteni , meg nem is örömködtek,hogy legalább abbból kiderüljön,a 2-at Busa. A válogatottakon kí­vül nem játszott Dibusz,Nalepa,Dilaver, meg a régi sérültek (admin: Gyömbér, Busai) sem…

    szerk: A képek alapján Radó, Hajnal és Haris is játszott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ