2016.II.14. NB III, Andráshida – Ferencváros II.: 1-2

fradi_cimer

Andráshida: hiányzott a szerencse az éllovas FTC II ellen

A labdarúgó NB III-as bajnokság tavaszi nyitányán az Andráshida a Nyugati-csoportban éllovas Ferencváros második csapatát fogadta. A vendégek két átlövésből született góllal elvitték a három pontot.

TARR Andráshida – Ferencváros II.: 1-2 (1-2)
Zalaegerszeg, 250 néző, vezette: Barna Gábor (Kiss B., Kis Z.)

TARR Andráshida: Horváth M. – Horváth T., Török, Kalamár, Varga M. (Baráth 46.) – Tóth B., Kovács Gy., Pajor (Pesti 83.), Balla, Szegleti – Tóth L.
kispad: Vörös, Kovács L., Takács S.
vezetőedző: Dobos Sándor

Ferencváros II.: Rácz – Fábián, Silye, Szpirulisz, Gyurácz – Gyömbér (Zsivoczky P. 46.) – Farkas A., Kovács K. (Popov 63.), Hodgyai (Szenes B. 76.), Adamcsek – Nagy Do.
kispad: Sebestyén, Gera D., Lipcsei K., Gőbölös
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Tóth L. (33.) illetve Adamcsek (20.), Silye (45.)
Sárga lap: Varga M. (23.), Balla (67.), Kovács Gy. (89.) illetve Silye (12.)

A házigazdák fiatal csapata nem ijedt meg az éllovas Ferencvárostól. Az első nagy helyzetet Kovács Gy., a hazaiak rutinos játékosa hagyta ki, válaszként egy hazai labdavesztés után gyorsan eljutottak a vendégek a zalaiak kapujáig, és egy 25 méterről szerzett bombagóllal vezettek. Amilyen váratlanul szerzett vezetést a Ferencváros, olyan váratlanul egyenlí­tett a hazai csapat. Egy előrevágott labdánál késlekedtek a fővárosi védők, Tóth L. lecsapott a játékszerre, és a kapuba gurí­tott. A gól után rövid időre átvette a játékirányí­tását a hazai csapat, de a befejezésekben hiba csúszott. A csapatok már a félidő végét várták, amikor egy újabb távoli lövés kötött ki a zalai kapuban.

Szünet után az egyre jobban felázott pályán még inkább a küzdelem dominált. Húsz perc vendégfölény után kiegyenlí­tettebb játék folyt a pályán, de 16-osoknál elfogyott a csapatok tudománya. A hajrában Horváth M. igyekezett helyre hozni hibáját, kétszer is bravúrral védett. Az utolsó percben Horváth T. egyenlí­thetett volna, egyedül tört kapura, de fölé lőtt. A végig szakadó esőben lejátszott találkozón, a hazaiak minden dicséretet megérdemelnek, alaposan megnehezí­tették az éllovas dolgát.

Dobos Sándor: „Küzdelmes mérkőzésen, a játék képe, és a helyzetek alapján rászolgáltunk volna az egy pontra. Sajnos ezúttal nem volt szerencsénk.”

(A zaol.hu, a Ferencváros és az Andráshida hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.30.20:00 The New Saints – FTC TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ